Известие

Collapse
No announcement yet.

Дискусия (анкета) за място и час на Варненските срещи

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Паркинга под Терапията на Околомръсното е доста голям. Няма, и няма да има туристисти ... Освен ако не дойдат специално за срещата, да видят хубави коли ... Колкото до Военна, Гранична и други милиции - за тях не мога да Ви гарантирам ще дойдат ли или не... Колкото до бирите - така и така отиваме на друго място да ги пием. Традициите не са това, което бяха!

Comment

КОЛЕГИ;приемате ли прешълци като мене във вашият клуб,че в Шумен много Алфи но маняци почти никакви.
      Алфа 145 2000г.1.6тс 120кс с чипче
      Кавазаки 1000к 130кс малко повече върви от алфичката

Comment

Това за паркинга на терапията звучи добре

и аз мисля, че Морска гара е малко тесничка за Алфите при все, че последно когато бях там не бяха и много колите.
        alfa 146 1.9 JTD - най-красивата
        alfa 155 - 1.7 TS - гордостта на мъжо ми

Comment

Първоначално публикувано от Xtrim7
          КОЛЕГИ;приемате ли прешълци като мене във вашият клуб,че в Шумен много Алфи но маняци почти никакви.
          Разбира се че си добре дошъл колега. Аз се опитвам да навия и още един твой градски с една Либра, който упорито се дърпа, ама що има и други желаещи, най вероятно ще се навия да дойде и той
          sigpic
          Автосервиз, Варна, ул.Наум 8, 0888757558
          Alfa Romeo GT 1.9 16v 05'

Comment

Първоначално публикувано от pinifarina
            Разбира се че си добре дошъл колега. Аз се опитвам да навия и още един твой градски с една Либра, който упорито се дърпа, ама що има и други желаещи, най вероятно ще се навия да дойде и той
            Якажи кой е той,че може и да е колегата ми-със синя ЛИБРА,но пък и те са малко във града.

Comment

Якажи кой е той,че може и да е колегата ми-със синя ЛИБРА,но пък и те са малко във града.
              Неговата е сиф металик комби 2.4jtd. Работи в Рено-Дачия - новият сервиз на ришки проход
              sigpic
              Автосервиз, Варна, ул.Наум 8, 0888757558
              Alfa Romeo GT 1.9 16v 05'

Comment

Неговата е сиф металик комби 2.4jtd. Работи в Рено-Дачия - новият сервиз на ришки проход
                Ааааа...той ми е бившия колега,работихме заедно преди да отиде в Рено-Дачия.Той си я взе преди около месец.Абе общо взето сме си фенове на Италянските колици,а бившия колега стана в последствие.
                Като има повечко време мога да се постарая да се видим всичките на вашите срещи и да се запознаем.

Comment

Първоначално публикувано от spe4elist
                  Паркинга под Терапията на Околомръсното е доста голям. Няма, и няма да има туристисти ... Освен ако не дойдат специално за срещата, да видят хубави коли ... Колкото до Военна, Гранична и други милиции - за тях не мога да Ви гарантирам ще дойдат ли или не... Колкото до бирите - така и така отиваме на друго място да ги пием. Традициите не са това, което бяха!
                  Това за терапията и аз го бях предложил но някой спомена и за други клубове които се събирали там . Не е лошо да се провери кой и кога се събира там (ако евентуално се приеме) . Иначе може би само там можем да се съберем повече коли , а и е тесен паркинга и не става за дрифт
                  което е добре дошло с така наболелия проблем . Часът на срещите можем да си го оставим както си е по традиция но мястото ни е проблем сега .
                  Паркингана Булавто също е едно добро предложение , били сме там и знаем как е , а бира и картофи в района колкото искаш
                  Някои хора трябва да имат не акт за раждане, а писмено извинение от производителя на контрацептиви.乁໒( ͒ ⌂ ͒ )७ㄏ
                  Българите ще излязат масово на протест, чак когато спрат Замунда
                  Една тема във форума се счита за успешна, ако до седмия коментар не се заговори за плюскане и пукница !

