Известие

Collapse
No announcement yet.

Дискусия - срещи във Велико Търново

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Първоначално публикувано от RoMeO_156_GTA Покажи съобщение
    имам лекция, ако ходя
    ма как така ако ходя,естествено,че ще ходиш.Аз ще мина да те взема,пък ти ще поканиш 2 колежки да ги повозим,ииии гледай краката им да започват малко над кръста да не се излагаме,моля ти се
    2011 Giulietta MA-ex
    1995 155 1.8 TS 8V
    2005 GT JTD-ex,1998 156 1.8 TS-ex,1993 155 2.5V6-ex

Comment

• Първоначално публикувано от RoMeO_156_GTA Покажи съобщение
      Ехе много време прекарваш там ... Сряда по обед попринцип имам лекция, ако ходя - ще се оглеждам
      Питаш ли ме к'во ми е ...но поне ще трае 1 седмица
      П.С. Кой беше колегата който ми пресветна докато караше зад мен към 23 и нещо часа и после завих на дясно а той продължи на право не говоря с имена на улици щото не ги знам

Comment

• Аз бях тоя колега . Как ти понасят улиците из ВТ, разскърца ли се вече
        Alfa Romeo 156 1.8 TS 99'
        ex. Lancia Dedra 1.6 ie 93'

Comment

• Първоначално публикувано от wrc Покажи съобщение
          ма как така ако ходя,естествено,че ще ходиш.Аз ще мина да те взема,пък ти ще поканиш 2 колежки да ги повозим,ииии гледай краката им да започват малко над кръста да не се излагаме,моля ти се
          Щото нашето образувание е пълна пародия Аз ходя , но имаме тогава при една даскалица с купена докторска степен , която се мисли за голямата работа и идва когато си поиска ... Иначе тогава карам с едни какички трети курс с едни големи крака .... Ти лъсни пичеловката
          Alfa Romeo 147 1.9 JTD 8v Distinctive
          Fiat Punto Mk1 1.2 Fire
          Ex: BMW E61 530 Xi

Comment

• Първоначално публикувано от WarsteineR Покажи съобщение
            Аз бях тоя колега . Как ти понасят улиците из ВТ, разскърца ли се вече
            Мани ... имам чуството, че найстина се разкърца ужасни улици

Comment

• Здравейте всички!Абе сериозно да ви питам-батко ви Йон жив ли е?Щото само веднъж ми се обажда след като разбрал,че някаква алфа от Симитли се обърнала и се сетил за мен.От тогава-ни вест,ни кост.....
              Аlfa 164 Super 2.5TD

Comment

• Мисля че го видях на трети Март или някъде в този период , съвсем случайно из града ... Мърда
                Alfa Romeo 147 1.9 JTD 8v Distinctive
                Fiat Punto Mk1 1.2 Fire
                Ex: BMW E61 530 Xi

Comment

• Първоначално публикувано от virusalfa Покажи съобщение
                  Здравейте всички!Абе сериозно да ви питам-батко ви Йон жив ли е?Щото само веднъж ми се обажда след като разбрал,че някаква алфа от Симитли се обърнала и се сетил за мен.От тогава-ни вест,ни кост.....
                  Е ти си пресен,пресен.Аз не съм го чувал от ...бе и аз не знам от кога.Виждам му от време на време Алфичката спряна из града,ама незнам още негова ли е,дали не я е продал.

---------- Post added at 12:56 ---------- Previous post was at 12:53 ----------

Първоначално публикувано от RoMeO_156_GTA Покажи съобщение
                  едни какички трети курс с едни големи крака .... Ти лъсни пичеловката
                  Давай ти пичките,пичеловката лесна
                  2011 Giulietta MA-ex
                  1995 155 1.8 TS 8V

Comment

• Йонкооооо!?...

Първоначално публикувано от virusalfa Покажи съобщение
                    Здравейте всички!Абе сериозно да ви питам-батко ви Йон жив ли е?Щото само веднъж ми се обажда след като разбрал,че някаква алфа от Симитли се обърнала и се сетил за мен.От тогава-ни вест,ни кост.....
                    Мен ми се струва, че вече се е пенсионирал, щом чете само некролозите...
                    Ам бас държа, че ще се включи скоро в "дебата", само ако докопа от некъде нет...
                    Карам си петата Alfa - Romeo & Giulietta-почти безпроблемно, и никога не се отказвам!!!И едно МИТО за съпругата !

Comment

• Бат Йон че изчезна,изчезна,АМИ ТИ КЪДЕ СИ,АААА
                      2011 Giulietta MA-ex
                      1995 155 1.8 TS 8V

Comment

• Първоначално публикувано от JORDI Покажи съобщение
                        Мен ми се струва, че вече се е пенсионирал, щом чете само некролозите...
                        Ам бас държа, че ще се включи скоро в "дебата", само ако докопа от некъде нет...
                        Ако набара на аванта отнекъде....
                        Аlfa 164 Super 2.5TD

Comment

• Колеги утре някой ще ме придружи ли до мястото на срещичките ви ... Камбаната ли беше как беше? Че сам немога да се оправя

Comment

• http://clubalfaromeo.com/forum/showt...=43408&page=27
                            164 td-1989,164 td-1993,166 2.4 jtd 20V-2004,ibiza 1.0i-2000,DELTA INTEGRALE 2.0 16V Turbo-1991

Comment

• Първоначално публикувано от Nikolov Покажи съобщение
                              Колеги утре някой ще ме придружи ли до мястото на срещичките ви ... Камбаната ли беше как беше? Че сам немога да се оправя
                              Ша ти звънна към 18 ч.
                              sigpic Alfa Romeo 156 2,4 JTD"01 - 140ph "Красавицата Звяр"

Comment

• Първоначално публикувано от rumanqska Покажи съобщение
                                Ша ти звънна към 18 ч.
                                Добре май ще се движим групичка

Comment

Working...
                                X