If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
ма как така ако ходя,естествено,че ще ходиш.Аз ще мина да те взема,пък ти ще поканиш 2 колежки да ги повозим,ииии гледай краката им да започват малко над кръста да не се излагаме,моля ти се
Ехе много време прекарваш там ... Сряда по обед попринцип имам лекция, ако ходя - ще се оглеждам
Питаш ли ме к'во ми е ...но поне ще трае 1 седмица
П.С. Кой беше колегата който ми пресветна докато караше зад мен към 23 и нещо часа и после завих на дясно а той продължи на право не говоря с имена на улици щото не ги знам
ма как така ако ходя,естествено,че ще ходиш.Аз ще мина да те взема,пък ти ще поканиш 2 колежки да ги повозим,ииии гледай краката им да започват малко над кръста да не се излагаме,моля ти се
Щото нашето образувание е пълна пародия Аз ходя , но имаме тогава при една даскалица с купена докторска степен , която се мисли за голямата работа и идва когато си поиска ... Иначе тогава карам с едни какички трети курс с едни големи крака .... Ти лъсни пичеловката
Alfa Romeo 147 1.9 JTD 8v Distinctive
Fiat Punto Mk1 1.2 Fire
Ex: BMW E61 530 Xi
Здравейте всички!Абе сериозно да ви питам-батко ви Йон жив ли е?Щото само веднъж ми се обажда след като разбрал,че някаква алфа от Симитли се обърнала и се сетил за мен.От тогава-ни вест,ни кост.....
Здравейте всички!Абе сериозно да ви питам-батко ви Йон жив ли е?Щото само веднъж ми се обажда след като разбрал,че някаква алфа от Симитли се обърнала и се сетил за мен.От тогава-ни вест,ни кост.....
Е ти си пресен,пресен.Аз не съм го чувал от ...бе и аз не знам от кога.Виждам му от време на време Алфичката спряна из града,ама незнам още негова ли е,дали не я е продал.
---------- Post added at 12:56 ---------- Previous post was at 12:53 ----------
Мен ми се струва, че вече се е пенсионирал, щом чете само некролозите...
Ам бас държа, че ще се включи скоро в "дебата", само ако докопа от некъде нет...
Карам си петата Alfa - Romeo & Giulietta-почти безпроблемно, и никога не се отказвам!!!И едно МИТО за съпругата !
Мен ми се струва, че вече се е пенсионирал, щом чете само некролозите...
Ам бас държа, че ще се включи скоро в "дебата", само ако докопа от некъде нет...
Comment