Известие

Collapse
No announcement yet.

Дискусия - срещи във Велико Търново

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Собственика мисля,че не пише във форума и доколкото знам е собственик на пицария "Щастливеца".Можеш там да го потърсиш,тя е точно до "Винарната",ако искаш да обмените мнение
    2011 Giulietta MA-ex
    1995 155 1.8 TS 8V
    2005 GT JTD-ex,1998 156 1.8 TS-ex,1993 155 2.5V6-ex

Comment

Ааааа мерси!
      "Свини! Вечно ли искате да живеете?!" Фридрих Велики — 1757 г.
      sigpic

Comment

Колеги да не би да има промяна в часа и мястото на срещата утре мисля да се класирам ?

Comment

На другото червено GTV обаче пише в форума
          Alfa Romeo GTV 2.0TS

Comment

Първоначално публикувано от stenli
            Колеги да не би да има промяна в часа и мястото на срещата утре мисля да се класирам ?
            Не Стенли,няма промяна,ще те чакаме .Kolega Raziel ако си свободен, защо не наминеш да се запознаем,мястото предполагам се сещаш къде се намира,часа е 19 30
            2011 Giulietta MA-ex
            1995 155 1.8 TS 8V

Comment

За закъснелите : Ако ни няма в пункта значи не е имало места и направо ни търсете на петрол. Дано за 1 час да успея да завия 25 винта , че снощи ми се доспа и да дойда навреме с колата
              97' Alfa Romeo 146 1.6 TS

.....и тогава Ботев слязъл от Балкана със "Шмайзер" в ръка....

Comment

Тази сряда ще се опитам да дойда ама не съм сигурен, защото имам работа по това време.
                Alfa Romeo GTV 2.0TS

Comment

Колеги имаме покана от Уди с вехтата Алфа да се събираме в неговото кръчме зад супера на Ниш ако сте навити може да се преместим там

Comment

Първоначално публикувано от stenli
                    Колеги имаме покана от Уди с вехтата Алфа да се събираме в неговото кръчме зад супера на Ниш ако сте навити може да се преместим там
                    Идеята е добра Наско и той да каже.
                    Да пробваме тая седмица.

п.с.
                    Това да не е в новопостроения блок от северната страна пред самия паркинг?

Comment

Ми добре ве,стаа.Ако искате тая сряда да идем там да го видим,и ако ни хареса ще се местим.
                      2011 Giulietta MA-ex
                      1995 155 1.8 TS 8V

Comment

кръчмето е в самия супермаркет на гърба му има бръснарница до него , магазин , видеотека. бившето му име беше Деси преди ако искате ще се съберем на старото място и да отидем групово там

Comment

ама и на мен ми се идва мамка му ще будете ли там към 9:00 аз ще се помача да избягам по рано от работа ?
                          Alfa romeo 146 1.6 Т.S
                          Renault Laguna 2.0 16v 98g.

Comment

Първоначално публикувано от alfa romeo 146 1.6 T.S
                            ама и на мен ми се идва мамка му ще будете ли там към 9:00 аз ще се помача да избягам по рано от работа ?
                            Тебе ще те глобяваме да знайш

Comment

Добре,последно се уточняваме да се чакаме пред Еврофутбол-а,и заедно отиваме у ноата кръчма
                              П.С.Гоги,къде ша бегаш бе братко,то от тез камери не мош са скри
                              2011 Giulietta MA-ex
                              1995 155 1.8 TS 8V

Comment

става и така само да не се забавя че ще ходя да закарам Пунотото на новите му собственици

Comment

Working...
                                X