If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
И понеже летят ниско не им разрешават да се придвижват за да не късат парашутите !
Може би ?
Някои хора трябва да имат не акт за раждане, а писмено извинение от производителя на контрацептиви.乁໒( ͒ ⌂ ͒ )७ㄏ Българите ще излязат масово на протест, чак когато спрат Замунда
Една тема във форума се счита за успешна, ако до седмия коментар не се заговори за плюскане и пукница !
Здравейте и от мен колеги.Някои от вас ползвал ли е до сега СКРИТИ вентили? Аз си купих че много ме кефят как стоят на джантите,но и заради многото +,които съм чувал за тях.Вие какво мислите по този въпрос....?
Здравейте и от мен колеги.Някои от вас ползвал ли е до сега СКРИТИ вентили? Аз си купих че много ме кефят как стоят на джантите,но и заради многото +,които съм чувал за тях.Вие какво мислите по този въпрос....?
Колега, за техни плюсове не съм чувал. Единствено естетически стоят по-добре и то само на някои джанти.
летят е ключовата дума
'ваще каляски ,може да ги използвате за шейни,с еленов впряг-сега е актуално
летят ... хм
собственото тегло на жтд е по-голямо от това, на тс...
теоретически - тс е по-лесно да надигне предницата, да дръпне един ластик и да полети... виж дизела е друга бира, освен да трака (като дизел) и да пуши като тец варна, май други предимства няма...
а, да - общото между теца и жтд е горивото - мазут примесен с нафта ....
От варненската агитка само едно жтд ми е излизало на пътя докато набирам скорост и ако Негово Преосвещенство не беше си свалил очилата за да вземе бинокъла когато го подминавах даже нямаше и да знам каква турбо бигачка съм изпреварил миналото лято
До тук с митът за ниско летящи дизели
Някои хора трябва да имат не акт за раждане, а писмено извинение от производителя на контрацептиви.乁໒( ͒ ⌂ ͒ )७ㄏ Българите ще излязат масово на протест, чак когато спрат Замунда
Една тема във форума се счита за успешна, ако до седмия коментар не се заговори за плюскане и пукница !
От варненската агитка само едно жтд ми е излизало на пътя докато набирам скорост и ако Негово Преосвещенство не беше си свалил очилата за да вземе бинокъла когато го подминавах даже нямаше и да знам каква турбо бигачка съм изпреварил миналото лято
До тук с митът за ниско летящи дизели
...това,ЖТД ми е излизало и на мен,това лето.Бутнах му"аванта" на един STOP..драпна с 5-6 коли на пред,но тогава се случи интереснотонеможах,
да отстоя на конете (тогава все още "основно" ги хранех с "тънкото" гориво")....както и да е...
..от тогава знам че,негово е благословил бензинките
...фактите,говорят и от последната среща..."алпинския дизел" си "тракаше",защото иначе,щехме да бутаме.....
...това,ЖТД ми е излизало и на мен,това лето.Бутнах му"аванта" на един STOP..драпна с 5-6 коли на пред,но тогава се случи интереснотонеможах,
да отстоя на конете (тогава все още "основно" ги хранех с "тънкото" гориво")....както и да е...
..от тогава знам че,негово е благословил бензинките
...фактите,говорят и от последната среща..."алпинския дизел" си "тракаше",защото иначе,щехме да бутаме.....
Мисля, че ви е станало ясно и на двамата, че е редно да отбивате встрани, когато усетите, че сребърната стрела е профучава
_______ 146 JTD - ex
Renault Megane II 1.5 dci - ex Nissan Qashkai 2.0 CVT - current
Е,в този ред на мисли...
Общото между ТС и тец-а е това,че и двете са само генератор на разходи
то пък щото жтд е генератор на приходи ...
viki, ще ни раздадат бананите и ти предлагам да си хапнем заедно на някоя среща, ама трябва да е по-топло времето, че да можеш да излъжеш жтд-то, да запали...
На срещата в Копенхаген споменаха за теб - била си екологичен терорист и допринасяш за глобалното затопляне... И след 50 години, средната температура на земята ще се е повишила с 10 градуса и дизелите ще палят малко по-лесно...
Comment