Известие

Collapse
No announcement yet.

Дискусия - срещи във Варна

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Първоначално публикувано от trustworthy Покажи съобщение
    ............иии да поясня за неприсъствалите, че далеч нямам себе си предвид. Аз само мълчах и кимах в съгласие
    Мдааам един от видните ни бензинаджии проповядваше дизеловата ерес
    Някои хора трябва да имат не акт за раждане, а писмено извинение от производителя на контрацептиви.乁໒( ͒ ⌂ ͒ )७ㄏ
    Българите ще излязат масово на протест, чак когато спрат Замунда
    Една тема във форума се счита за успешна, ако до седмия коментар не се заговори за плюскане и пукница !

Comment

• Добре де, обяснете на неприсъствалите - кой беше този обаятелен оратор, че и бензинджия, дето тъй само промили мозъка ... (с нафта)

Дайте ми го, да го обработя аз, пък после нека пак да ви хвали дизелът

Comment

• Първоначално публикувано от spe4elist Покажи съобщение
        Добре де, обяснете на неприсъствалите - кой беше този обаятелен оратор, че и бензинджия, дето тъй само промили мозъка ... (с нафта)

Видя ли сега колко е кофти да не се идва на срещи, а
        _______
        146 JTD - ex
        Renault Megane II 1.5 dci - ex

Nissan Qashkai 2.0 CVT - current

Comment

кой беше този обаятелен оратор, че и бензинджия, дето тъй само промили мозъка ... (с нафта)
          На всичкото отгоре е и чипосан и шеста скорост сложи наскоро
          Ама явно се е зачел в дизеловото евангелие
          Някои хора трябва да имат не акт за раждане, а писмено извинение от производителя на контрацептиви.乁໒( ͒ ⌂ ͒ )७ㄏ
          Една тема във форума се счита за успешна, ако до седмия коментар не се заговори за плюскане и пукница !

Comment

• Първоначално публикувано от sunny2006 Покажи съобщение
            Май се сещам кой е, благодаря за жокера!
            Като се срещнем, надявам се скоро, ще ми е лесно да му обясня, в какво дълбоко заблуждение е изпаднал. Лошото в случая е, че се опитва неправомерно да мъти главите на правоверните бензинджии!

Дали ме лъже паметта, но този богохулник нямаше ли примус под капака на мотора?!?

Comment

• Очаквайте скоро на срещите във Варна

Класика в жанра.....
              Attached Files
              Alfa Romeo 166 2.4 jtd 140HP 10.2001
              ------------------------------------------

Comment

• Аспаруховското ГТВ
                33 16v/MR2 SW20/S3 8L

Comment

• Първоначално публикувано от sunny2006 Покажи съобщение
                  а бе лошото е че не беше сам
                  Aprilia Mojito & XTrail '06 T30 QR25 AT
                  Ex Alfa 156 1.8 TS Sportwagon '00 /Alfa164 2.0 TS /Alfa155 2.0 TS /Alfa33 1.5 4x4
                  Lancia Ypsilon '02

Comment

• Първоначално публикувано от viki Покажи съобщение
                    Е,то какво има да се обяснява...нас не догонят....
                    Догонят, догонят и то с твоя помощ!
                    Alfa Romeo 145 1.3 boxer-ex,146 1.4 16V-ex,156 1.8TS- ex, RAV4- ex, ML270 CDI-ex 159 3.2 V6 Q4 ex,ML270 CDI-ex, Infiniti ex 30 ex. Alfa Romeo Stelvio First edition.

Comment

• @boian Интелигентен човек си - Доктор . Няма да се поддаваш на провокации и ерес
                      Бензина си е бензин

Comment

• Е, ние - по-нискоинтелигентните и с основно обазование - си харесваме дизела, щото толкова ни е акълът
                        Стига сте спамили, щото сега ще ви надушат онея неприятните форумни полицайчета - омразните модове.

