Известие

Collapse
No announcement yet.

Снимки от срещата във Варна - 12.12.2010

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Снимки от срещата във Варна - 12.12.2010

Срамота...3-4 коли, а годината почти си замина....
    Attached Files
    Aprilia Mojito & XTrail '06 T30 QR25 AT
    Ex Alfa 156 1.8 TS Sportwagon '00 /Alfa164 2.0 TS /Alfa155 2.0 TS /Alfa33 1.5 4x4
    Lancia Ypsilon '02

Срамота
    Аз нямам гражданска и задно гърне <- за оправдание
    За сметка на това се разнасям по служба в едно произведение на ФАК концерта и нямам време за Алфата .
    Пренебрегната любовница е в момента .

П.С. Предполагам като се появя трябва да понеса 50 удара с камшик като знам какъв сектатант е липсващия глобален модератор
    Last edited by Sunny; d.m.y г., 19:51.
    Някои хора трябва да имат не акт за раждане, а писмено извинение от производителя на контрацептиви.乁໒( ͒ ⌂ ͒ )७ㄏ
    Българите ще излязат масово на протест, чак когато спрат Замунда
    Една тема във форума се счита за успешна, ако до седмия коментар не се заговори за плюскане и пукница !

Comment

Срещата беше отчетена като "пълен провал" времето беше слънчево и малко студено ,което е оправдание за дизелите , но ???

---------- Post added at 22:56 ---------- Previous post was at 22:49 ----------

Срещата беше отчетена като "пълен провал" времето беше слънчево и малко студено ,което е оправдание за дизелите , но ???
      AR-155 ,1.8 TS...Rosso 130

Comment

Първоначално публикувано от СССР Покажи съобщение

А аз си мислех , че ние сме несериозници ... Гледам нито Крис нито Пердаха са там ... ааа не бива така ... Струва ми се , че трябва в началото на другата год. да спретнем някоя хижа
        sigpic
        33-(1.3),(1.5 TI),(1.7 8V),(1.7 16V),145-(1.4TS),(2.0TS),(1.7 16V Boxer),146-(1.4TS),156-(2.4 JTD),(1.9JTDm),164-(2.0 V6 Turbo)
        Само черна Алфа може да бие друга черна Алфа

Comment

лошо ,много лошо ,а днес и сняг заваля ?
          AR-155 ,1.8 TS...Rosso 130

Comment

Аз пък имам гражданска, пълен набор гърнета и паля от четвърт оборот, макар и да имам изгоряла свещ
            ...обачеее се разболях и две седмици ще пазя дома
            _______
            146 JTD - ex
            Renault Megane II 1.5 dci - ex

Nissan Qashkai 2.0 CVT - current

Comment

Първоначално публикувано от trustworthy Покажи съобщение
              Аз пък имам гражданска, пълен набор гърнета и паля от четвърт оборот, макар и да имам изгоряла свещ
              ...обачеее се разболях и две седмици ще пазя дома
              Мдаам те твоите гърнета беше показал в една друга тема как си ги тунинговал .
              Някои хора трябва да имат не акт за раждане, а писмено извинение от производителя на контрацептиви.乁໒( ͒ ⌂ ͒ )७ㄏ
              Една тема във форума се счита за успешна, ако до седмия коментар не се заговори за плюскане и пукница !

Comment

Първоначално публикувано от sunny2006 Покажи съобщение
                Мдаам те твоите гърнета беше показал в една друга тема как си ги тунинговал .
                Там ставаше дума за диаметър на генерацията и спортен накрайник. Гърнетата са същите. Хем не разбираш, хем се обаждаш значи. няма ли модове в тоя раздел бе?!

Ааа сега забелязах, че другарят СССР нещо за дизелите е споменал...ама това може да е, 'щото цял живот с дизели си е вадил хляба, знам ли
                _______
                146 JTD - ex
                Renault Megane II 1.5 dci - ex

Nissan Qashkai 2.0 CVT - current

Comment

Аман с тия ваши дизели .
                  В бензина поне има парно

Comment

Working...
                  X