Паркинга под Терапията на Околомръсното е доста голям. Няма, и няма да има туристисти ... Освен ако не дойдат специално за срещата, да видят хубави коли ... Колкото до Военна, Гранична и други милиции - за тях не мога да Ви гарантирам ще дойдат ли или не... Колкото до бирите - така и така отиваме на друго място да ги пием. Традициите не са това, което бяха!
Известие
Collapse
No announcement yet.
Дискусия (анкета) за място и час на Варненските срещи
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Първоначално публикувано от Xtrim7КОЛЕГИ;приемате ли прешълци като мене във вашият клуб,че в Шумен много Алфи но маняци почти никакви.sigpic
Автосервиз, Варна, ул.Наум 8, 0888757558
Alfa Romeo GT 1.9 16v 05'
Comment
-
Първоначално публикувано от pinifarinaПървоначално публикувано от Xtrim7КОЛЕГИ;приемате ли прешълци като мене във вашият клуб,че в Шумен много Алфи но маняци почти никакви.
Comment
-
Първоначално публикувано от Xtrim7Първоначално публикувано от pinifarinaПървоначално публикувано от Xtrim7КОЛЕГИ;приемате ли прешълци като мене във вашият клуб,че в Шумен много Алфи но маняци почти никакви.sigpic
Автосервиз, Варна, ул.Наум 8, 0888757558
Alfa Romeo GT 1.9 16v 05'
Comment
-
Първоначално публикувано от pinifarinaПървоначално публикувано от Xtrim7Първоначално публикувано от pinifarinaПървоначално публикувано от Xtrim7КОЛЕГИ;приемате ли прешълци като мене във вашият клуб,че в Шумен много Алфи но маняци почти никакви.
Като има повечко време мога да се постарая да се видим всичките на вашите срещи и да се запознаем.
Comment
-
Първоначално публикувано от spe4elistПаркинга под Терапията на Околомръсното е доста голям. Няма, и няма да има туристисти ... Освен ако не дойдат специално за срещата, да видят хубави коли ... Колкото до Военна, Гранична и други милиции - за тях не мога да Ви гарантирам ще дойдат ли или не... Колкото до бирите - така и така отиваме на друго място да ги пием. Традициите не са това, което бяха!
което е добре дошло с така наболелия проблем . Часът на срещите можем да си го оставим както си е по традиция но мястото ни е проблем сега .
Паркингана Булавто също е едно добро предложение , били сме там и знаем как е , а бира и картофи в района колкото искаш
Някои хора трябва да имат не акт за раждане, а писмено извинение от производителя на контрацептиви.乁໒( ͒ ⌂ ͒ )७ㄏ
Българите ще излязат масово на протест, чак когато спрат Замунда
Една тема във форума се счита за успешна, ако до седмия коментар не се заговори за плюскане и пукница !
Comment
-
Пракинга на Терапията се използва от Клуб Волво всяка първа неделя от месеца от 13,00ч, което не възпрепятства нашия график. За други клубове, използващи този паркинг, аз не знам. Естествено, ако има други предложения за подходящи места, са добре дошли да ги обсъдим... Паркинга Булауто също е вариант, според мен не е толкова голям, но може и да свърши работа ...
Comment
-
Здравейте и от мен колеги,реших и аз да изкажа мнение макар и рядко да присъствам на срещите,но и след тези изпълнения с БМВ-тата започнах да се отказжам,но мисле че това изместване от морска гара трябваше да стане отдавна,поради няколко причини:
1.Лятото знаете за какво става въпрос като има хора по плажовете и заведенията,също така и ако има кораб.
2.Сега може да са БМВ и Хюндай,но доколкото знам на опелите,голфаджиите също там ходят.
Много станахме на клона а мисля че има много места където можем да провеждаме срещите,има няколко полигона,паркинга на Метро,също така на Почивка до гимназиите не е лошо място.Така или иначе часа скоро ще се смени,но не мисля че това ще ни помогне,затова аз съм за преместване от мястото на срещите!!!Mercedes Benz E200
146 1.9 TD
Comment
-
Първоначално публикувано от chokosЗдравейте и от мен колеги,реших и аз да изкажа мнение макар и рядко да присъствам на срещите,но и след тези изпълнения с БМВ-тата започнах да се отказжам,но мисле че това изместване от морска гара трябваше да стане отдавна,поради няколко причини:
1.Лятото знаете за какво става въпрос като има хора по плажовете и заведенията,също така и ако има кораб.
2.Сега може да са БМВ и Хюндай,но доколкото знам на опелите,голфаджиите също там ходят.
Много станахме на клона а мисля че има много места където можем да провеждаме срещите,има няколко полигона,паркинга на Метро,също така на Почивка до гимназиите не е лошо място.Така или иначе часа скоро ще се смени,но не мисля че това ще ни помогне,затова аз съм за преместване от мястото на срещите!!!трябва да се пробва
alfa 146 1.9 JTD - най-красивата
alfa 155 - 1.7 TS - гордостта на мъжо ми
Comment
-
до колкото знам на паркинга на терапията май се събират vw форума също така- ще разпитам кои дни и в колко часа. А на паркинга- стария полигон на почивка (под хотел тексас) вчера се бяха събрали пежо клуба..Alfa Romeo GTV 2.0/ 16 1997
Comment
-
На паркинга на Метро със сигурност ще има достатъчно място, пък и е идеално за популяризиране на срещитеТипо 1.4i.e. ex, Punto 1,9JTD. ex
Alfa Romeo 156 2.0 The Precious!!!!!! ex
Alfa Romeo 159 1.9 JTDm. ex Lancia Musa 1.4 16v Auto ex
JEEP Grand Cherokee 2.7 CRD ex; BMW X3 3.0 Auto
Comment
Comment