Известие

Collapse
No announcement yet.

Дискусия - срещи във Велико Търново

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Айде ако сте в Горна петъка може и да дойда
    Малко баира от вт ме зори но нищо...ще се минава напряко през планината

Comment

• Първоначално публикувано от DiS4s7eR Покажи съобщение
      Айде ако сте в Горна петъка може и да дойда
      Малко баира от вт ме зори но нищо...ще се минава напряко през планината
      кекеке Аххх този баиР все пак има още два маршрута за хората които ги е страх от превземането на баирчета.

Comment

• Ката ден!

По два пъти го катеря на ден...без грижи!Яко ми е моторчето на Гъз...
        Карам си петата Alfa - Romeo & Giulietta-почти безпроблемно, и никога не се отказвам!!!И едно МИТО за съпругата !

Comment

• На мен петъка ми вече е безотказно ангажиран,така,че пропускам
          2011 Giulietta MA-ex
          1995 155 1.8 TS 8V
          2005 GT JTD-ex,1998 156 1.8 TS-ex,1993 155 2.5V6-ex

Comment

• Ще те извиним , но събота ще трябва да се реваншираш !!

Comment

• Учука ли ви градушката бре?
              2011 Giulietta MA-ex
              1995 155 1.8 TS 8V
              2005 GT JTD-ex,1998 156 1.8 TS-ex,1993 155 2.5V6-ex

Comment

• Преди малко!!!

Имаше ама слабо! Алфетата е у гаражо! Ама фиата се пребори геройски!
                Карам си петата Alfa - Romeo & Giulietta-почти безпроблемно, и никога не се отказвам!!!И едно МИТО за съпругата !

Comment

• по Картала няма проблеми!
                  alfa romeo 145 1.6

Comment

• Втора градушка ми е тук за една седмица , предната ме свари в Самоводене . В тъмното видимо нямаше щети , да видим на светло . Цялата улица беше заляна до над тротоарите и искаше да повлича Пунтака май май
                    Alfa Romeo 147 1.9 JTD 8v Distinctive
                    Fiat Punto Mk1 1.2 Fire
                    Ex: BMW E61 530 Xi

Comment

• Снощи изядох една шепа град за да спре градушката (баба така ме е учила),сега ще видя дали съм я уплашил ,да знам за друг път !
                      sigpic Alfa Romeo 156 2,4 JTD"01 - 140ph "Красавицата Звяр"

Comment

• Последно за утре 18,30 в Горна на пицария 'камъка'ли беше? Там дето бяхме последния път. Пишете ! Аз ще подремна малко ,че съм нощна.
                        sigpic Alfa Romeo 156 2,4 JTD"01 - 140ph "Красавицата Звяр"

Comment

• rumanqska оня ден те видях на светофара на пожарната Лепенката на капака е СТРАШНА !!! Пиши 1 лично ако имаш време за лепенката на задния ти джам,че искам и аз такава

Comment

• Кой с кого ще пътува? Аз няма да ме има на срещата утре, че имам работа. Каквото се разберете обаде те ми се да знам кого ще водя и кого да минавам да вземам и как ще се организираме въобще да пътуваме заедно.
                            Discover us on Facebook page - Maha LPS3000 DynoMachine

Comment

• DiS4s7eR ти да не си абитуриент . Видях поне колата от снимката в такава колона , може би случайно

Ники имаш ЛС
                              Alfa Romeo 147 1.9 JTD 8v Distinctive
                              Fiat Punto Mk1 1.2 Fire
                              Ex: BMW E61 530 Xi

Comment

• Първоначално публикувано от RoMeO_156_GTA Покажи съобщение
                                DiS4s7eR ти да не си абитуриент . Видях поне колата от снимката в такава колона , може би случайно

Ники имаш ЛС
                                Аз съм бил Малко спрях с тея празненства, че ся с тея матури си е е***о майката

ПП:Моля който може да ми помогне в намирането на лепенка за задния джам Алфа ромео клуб или нещо подобно да ми драсне 1 ЛС...

Comment

Working...
                                X