Comment

Пракинга на Терапията се използва от Клуб Волво всяка първа неделя от месеца от 13,00ч, което не възпрепятства нашия график. За други клубове, използващи този паркинг, аз не знам. Естествено, ако има други предложения за подходящи места, са добре дошли да ги обсъдим... Паркинга Булауто също е вариант, според мен не е толкова голям, но може и да свърши работа ...

Comment

Ми да пробваме на Терапията. Само дето за бира в Аспарухово ще стане далече
                      Alfa Romeo 145 1.3 boxer-ex,146 1.4 16V-ex,156 1.8TS- ex, RAV4- ex, ML270 CDI-ex 159 3.2 V6 Q4 ex,ML270 CDI-ex, Infiniti ex 30 ex. Alfa Romeo Stelvio First edition.

Comment

Друго предложение е паркинга който е в ляво като се слиза долу на крайбрежната алея
                        Alfa 145 1.8 TS '97

Comment

Здравейте и от мен колеги,реших и аз да изкажа мнение макар и рядко да присъствам на срещите,но и след тези изпълнения с БМВ-тата започнах да се отказжам,но мисле че това изместване от морска гара трябваше да стане отдавна,поради няколко причини:
                          1.Лятото знаете за какво става въпрос като има хора по плажовете и заведенията,също така и ако има кораб.
                          2.Сега може да са БМВ и Хюндай,но доколкото знам на опелите,голфаджиите също там ходят.
                          Много станахме на клона а мисля че има много места където можем да провеждаме срещите,има няколко полигона,паркинга на Метро,също така на Почивка до гимназиите не е лошо място.Така или иначе часа скоро ще се смени,но не мисля че това ще ни помогне,затова аз съм за преместване от мястото на срещите!!!
                          Mercedes Benz E200
                          146 1.9 TD

Comment

Първоначално публикувано от chokos
                            Здравейте и от мен колеги,реших и аз да изкажа мнение макар и рядко да присъствам на срещите,но и след тези изпълнения с БМВ-тата започнах да се отказжам,но мисле че това изместване от морска гара трябваше да стане отдавна,поради няколко причини:
                            1.Лятото знаете за какво става въпрос като има хора по плажовете и заведенията,също така и ако има кораб.
                            2.Сега може да са БМВ и Хюндай,но доколкото знам на опелите,голфаджиите също там ходят.
                            Много станахме на клона а мисля че има много места където можем да провеждаме срещите,има няколко полигона,паркинга на Метро,също така на Почивка до гимназиите не е лошо място.Така или иначе часа скоро ще се смени,но не мисля че това ще ни помогне,затова аз съм за преместване от мястото на срещите!!!
                            Първо и аз си помислих за паркинга на Метро но уикенда не знам май ша е малко натоваренко там. Макар че сигурно ще се намерят 3-4 реда празни за нашите красавици трябва да се пробва
                            alfa 146 1.9 JTD - най-красивата
                            alfa 155 - 1.7 TS - гордостта на мъжо ми

Comment

до колкото знам на паркинга на терапията май се събират vw форума също така- ще разпитам кои дни и в колко часа. А на паркинга- стария полигон на почивка (под хотел тексас) вчера се бяха събрали пежо клуба..
                              Alfa Romeo GTV 2.0/ 16 1997

Comment

На паркинга на Метро със сигурност ще има достатъчно място, пък и е идеално за популяризиране на срещите
                                Типо 1.4i.e. ex, Punto 1,9JTD. ex
                                Alfa Romeo 156 2.0 The Precious!!!!!! ex
                                Alfa Romeo 159 1.9 JTDm. ex Lancia Musa 1.4 16v Auto ex
                                JEEP Grand Cherokee 2.7 CRD ex; BMW X3 3.0 Auto

Comment

Working...
                                X