Известие

Collapse
No announcement yet.

Дискусия - срещи във Варна

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Ставаше дума за надписа 'Ivo DesignЕ'
    _______
    146 JTD - ex
    Renault Megane II 1.5 dci - ex

Nissan Qashkai 2.0 CVT - current

Comment

• Първоначално публикувано от trustworthy Покажи съобщение
      Ставаше дума за надписа 'Ivo DesignЕ'
      На френски е правилно!

Comment

• Първоначално публикувано от spe4elist Покажи съобщение
        На френски е правилно!
        Аааа. Ок тогава. Връщам си думите назад. Аз чужди езици не знам хич и без това
        _______
        146 JTD - ex

Comment

• Я ги чувам мноо ... тва енглиш, фронсе, дойч, талияно, елиника, ромънеще ... не напразно ми викат "полиглот"

Comment

• Първоначално публикувано от spe4elist Покажи съобщение
            Я ги чувам мноо ... тва енглиш, фронсе, дойч, талияно, елиника, ромънеще ... не напразно ми викат "полиглот"
            Еми е затова те уважавам тебе аз...и ти прощавам дребните прегрешения като залитанията ти по бензинови агрегати
            _______
            146 JTD - ex

Comment

• Спамери недосегаеми
              Някои хора трябва да имат не акт за раждане, а писмено извинение от производителя на контрацептиви.乁໒( ͒ ⌂ ͒ )७ㄏ
              Българите ще излязат масово на протест, чак когато спрат Замунда
              Една тема във форума се счита за успешна, ако до седмия коментар не се заговори за плюскане и пукница !

Comment

• Кви ги вършите бре?
                Продавам си дроба...
                Майтап, ама продавам един сиди-емпе3 плейър... чистак нов с гаранцията (още е неразопакован). Първо давам шанс на Варненци... после ж го пусна в подходящия раздел. 80 кинта. Подариха ми го, обаче на мойто хаФтомобил няма как да го сложа, шот талянците предвидили само техни си джаджи да се слагат! (тука има един много ядосан емотикон)
                Тааааа, една седмица максимум ше почакам... и после койт таковал - таковал. На магазина е сто и няколко левчета.
                к'во пък толкоз... просто бях в джаза!

Comment

• Първоначално публикувано от kondor96 Покажи съобщение
                  Каква е грешката колега ?Логото GTV Е ВЗЕТО от орогинала,но...може и да сам в грешка покажи как е трябвало според теб да се изпише...Между другото това е моита АЛФА,която Митака пожела да я покаже по рано от плануваното.Мислех да я покажа чак като я завьрша.Може би след около 4-5 месеца,нои това ще стане.

---------- Post added at 16:46 ---------- Previous post was at 16:30 ----------

Не е срамно колега като се има в предвид,че това е почти 30 год./ретро/ автомобил и има само няколко такива в Бьлгария...иначе е с 2000 кубиков двигател и е130 к.с. Аз лично я вьзтановявам вече почти 6 год. С два вала е но е с 8 клапана и с 4 карбуратора /два двоини/.
                  Малеее, наистина зверче
                  Дано по-скоро да я видим защото е уникална по снимки. На живо сигурно е още по-яка.
                  Jeep Grand Cherokee 2.7 163hp 04/Renault Laguna 2.0 16v 140hp 01./Opel Movano 2.8 DTI 02
                  Ex AR 147 1.6 120hp 05 /AR 156 2.4jtd 1??hp/ Fiat bravo 103++hp / Fiat Coupe 131hp/Dacia Logan1.5 DCI 08'/ suzuki GSXR 600 SRAD мах speed 280km++

Comment

Ставаше дума за надписа 'Ivo DesignЕ'
                    Разбрах колега кое точно те е притиснило,в същтност думата DESIGNE от английски означава -нашето дизаин без други синоними.А думата DESIGN пак от английски означава замислено,измислено,начертано,нарисувано,проектира но, и още поне 10 синономи,които се комбинират с думата BY-на наш език-ОТ. Общо взето е едно и също само зависи как ще се ползва в изречение.Можеш да провериш и в гугал-транслеит ако има нужда резбира се.Дано да е станало по ясно и извинете за досадното ми обяснение....
                    alfa romeo GTV-82

Comment

• Ще я видим ли по срещите тая кола скоро
                      33 16v/MR2 SW20/S3 8L

Comment

• Първоначално публикувано от Kris Покажи съобщение
                        Ще я видим ли по срещите тая кола скоро
                        Аз сьщо искам да я завьрша по скоро,остана само задна броня и да и монтирам задното гьрне.После да мина и през КАТ.Тъи кат гледам сегашните финанси по рано от маи месец ня ма да стане...А забравих и джантите да спомена.Без яки джанти няма да излезе от гаража.
                        alfa romeo GTV-82

Comment

Разбрах колега кое точно те е притиснило,в същтност думата DESIGNE от английски означава -нашето дизаин без други синоними.А думата DESIGN пак от английски означава замислено,измислено,начертано,нарисувано,проектира но, и още поне 10 синономи,които се комбинират с думата BY-на наш език-ОТ. Общо взето е едно и също само зависи как ще се ползва в изречение.Можеш да провериш и в гугал-транслеит ако има нужда резбира се.Дано да е станало по ясно и извинете за досадното ми обяснение....
                          Честно казано, на гугъл транслейт няма вяра, не съм го ползвал никога, а и не ми е необходим специално що се отнася до английския. Не съм срещал тази дума нито в речници, нито при езиковите ми контакти с американци и англичани. Ако я има в някой речник все пак, би ли я показал?
                          Така или иначе, няма никакво значение това. Далеч по-важното е какво сте направили с колата. Много труд, евала!
                          Ще я чакаме на срещите възможно по-скоро, че снимките на Митака покзазват доста, но друго е на живо да се види
                          Last edited by trustworthy; d.m.y г., 22:57.
                          _______
                          146 JTD - ex

Comment

Честно казано, на гугъл транслейт няма вяра, не съм го ползвал никога, а и не ми е необходим специално що се отнася до английския. Не съм срещал тази дума нито в речници, нито при езиковите ми контакти с американци и англичани. Ако я има в някой речник все пак, би ли я показал?
                            Така или иначе, няма никакво значение това. Далеч по-важното е какво сте направили с колата. Много труд, евала!
                            Ще я чакаме на срещите възможно по-скоро, че снимките на Митака покзазват доста, но друго е на живо да се види
                            така е колега... но тази криза ме забави наи малко с година.Остават още малко но скъпи неща,поне около-2000лв.Пък като се има в предвит,че до тук за 5год. и половина подминах 10-те бона...незнам ще чакаме по добри времена...казвам си поне за италфеста да е готова ама то тъи вече 2 години.Сега се надявам за този поне да успея.
                            alfa romeo GTV-82

Comment

• Колеги някои знае ли къде може да се направят добри споилери,задна броня,добажки към бронята и т.н.т.
                              alfa romeo GTV-82

Comment

Колеги някои знае ли къде може да се направят добри споилери,задна броня,добажки към бронята и т.н.т.
                                В Аспарухово . MG
                                Някои хора трябва да имат не акт за раждане, а писмено извинение от производителя на контрацептиви.乁໒( ͒ ⌂ ͒ )७ㄏ
                                Българите ще излязат масово на протест, чак когато спрат Замунда
                                Една тема във форума се счита за успешна, ако до седмия коментар не се заговори за плюскане и пукница !

Comment

Working...
                                X