Срамота...3-4 коли, а годината почти си замина....
Известие
Collapse
No announcement yet.
Снимки от срещата във Варна - 12.12.2010
Collapse
X
-
Срамота
Аз нямам гражданска и задно гърне <- за оправдание
За сметка на това се разнасям по служба в едно произведение на ФАК концерта и нямам време за Алфата .
Пренебрегната любовница е в момента .
П.С. Предполагам като се появя трябва да понеса 50 удара с камшик като знам какъв сектатант е липсващия глобален модераторLast edited by Sunny; d.m.y г., 19:51.Някои хора трябва да имат не акт за раждане, а писмено извинение от производителя на контрацептиви.乁໒( ͒ ⌂ ͒ )७ㄏ
Българите ще излязат масово на протест, чак когато спрат Замунда
Една тема във форума се счита за успешна, ако до седмия коментар не се заговори за плюскане и пукница !
-
Срещата беше отчетена като "пълен провал" времето беше слънчево и малко студено ,което е оправдание за дизелите , но ???
---------- Post added at 22:56 ---------- Previous post was at 22:49 ----------
Срещата беше отчетена като "пълен провал" времето беше слънчево и малко студено ,което е оправдание за дизелите , но ???
AR-155 ,1.8 TS...Rosso 130
Comment
-
Първоначално публикувано от СССР Покажи съобщениеСрещата беше отчетена като "пълен провал" времето беше слънчево и малко студено ,което е оправдание за дизелите , но ???
ааа не бива така ... Струва ми се , че трябва в началото на другата год. да спретнем някоя хижа
sigpic
33-(1.3),(1.5 TI),(1.7 8V),(1.7 16V),145-(1.4TS),(2.0TS),(1.7 16V Boxer),146-(1.4TS),156-(2.4 JTD),(1.9JTDm),164-(2.0 V6 Turbo)
Само черна Алфа може да бие друга черна Алфа
Comment
-
Първоначално публикувано от trustworthy Покажи съобщениеАз пък имам гражданска, пълен набор гърнета и паля от четвърт оборот, макар и да имам изгоряла свещ
...обачеее се разболях и две седмици ще пазя дома
Някои хора трябва да имат не акт за раждане, а писмено извинение от производителя на контрацептиви.乁໒( ͒ ⌂ ͒ )७ㄏ
Една тема във форума се счита за успешна, ако до седмия коментар не се заговори за плюскане и пукница !
Comment
-
Първоначално публикувано от sunny2006 Покажи съобщениеМдаам те твоите гърнета беше показал в една друга тема как си ги тунинговал .
Ааа сега забелязах, че другарят СССР нещо за дизелите е споменал...ама това може да е, 'щото цял живот с дизели си е вадил хляба, знам ли_______
146 JTD - ex
Renault Megane II 1.5 dci - ex
Nissan Qashkai 2.0 CVT - current
Comment
-
Аман с тия ваши дизели .
В бензина поне има парноНякои хора трябва да имат не акт за раждане, а писмено извинение от производителя на контрацептиви.乁໒( ͒ ⌂ ͒ )७ㄏ
Comment
Comment