Известие

Collapse
No announcement yet.

Дискусия - срещи във Велико Търново

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Първоначално публикувано от digitalundgrd Покажи съобщение
    АКо не ти аресва дизела във всеки един момент мое да направим бартерче за 147 2.0ТС с доплащане от моя страна
    Aбе дизела особенно не ми се нрави,ама ГТ-то си ме кефи доволно,така,чееее...отклонявам предложението.Всъщност бартер може единствено за Брера ТБИ и леееко доплащане от другата страна
    2011 Giulietta MA-ex
    1995 155 1.8 TS 8V
    2005 GT JTD-ex,1998 156 1.8 TS-ex,1993 155 2.5V6-ex

Comment

• Първоначално публикувано от wrc Покажи съобщение
      Aбе дизела особенно не ми се нрави,ама ГТ-то си ме кефи доволно,така,чееее...отклонявам предложението.Всъщност бартер може единствено за Брера ТБИ и леееко доплащане от другата страна
      евентуално на следващото официално клубно събиране може да ги менкаме за по едно кръгче
      Alfa Romeo 1.4 TS 146 Junior
      Alfa 147 1.6 TS Remapped by OEM
      Alfa Romeo GT 1.8 TS
      Yamaha R6

Comment

• Може
        2011 Giulietta MA-ex
        1995 155 1.8 TS 8V
        2005 GT JTD-ex,1998 156 1.8 TS-ex,1993 155 2.5V6-ex

Comment

• Някои тука за кушии спомена?А наточете некоя бегачка и звъннете да намина с Фиатката да ви поразочаровам.Не сме се виждали таз година още бе.Събирате ли се?
          164 td-1989,164 td-1993,166 2.4 jtd 20V-2004,ibiza 1.0i-2000,DELTA INTEGRALE 2.0 16V Turbo-1991

Comment

• Първоначално публикувано от 164 td Покажи съобщение
            Някои тука за кушии спомена?А наточете некоя бегачка и звъннете да намина с Фиатката да ви поразочаровам.Не сме се виждали таз година още бе.Събирате ли се?
            Наздраве !!!
            Почти всеки ден сме на камбаната за по кафе,а иначе всеки четвъртък след 18 часа сме пак там.
            А за кушии мераклии много ,само дето няма къде !!!
            sigpic Alfa Romeo 156 2,4 JTD"01 - 140ph "Красавицата Звяр"

Comment

• Внимание!!!ПАЯК в Горна Оряховица !!!

На вниманието на всички колеги от Горна Оряховица,да гледат къде си паркират возилата , че да не ги вдигне ПАЯКА, както днес се случи с колегата ОЕМ !!!
              Last edited by rumanqska; d.m.y г., 21:49.
              sigpic Alfa Romeo 156 2,4 JTD"01 - 140ph "Красавицата Звяр"

Comment

• Не се базикай ей Искара ми ангелите
                Discover us on Facebook page - Maha LPS3000 DynoMachine

Comment

• Случайно има ли назначено мероприятие по протестиране срещу горивата за в неделя?

Сърцата са по-капризни от умовете.

Comment

• Тази неделя не . Цитирам :
                    Час
                    27 март 2011 г. · 13:00 - 16:00
                    Място
                    На ПАРКИНГА на строителен хипермаркет "Практикер" гр.Велико Търново!!!
                    http://www.facebook.com/event.php?eid=141157609284694

Търновчани нека на 26.03.2011г. в 17:00часа да се съберем пред Община Велико Търново и да изразим нашата гражданска позиция срещу УВЕЛИЧАВАНЕТО НА ГОРИВАТА И ХРАНИТЕ!!!
                    Alfa Romeo 147 1.9 JTD 8v Distinctive
                    Fiat Punto Mk1 1.2 Fire
                    Ex: BMW E61 530 Xi

Comment

• Аха, таман се наканих и то...

Comment

• Дано успеем Търновци да организираме и проведем протеста защото в противен случай, ще съм много разочарован! Все пак това е най-българският град! Лошото е, че за сега още няма организатор на протеста който да внесе искането в общината и полицията.. Дано до понеделник вторник се намери, ако не, то сме си за резил!! http://www.bulforums.com/bgprotest_2...&sd=a&start=30
                        Alfa Romeo 156 1.8 TS 99'
                        ex. Lancia Dedra 1.6 ie 93'

Comment

• Протеста го оправихме сега другата работа която ме вълнува - каде в Търново ще строят макдоналдс?

Comment

• Между Техномаркет/Практикер и ОМВ . Още е в много груб строеж..
                            Alfa Romeo 147 1.9 JTD 8v Distinctive
                            Fiat Punto Mk1 1.2 Fire
                            Ex: BMW E61 530 Xi

Comment

• Къде???

Първоначално публикувано от RoMeO_156_GTA Покажи съобщение
                              Между Техномаркет/Практикер и ОМВ . Още е в много груб строеж..
                              В тая теснотия ли бре Тедо??? Ми то от там не може се провря и една кола бре???
                              Карам си петата Alfa - Romeo & Giulietta-почти безпроблемно, и никога не се отказвам!!!И едно МИТО за съпругата !

Comment

• Брей информиран младеж си няма грешка .

Comment

Working...
                                X