If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Аз тоя четвъртък май няма да дойда.Нямам кола Един шибалник си паркира москвича в задната ми врата
Алфичката ще е готова в петък,така че сигурно ще пропусна. Пишете после какво сте се разбрали за следващия четвъртък.Ще има ли гуляй?
Ами колата се прави от така наречения Колю Къдравия в Лясковец Той най-бързо каза че ще я оправи. Пък без нея не ми се идва в четвътък щото ми е далеч. Може да дойда с на майка ми колата Ще видим -до четвъртък има време
Извънредно съобщение за Банкет На 28.12 от 20:00 в " Сити пъб" за всички които не бяха снощи и искат да присъстват пишете тука , че Стенли да тегли едно рамо допълнително.
п.с.
Знаете по празниците всичко е заето от месеци........
97' Alfa Romeo 146 1.6 TS
.....и тогава Ботев слязъл от Балкана със "Шмайзер" в ръка....
нека да се съберем и дружно да се накълвем да му хапнем и пиинем пък другото ще се оправи
И после...... аз трее си тръгвам щото това, онова..... И пак нищо не уреди мааму стара Нали ти разправям , че на старите вълци им меки зъбите и затова предпочитат нещо по-крехко.
Ох не знам за вас ама аз снощи много се натрових на банкета. Надявам се и вие да сте си (го) изкарали весело. Съжалявам че не можах да дойда в пъба ама нямаше как.......
Здравейте,за много години.искам да попитам.кога през 2007
сте се събирате във ВТ.от Севлиево сам и мога да намина
някой път. : :P
Днес /04.01.2007/както и ВСЕКИ ЧЕТВЪРТЪК от 19:30 в кръчмето на Уди - западната страна на супера "Ниш"
Телефоните ни ги има в "обши приказки", темата за взаимопомощ. Чакаме те колега. Картата е тук
п.п Често ходя в Севлиево мое да се срещнем събота или неделя
Здравейте на всички утре,тоест днес и аз ще посетя вашите и дано станат нашите събирания.Ще дойда да видя как се забавлявате,по някой време ще се появя със Лъчко,да видим как ви е компанията.Живи и здрави и след някои друг час ще се видим. и Умната какво прайте...
Добре мина срещата въпреки очакванията за наплив на мажоретки от иконом. техникум , малко нямаше време да обърнем внимание на един колега с 155-ца ама той закъсня и така.
Иначе на wrc колицата не е радятор , а си е направо издухалка на 146 -ци
Comment