Известие

Collapse
No announcement yet.

Дискусия - срещи във Велико Търново

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Честит Сбор на всички Боляри !
    sigpic Alfa Romeo 156 2,4 JTD"01 - 140ph "Красавицата Звяр"

Comment

• да заповядаме ли довечера?
      Alfa Romeo 1.4 TS 146 Junior
      Alfa 147 1.6 TS Remapped by OEM
      Alfa Romeo GT 1.8 TS
      Yamaha R6

Comment

• Първоначално публикувано от vladeto_ Покажи съобщение
        да заповядаме ли довечера?
        НАЗДРАВЕ !!!
        На Сбор не се кани, и се ходи за обяд , защото не се знае дали ще е останало нещо, пък и до вечерта , вече ще сме под масата !!!

Comment

• Точно така Честит сбор
          Alfa Romeo 147 1.9 JTD 8v Distinctive
          Fiat Punto Mk1 1.2 Fire
          Ex: BMW E61 530 Xi

Comment

• Еми честит ви сбор пък в четвъртък ще почерпите
            2011 Giulietta MA-ex
            1995 155 1.8 TS 8V
            2005 GT JTD-ex,1998 156 1.8 TS-ex,1993 155 2.5V6-ex

Comment

• Първоначално публикувано от wrc Покажи съобщение
              Еми честит ви сбор пък в четвъртък ще почерпите
              Наздраве !!!
              В четвъртък ще е с кафенце , а днес беше с агнешко чеверменце .

Comment

• Че запази ми един крак за четвъртък,ако може заден хохохохо
                2011 Giulietta MA-ex
                1995 155 1.8 TS 8V
                2005 GT JTD-ex,1998 156 1.8 TS-ex,1993 155 2.5V6-ex

Comment

• Колеги здравейте ! От Димитровград съм но в момента съм в Търново и доста от вас ви видях и се разминахме ама ме гледате много лошо бе Сива 156-ца с номер Х 8992 ВН ако ме видите свиркайте.И щях да помоля някой от вас ако може да ме забере в четвъртак да карам след него до мястото където се събирате.Отседнал съм в хотел Рашев до Царевец.

Comment

• Ние попринцип си гледаме лошо , поне аз Заповядай четвъртък на сбирка . A ако никой не прояви желание ще дойда да се водим , че малко съм под прикритие с друга марка Остави един телефон за връзка.

Двама колеги с космическо сини 156-ци забелязани на протеста на Практикер , единия от които се включи в колоната . Май е колегата Калашников ако не се лъжа . А аз отново бях под прикритие със синия космически кораб Фиат Пунто
                    Attached Files
                    Fiat Punto Mk1 1.2 Fire

Comment

• Хахаха Добре колега супер. ето това ми е телефона 0899080216 - Жоро
                      И ще видим дали ще може да помогнете по 1 проблемче като се видим, че като изкочи и ся ще гледам да ограничавам карането докато си тръгна.

Comment

• Първоначално публикувано от Nikolov Покажи съобщение
                        Колеги здравейте ! От Димитровград съм но в момента съм в Търново и доста от вас ви видях и се разминахме ама ме гледате много лошо бе Сива 156-ца с номер Х 8992 ВН ако ме видите свиркайте.И щях да помоля някой от вас ако може да ме забере в четвъртак да карам след него до мястото където се събирате.Отседнал съм в хотел Рашев до Царевец.
                        Видяхте вчера,като си смъкваше багажа,ама и ти май лошо гледаше змията на капака

Comment

• Първоначално публикувано от rumanqska Покажи съобщение
                          Видяхте вчера,като си смъкваше багажа,ама и ти май лошо гледаше змията на капака
                          Да да !! хахаха
                          И аз те видях.Попринцип ме е страх от змий и викам да не ми скочи. По скоро бях се замислил дали ще поздравиш. :P
                          Одеве пък се връщах от разходка и 2ма мъже стояха пред хотела и ме гледаха доста докато вървях към тях и единия му направи някакъв намек с главата за мен и нарочно извадих червеното ключе ако са колеги да кажат ама минах покрай тях влезнах в хотела и те си тръгнаха.Да не би да са някой колеги ?

Comment

• Абе тези 156-ци са навсякъде Днес в Ректората в радиус от 20 метра имаше три , отделно има още няколко постоянно там , а никой не се обажда из университета Единствено Бруно отсрамва фронта

Nikolov , дебнат те папараци хаха Да си признават .
                            Fiat Punto Mk1 1.2 Fire

Comment

• Дебни ме и ти, че всеки ден съм в ректората от 8;30 до 16;30... имам една снимка в албума в профила ми ако ме видиш и познаеш обади се да пием по 1 кафе от машинката

Comment

• Ехе много време прекарваш там ... Сряда по обед попринцип имам лекция, ако ходя - ще се оглеждам
                                Fiat Punto Mk1 1.2 Fire

Comment

Working...
                                X