If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Благодарности на колегата rumanqska / Румен / за помощта , която ми оказа , за смяната на хидравлична течност (поне така трябва да се е водила черната боза от казанчето) и за гърча с непрестанното обезвъздушаване на долната помпа на съединителя
Някой ако се чуства бърз да застава на чертата срещу дзверу докато е тук
Давай някое читаво седаново 2.4 20в за продажба, за един много мой човек . Тъмна 156 се търси , но избора е никакъв. Пък после ще му подготвиш подобен сетъп като на семейното комби
Alfa Romeo 147 1.9 JTD 8v Distinctive
Fiat Punto Mk1 1.2 Fire
Ex: BMW E61 530 Xi
Благодарности на колегата rumanqska / Румен / за помощта , която ми оказа , за смяната на хидравлична течност (поне така трябва да се е водила черната боза от казанчето) и за гърча с непрестанното обезвъздушаване на долната помпа на съединителя
Давай някое читаво седаново 2.4 20в за продажба, за един много мой човек . Тъмна 156 се търси , но избора е никакъв. Пък после ще му подготвиш подобен сетъп като на семейното комби
Аве, вие младите мноо спите сутрин рано призори, къмто 10 часа сабахлем. Иначе в неделя по тва време бяхме в Октан кафето...там можеше да се засечем. Ха наздраве!
Alfa Romeo 156 SW 122kW 2004 DISTINCTIVE
Lancia Y 1,2 8V 60к.с. 2001g. - на щерката
Skoda 100S-в пенсия и КлиоI,1,4 Energy-продадено Opel kadet 1,3 LS sedan 1989 44kW 4 скорости-по неволя-пръдливия Ханс-продаден 0878316296и 0893569553
Къде е "изповедалнята",че да ви търся довечера бре кратунковци...някой да каже!?
Eй Бат Данчо , аве, много е гъста таз Севлиевска мъгла ве! Снощи неможах да те дочакам, ко стана, да не се загуби нейде? Специално заради теб отидох в 18ч, да ти правя компания,знам че ти си от първите дето идват
Толкова фенове небяхме се събирали от миналата година, даже и правостоящи имаше
Comment