If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Ми в четвъртък слагам една касичка на входа на камбаната и във вас ми е надеждата,щот иначе като нищо да мина на Тъмната страна и силата вече да не е с менпък от мен ще имате по едно кръгче.......айде по две
Ми в четвъртък слагам една касичка на входа на камбаната и във вас ми е надеждата,щот иначе като нищо да мина на Тъмната страна и силата вече да не е с менпък от мен ще имате по едно кръгче.......айде по две
Мога да пусна в касичката / за ремонт на бронята/, ама ако вземеш на бат Йон 146-цата. Поне да я виждаме на сбирките!
Карам си петата Alfa - Romeo & Giulietta-почти безпроблемно, и никога не се отказвам!!!И едно МИТО за съпругата !
Руманяската що така профуча транзит снощи към Леденик
Бързах за работа и нямах време да се заигравам . Ама щом си бил там я кажи кои бяха тия две Алфи 1,8 дето всеки ги биел , че ме скъсаха от бъзик снощи. Чух за некво Пунто GT дето гърмело и сега са го опрайли и за некво малко Пежо дето покъсвали всичко .
Малко ти е грешна информацията Само едната Алфа се пусна и то един път със сивото Пунто . Падна , но защото е черна , зелените Алфи вървят повече по дефолт Момчето искаше и с теб да се пусне , но не се отби
Alfa Romeo 147 1.9 JTD 8v Distinctive
Fiat Punto Mk1 1.2 Fire
Ex: BMW E61 530 Xi
Хаха от двете алфи, едната им нашляпа пунтаците(сивото). Но оня ден не беше в кондиция. Даже я оставих на петрол. Понеделник влизам да оправя 3-та скорост. След това може да ги пробваме колега. Не съм се пробвал с 2.4 и смятам че ще е интересно, ако нямаш чип де .Иначе, ако пунтите са в кондиция, мисля че е съвсем нормално да ни понашляпат Пък колкото до пежото, там нямаше кола която да му направи нещо.. на пунтотата им правеше дърт ластик ама все пак е 170-80 турбо магарета
Comment