Известие

Collapse
No announcement yet.

Дискусия - срещи във Велико Търново

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Идваите е колеги,колкото повече толкова по весело и толкова по добре Така,че другата седмица заповядайте

Йон,мерси оня ден,че ми каза къде да отида ама неми свърши работа то колко работи напраих да тръгне смотания климатик думи нямам чак
    Луд Съм МаМо пАрИтЕ нЕпоЗнаВаМ...

EX`146 2.0 TD
    EX`146 2.0 16v TS

Comment

• Заповядайте колеги да се видим Дори и да е рано 19:30 имайте предвид , че седим до към 22:30 часа че и по до късно така, че нема се разминем
      97' Alfa Romeo 146 1.6 TS

.....и тогава Ботев слязъл от Балкана със "Шмайзер" в ръка....

Comment

• Е нищо.... Ние с един колега от ланчия ще сме там. Другия четвартък пак ще доидем, но за тая вечер се бяхме разбрали с него за срещатата при вас така, че ще пием по нещо на сащотото място. Ако някои си няма работа и се чуди какво да прави да заповяда след 19:30 ще сме там

Comment

• Колега, не мога да намеря единия от ланча но аз ще сам там кам 20:15 някаде защото съм до 20:00ч на цирк. Ще се опитам да го намеря но аз ще съм там със сигурност с моита бабичка една дедричка:P

Comment

• Амм колега,аз свърших задълженията за сега и сигурно ще намина да те видя Дано успея да прескоча

EX`146 2.0 TD
            EX`146 2.0 16v TS

Comment

• окси ще сам с бял потник за ориантир аз ще сам там.

Comment

• Йон те идваха е,снощи бяха там Ходих да ги видя,за другата седмица ще се съберем доста хора и доидат и те

Трябва да видим и Фиат-ите да доидат и да заформим,нещо голямо.За фиатите Стенли ще помага

EX`146 2.0 TD
                EX`146 2.0 16v TS

Comment

• коя ли ще е тая видна съфорумничка
                  Първоначално публикувано от AlfaRomeo
                  Трябва да видим и Фиат-ите да доидат и да заформим,нещо голямо
                  Те фиат-ите много неорганизирани Без мен и Стенли разбира се Ще видим какво ще стане накрая
                  Alfa Romeo 147 1.9 JTD 8v Distinctive
                  Fiat Punto Mk1 1.2 Fire
                  Ex: BMW E61 530 Xi

Comment

• Първоначално публикувано от AlfaRomeo
                    Йон те идваха е,снощи бяха там Ходих да ги видя,за другата седмица ще се съберем доста хора и доидат и те

Трябва да видим и Фиат-ите да доидат и да заформим,нещо голямо.За фиатите Стенли ще помага
                    Тогава другата седмица да направим събирането на обръщалото на "Дълга лъка" и после при Уди Какво мислите?

Comment

• Първоначално публикувано от Yon
                      ...другата седмица да направим събирането на обръщалото на "Дълга лъка" ?
                      Добре е да се реши по-рано Идеята е добра Само дето надали ще мога да дойда тогава - най-вероятно ще съм на даскало
                      П.С да пусна ли тема във Фиат форума
                      Alfa Romeo 147 1.9 JTD 8v Distinctive
                      Fiat Punto Mk1 1.2 Fire
                      Ex: BMW E61 530 Xi

Comment

• Първоначално публикувано от RoMeO_156_GTA
                        Само дето надали ще мога да дойда тогава - най-вероятно ще съм на даскало
                        До кога си на училище? До 19:00 ли?
                        Накъде без талисмана на групата ?

Comment

• А аз за тогава не знам дали ще мога да доида на обрашталото. защотото или ще сам до 20:00 или до 21:00 на работа ако оспея да се измакна и аз ще доида

Comment

• Ще го измислим за през почивните дни

Comment

• Йонко както кажеш,ти си шефа където кажеш там ще се съберем другата седмица Стига всички колеги да са съгласни

EX`146 2.0 TD
                              EX`146 2.0 16v TS

Comment

• Утре да вземем да се пораздвижим с байковете,а? Какво ще кажете? Има ли навити?
                                ALFA 156 1.8TS

Comment

Working...
                                X