Известие

Collapse
No announcement yet.

Дискусия - срещи във Варна

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Първоначално публикувано от sunny2006 Покажи съобщение
    Е ти къде беше когато черпи на терапията ?
    Проспал съм тоз момент, ама аз кат комшия би трябвало да имам право на извънредна среща.
    к'во пък толкоз... просто бях в джаза!

Comment

• Първоначално публикувано от spe4elist Покажи съобщение
      Да не би да им е станало студенку на нафтовозите...
      не,не...имаше силен вятър
      “And what is good, Phaedrus, And what is not good— Need we ask anyone to tell us these things...?”
      ― Robert M. Pirsig, Zen and the Art of Motorcycle

Comment

• Първоначално публикувано от viki Покажи съобщение
        не,не...имаше силен вятър
        И понеже летят ниско не им разрешават да се придвижват за да не късат парашутите !
        Може би ?
        Някои хора трябва да имат не акт за раждане, а писмено извинение от производителя на контрацептиви.乁໒( ͒ ⌂ ͒ )७ㄏ
        Българите ще излязат масово на протест, чак когато спрат Замунда
        Една тема във форума се счита за успешна, ако до седмия коментар не се заговори за плюскане и пукница !

Comment

• Здравейте и от мен колеги.Някои от вас ползвал ли е до сега СКРИТИ вентили? Аз си купих че много ме кефят как стоят на джантите,но и заради многото +,които съм чувал за тях.Вие какво мислите по този въпрос....?
          alfa romeo GTV-82

Comment

• Аз мисля, че щом нещо е направено да стърчи - не трябва да го вдлъбваш...
            к'во пък толкоз... просто бях в джаза!

Comment

• Първоначално публикувано от kondor96 Покажи съобщение
              Здравейте и от мен колеги.Някои от вас ползвал ли е до сега СКРИТИ вентили? Аз си купих че много ме кефят как стоят на джантите,но и заради многото +,които съм чувал за тях.Вие какво мислите по този въпрос....?

Колега, за техни плюсове не съм чувал. Единствено естетически стоят по-добре и то само на някои джанти.
              sigpic
              Автосервиз, Варна, ул.Наум 8, 0888757558
              Alfa Romeo GT 1.9 16v 05'

Comment

И понеже летят
                летят е ключовата дума
                'ваще каляски ,може да ги използвате за шейни,с еленов впряг-сега е актуално
                “And what is good, Phaedrus, And what is not good— Need we ask anyone to tell us these things...?”

Comment

летят е ключовата дума
                  'ваще каляски ,може да ги използвате за шейни,с еленов впряг-сега е актуално
                  летят ... хм
                  собственото тегло на жтд е по-голямо от това, на тс...
                  теоретически - тс е по-лесно да надигне предницата, да дръпне един ластик и да полети... виж дизела е друга бира, освен да трака (като дизел) и да пуши като тец варна, май други предимства няма...

а, да - общото между теца и жтд е горивото - мазут примесен с нафта ....

Comment

• От варненската агитка само едно жтд ми е излизало на пътя докато набирам скорост и ако Негово Преосвещенство не беше си свалил очилата за да вземе бинокъла когато го подминавах даже нямаше и да знам каква турбо бигачка съм изпреварил миналото лято
                    До тук с митът за ниско летящи дизели
                    Някои хора трябва да имат не акт за раждане, а писмено извинение от производителя на контрацептиви.乁໒( ͒ ⌂ ͒ )७ㄏ
                    Българите ще излязат масово на протест, чак когато спрат Замунда
                    Една тема във форума се счита за успешна, ако до седмия коментар не се заговори за плюскане и пукница !

Comment

От варненската агитка само едно жтд ми е излизало на пътя докато набирам скорост и ако Негово Преосвещенство не беше си свалил очилата за да вземе бинокъла когато го подминавах даже нямаше и да знам каква турбо бигачка съм изпреварил миналото лято
                      До тук с митът за ниско летящи дизели

...това,ЖТД ми е излизало и на мен,това лето.Бутнах му"аванта" на един STOP..драпна с 5-6 коли на пред,но тогава се случи интереснотонеможах,
                      да отстоя на конете (тогава все още "основно" ги хранех с "тънкото" гориво")....както и да е...

..от тогава знам че,негово е благословил бензинките
                      ...фактите,говорят и от последната среща..."алпинския дизел" си "тракаше",защото иначе,щехме да бутаме.....
                      Alfa Romeo 166 2.4 jtd 140HP 10.2001
                      ------------------------------------------

Comment

• Първоначално публикувано от spe4elist Покажи съобщение
                        а, да - общото между теца и жтд е горивото - мазут примесен с нафта ....
                        Е,в този ред на мисли...
                        Общото между ТС и тец-а е това,че и двете са само генератор на разходи

Comment

• Първоначално публикувано от mikoasp Покажи съобщение
                          ...това,ЖТД ми е излизало и на мен,това лето.Бутнах му"аванта" на един STOP..драпна с 5-6 коли на пред,но тогава се случи интереснотонеможах,
                          да отстоя на конете (тогава все още "основно" ги хранех с "тънкото" гориво")....както и да е...

..от тогава знам че,негово е благословил бензинките
                          ...фактите,говорят и от последната среща..."алпинския дизел" си "тракаше",защото иначе,щехме да бутаме.....
                          Мисля, че ви е станало ясно и на двамата, че е редно да отбивате встрани, когато усетите, че сребърната стрела е профучава
                          _______
                          146 JTD - ex
                          Renault Megane II 1.5 dci - ex

Nissan Qashkai 2.0 CVT - current

Comment

Е,в този ред на мисли...
                            Общото между ТС и тец-а е това,че и двете са само генератор на разходи

то пък щото жтд е генератор на приходи ...

viki, ще ни раздадат бананите и ти предлагам да си хапнем заедно на някоя среща, ама трябва да е по-топло времето, че да можеш да излъжеш жтд-то, да запали...

Comment

• Хи-хи-хи,аз не го гася.Работи на място цЕла зима
                              само притичвам да доливам нафта...евентуално

Comment

• На срещата в Копенхаген споменаха за теб - била си екологичен терорист и допринасяш за глобалното затопляне... И след 50 години, средната температура на земята ще се е повишила с 10 градуса и дизелите ще палят малко по-лесно...

Comment

Working...
                                X