Известие

Collapse
No announcement yet.

Дискусия - срещи във Варна

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Тъкмо се прибрах от концерта. Нямах интернет през деня и май само пуснах фитила а пък нищо не стана с организацията. Иначе концерта беше як. Навръщане минахме през Шабла за по-накратко и ни пра много хубав дъжд (HYDRAGRIP- a суши локви ) а кичевския завой беше взел поредната си жертва, даже май бяха няколко ама не видях добре в тъмното.
    Alfa Romeo 145 1.4 16V TS
    Alfa Romeo 145 1.3 8V Boxer - ex
    Audi A4 1.9 TDI

Comment

• саа, тряяше да има една извънредна ... потресен съм от бездействието на сектантите
      33 16v/MR2 SW20/S3 8L

Comment

• Първоначално публикувано от Kris Покажи съобщение
        саа, тряяше да има една извънредна ... потресен съм от бездействието на сектантите
        Ми то при толкова зли мародери не им стиска да се обадят сектатнтите защото после

Някои хора трябва да имат не акт за раждане, а писмено извинение от производителя на контрацептиви.乁໒( ͒ ⌂ ͒ )७ㄏ
        Българите ще излязат масово на протест, чак когато спрат Замунда
        Една тема във форума се счита за успешна, ако до седмия коментар не се заговори за плюскане и пукница !

Comment

• Първоначално публикувано от Kris Покажи съобщение
          саа, тряяше да има една извънредна ... потресен съм от бездействието на сектантите
          Ееее ,'ми да беше дошъл,да излекуваш дупето на колата ми,пак някой не е издържал...
          Така ранена,не мога я водя по срещи
          Пак се замислям за тунинга с гвоздеи...с острото навън
          Чудя си е друго...дали не е голяма мръсница,че само отзад и налитат
          “And what is good, Phaedrus, And what is not good— Need we ask anyone to tell us these things...?”
          ― Robert M. Pirsig, Zen and the Art of Motorcycle

Comment

• извънр ред рок аспарухово на 12 от 18 часа

Comment

• Първоначално публикувано от viki Покажи съобщение
              Ееее ,'ми да беше дошъл,да излекуваш дупето на колата ми,пак някой не е издържал...
              Така ранена,не мога я водя по срещи
              Пак се замислям за тунинга с гвоздеи...с острото навън
              Чудя си е друго...дали не е голяма мръсница,че само отзад и налитат
              и ас ги лекувам тези дупета па и предниции ама сте ми малко далече
              каквво е станало с колата ти ??

---------- Post added at 19:08 ---------- Previous post was at 19:05 ----------

ко праят колегите от Варната
              155 осем хиляди клапана 16 вериги
              0884650778 токи4а

http://www.youtube.com/watch?v=JLPSY...eature=related

Comment

• Първоначално публикувано от Сашо_155 Покажи съобщение
                извънр ред рок аспарухово на 12 от 18 часа

Подкрепям и съгласен Ако,има желаещи заповядайте!Аз,там си ходя по "чехли"
                Alfa Romeo 166 2.4 jtd 140HP 10.2001
                ------------------------------------------

Comment

• Първоначално публикувано от toki4a Покажи съобщение
                  и ас ги лекувам тези дупета па и предниции ама сте ми малко далече
                  каквво е станало с колата ти ??

---------- Post added at 19:08 ---------- Previous post was at 19:05 ----------

ко праят колегите от Варната
                  Пречела е на някой маневрист да паркира
                  Карай,живи и здравиЩе стане по-хубава след боята
                  Хи-хи-хи страничните ефекти от твоето лекуване какви са Връщане на ракия през ауспуха ли
                  Поздрави на 'вашта агитка
                  “And what is good, Phaedrus, And what is not good— Need we ask anyone to tell us these things...?”

Comment

• Ииии, ко праим?
                    Alfa Romeo 145 1.3 boxer-ex,146 1.4 16V-ex,156 1.8TS- ex, RAV4- ex, ML270 CDI-ex 159 3.2 V6 Q4 ex,ML270 CDI-ex, Infiniti ex 30 ex. Alfa Romeo Stelvio First edition.

Comment

• Аз ,няма да мога, да дойда,вече, съм поела друг ангажимент

Comment

• И аз пропускам всякакви хепънинги през следващите 2-3 седмици
                        _______
                        146 JTD - ex
                        Renault Megane II 1.5 dci - ex

Nissan Qashkai 2.0 CVT - current

Comment

• Първоначално публикувано от boian Покажи съобщение
                          Ииии, ко праим?
                          ....за сега само ти ли си навитАко,кажеш нали сме го отработели въпроса-идвам и ва отмъквам от центрото и сме ние...

Първоначално публикувано от viki Покажи съобщение
                          Аз ,няма да мога, да дойда,вече, съм поела друг ангажимент
                          ...жалко,цветето на отбора има време помисли си
                          Първоначално публикувано от trustworthy Покажи съобщение
                          И аз пропускам всякакви хепънинги през следващите 2-3 седмици
                          ...ние знаем за твоята прекалена заетост хубавото е ,че не написа:....аз пропускам всякакви хепънинги през следващите 2-3 години...
                          Alfa Romeo 166 2.4 jtd 140HP 10.2001
                          ------------------------------------------

Comment

• Първоначално публикувано от mikoasp Покажи съобщение
                            ...ние знаем за твоята прекалена заетост хубавото е ,че не написа:....аз пропускам всякакви хепънинги през следващите 2-3 години...
                            Тоя път е по здравословни причини.
                            Освен това днеска с прискърбие установих, че някой идиот ми е дръмнал червена чертичка на задната броня, та и автомобилчето влиза за козметики в бокса
                            _______
                            146 JTD - ex
                            Renault Megane II 1.5 dci - ex

Nissan Qashkai 2.0 CVT - current

Comment

• Първоначално публикувано от viki Покажи съобщение
                              Аз ,няма да мога, да дойда,вече, съм поела друг ангажимент
                              Още една запетая ку беше сложила и... ерекцията ми щеше да пръсне дюкяня!
                              к'во пък толкоз... просто бях в джаза!

Comment

• Първоначално публикувано от nikki_sixx Покажи съобщение
                                Още една запетая ку беше сложила и... ерекцията ми щеше да пръсне дюкяня!
                                Абе от де ги акумулираш тия простотии
                                33 16v/MR2 SW20/S3 8L

Comment

Working...
                                X