Известие

Collapse
No announcement yet.

Дискусия - срещи във Велико Търново

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Заредил съм течност за чистачки. Да се готвят дизелите
    Discover us on Facebook page - Maha LPS3000 DynoMachine

Comment

• Честити ни фишове на всички

Comment

• и гадна кутия баи баи на лачената 156...зелената 156 върви яко.... от място снима ме добре..добре че от движение бяхме равни..
        Амбицията е последното убежище на неудачника

Comment

• Жалко за красьо... ама ще я оправи. Зелената ни засрами всички... ма който може да кара си го може. Браво Боре

Comment

• Утре съм готов .... Има толкова голяма дупка че чак се вижда карантията
            Last edited by kpacuo; d.m.y г., 13:48.

Comment

• Ее Красио окоти ли се кутията. Сега се чуствам виновен .. ти за това ли спря там .. аз мислех че ще изчакаш някой а то.. Кожуха ли замина? Бтв снощи си изкарах доста добре евала на всички
              Alfa Romeo 156 1.8 TS 99'
              ex. Lancia Dedra 1.6 ie 93'

Comment

• Еее, Краси, най-накрая ша я опраиш таз кутия ве ! Сега ша видим колко вървят 144++ кончета!? Но ,на Междене щот там май ша ни дойде по-евтинко,и без главоболия.А на майстора колата май пак нещо не е в кондиция И май стоковите 1,8 ТС вървят повече от Чипнатите. Защо ли ?
                Last edited by rumanqska; d.m.y г., 16:30.
                sigpic Alfa Romeo 156 2,4 JTD"01 - 140ph "Красавицата Звяр"

Comment

• Първоначално публикувано от rumanqska Покажи съобщение
                  А на майстора колата май пак нещо не е в кондиция И май стоковите 1,8 ТС вървят повече от Чипнатите. Защо ли ?
                  хаахахха е защо така с лошо бре

На какво основание ви писаха фишове вчера?
                  Ясно, че в тоя форум - слаб пияч, бияч, ебач и слаб шофьор няма, ма нема смисъл да се фалим..

FIAT Coupe 16VT
                  Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD

Comment

• На майстора колата върви колкото си трябва. Майстора не мое да кара

Comment

• Ето и малко снимки .....

Първоначално публикувано от rumanqska Покажи съобщение
                      Еее, Краси, най-накрая ша я опраиш таз кутия ве ! Сега ша видим колко вървят 144++ кончета!?
                      Ами да ти кажа чесно може и да не видиш поне моята де ......
                      Attached Files
                      Last edited by kpacuo; d.m.y г., 17:41. Основание: едит

Comment

• Първоначално публикувано от wrc Покажи съобщение
                        Баси,за първи път виждам МиГ 29 с променлив вектор.И си сигурен,че това ще е тук.
                        Хаха,номера як,само не пише дали е ТС или ЖТД хохохо.
                        А пък аз най-вероятно няма да мога да ходя на Крумово,ти ще ходиш ли?

Чай из да покажа една гарга:http://www.youtube.com/watch?v=H1wXs...eature=related
                        Да бе... потвърдили са участие... виж тука
                        Ами за сега плановете ми са да ходя, обаче и моите са под въпрос и може да се осуетят, тъй като имаме важна среща с един физик на 3 Септември и присъствието ми там е задължително. Ще видим ако мога да навия шефа да го разходим до Крумово...
                        Инак таа мутирала гарга е в два екземпляра до колкото знам, а Т50 е на стадий прототип преди серийно производство. До края на годината ще бъдат вече 4 броя изпитателни.
                        То явно всичко добре върви по план, само дето плана е 15 години след Локхийд и F22
                        Какво да се прави явно човека с куфарчетата е разредил посещенията в Русия. Визирам реактивният двигател на първите Миг29 дето ресурса му е бил 15 часа ... и след като им донесли решението как да охлаждат лопатките на турбината в "куфарче" те успели за няколко години да напреднат.

Първоначално публикувано от digitalundgrd Покажи съобщение
                        хаахахха е защо така с лошо бре

На какво основание ви писаха фишове вчера?
                        Как на какво... "опасно шофиране и застрашаване безопастноста на останалите участници в движението!"

Предполагам де... не съм бил там (за което малко съжалявам разбира се), защото съм в отпуск!
                        Have A Nice Day
                        o/_______\o
                        (Оo=\°/=oO) Alfa Romeo 156 1,8TS '00 ГИ "Фобос"
                        []=о===о=[]

Comment

• Мале, тя на сол бре.. ще трябва цяла кутя 2-ра ръка да знаеш, че от 2.0 1-ва и 5-та са по дълги, та си намери от 1.8 . А майстора другия път да пуска на бенз, на газ няма да стане
                          ПС Фишчетата бяха за всички от сърце (20лв неправилно паркиране, никой нямаше възражения ;p)

Comment

• Първоначално публикувано от WarsteineR Покажи съобщение
                            Мале, тя на сол бре.. ще трябва цяла кутя 2-ра ръка да знаеш, че от 2.0 1-ва и 5-та са по дълги, та си намери от 1.8 . А майстора другия път да пуска на бенз, на газ няма да стане
                            ПС Фишчетата бяха за всички от сърце (20лв неправилно паркиране, никой нямаше възражения ;p)
                            Аз съм я купил (от 1.8 ) дори утре сутринта може да пием по сок

Comment

• Нямаш грижи . Бтв колко пари ти излезе цялото удоволствие със скоростите?

Comment

• Утре ако пием по нещо ще ти кажа ... защото все още не съм плащал труда

Comment

Working...
                                X