Абе никой ли не забеляза какво показа Митака?!? Митак, нечовешка реставрация е това. То такива моторни отсеци няма и по авто-изложенията, бе. Салон и интериор като цяло е можело и по-добре, според мен, но мое си мнение, да не омаловажавам вложения труд и старание. БТВ, има лека правописна грешчица в надписите на дизайнера по облегалките
                        _______
                        146 JTD - ex
                        Renault Megane II 1.5 dci - ex

Nissan Qashkai 2.0 CVT - current

Comment

Е, Митак, нечовешка реставрация е това. То такива моторни отсеци няма и по авто-изложенията, бе. Салон и интериор като цяло е можело и по-добре, според мен, но мое си мнение, да не омаловажавам вложения труд и старание. БТВ, има лека правописна грешчица в надписите на дизайнера по облегалките
                          Има още много работа по красавицата...но съм сигурен,че по 3 или 4 "направления ще се бори за "приза".

п.п.това са първите снимки от "кухнята".Чакам ръкопляскания за "папарак"
                          Alfa Romeo 166 2.4 jtd 140HP 10.2001
                          ------------------------------------------

Comment

Добре де, обяснете на неприсъствалите - кой беше този обаятелен оратор, че и бензинджия, дето тъй само промили мозъка ... (с нафта)

Ех адаш адаш, по добре късно човек да прогледне отколкото никога
                            Аз на Гальо промих мозъка, че твоя ли няма да промия
                            Е, поне Боян ако бземе белисимата ще има една конкурентоспособна бензинка, с която да се дръпна

---------- Post added at 20:22 ---------- Previous post was at 20:21 ----------

Първоначално публикувано от mikoasp Покажи съобщение
                            Има още много работа по красавицата...но съм сигурен,че по 3 или 4 "направления ще се бори за "приза".

п.п.това са първите снимки от "кухнята".Чакам ръкопляскания за "папарак"

Колата е невероятна.
                            Ти как не си ми споменал за нея досега?
                            sigpic
                            Автосервиз, Варна, ул.Наум 8, 0888757558
                            Alfa Romeo GT 1.9 16v 05'

Comment

• !

абе срам несрам да си питам аз с какъв двигател е това зверче? Иначе е уникално яко направо.... Евала за положените усилия.
                              Jeep Grand Cherokee 2.7 163hp 04/Renault Laguna 2.0 16v 140hp 01./Opel Movano 2.8 DTI 02
                              Ex AR 147 1.6 120hp 05 /AR 156 2.4jtd 1??hp/ Fiat bravo 103++hp / Fiat Coupe 131hp/Dacia Logan1.5 DCI 08'/ suzuki GSXR 600 SRAD мах speed 280km++

Comment

Е, ние - по-нискоинтелигентните и с основно обазование - си харесваме дизела, щото толкова ни е акълът
                                Стига сте спамили, щото сега ще ви надушат онея неприятните форумни полицайчета - омразните модове.

Абе никой ли не забеляза какво показа Митака?!? Митак, нечовешка реставрация е това. То такива моторни отсеци няма и по авто-изложенията, бе. Салон и интериор като цяло е можело и по-добре, според мен, но мое си мнение, да не омаловажавам вложения труд и старание. БТВ, има лека правописна грешчица в надписите на дизайнера по облегалките
                                Каква е грешката колега ?Логото GTV Е ВЗЕТО от орогинала,но...може и да сам в грешка покажи как е трябвало според теб да се изпише...Между другото това е моита АЛФА,която Митака пожела да я покаже по рано от плануваното.Мислех да я покажа чак като я завьрша.Може би след около 4-5 месеца,нои това ще стане.

---------- Post added at 16:46 ---------- Previous post was at 16:30 ----------

Първоначално публикувано от ital_fen Покажи съобщение
                                абе срам несрам да си питам аз с какъв двигател е това зверче? Иначе е уникално яко направо.... Евала за положените усилия.
                                Не е срамно колега като се има в предвид,че това е почти 30 год./ретро/ автомобил и има само няколко такива в Бьлгария...иначе е с 2000 кубиков двигател и е130 к.с. Аз лично я вьзтановявам вече почти 6 год. С два вала е но е с 8 клапана и с 4 карбуратора /два двоини/.
                                alfa romeo GTV-82

Comment

Working...
                                X