If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Много си е добра на Наско въшката,все пак чисто нова кола.И той както каза,че само градско карал бомба като за него.Да си я кара със здраве и без птп-та
Колеги, на влизане в Търново след техномарекета от дясно има автокъща с една пътна помощ отпред (бял мерцедес мисля, че 410). Ако някой има път на горе ще му бъда благодарен ако ми каже тел. му номер (написан е на платформата)
Alfa Romeo 164 2.0 TS/M1; V1 Medium `92; Matra Murena `83;
Mercedes S 430 4 matic `02; Opel Corsa C XE 2.0 16V `05
Peugeot Traveller `17 2.0 HDI 180 h.p.; Mitsubishi Pajero `94 2.5 TDI
Iveco S 59 2.5 TDI; Peugeot Boxer 1.9 `95
Та след снощното обсъждане мисля да пусна един анонс за "Ксилифор" - дата обявяваме 08.04.2007 г. Какво ще кажете за едно барбекю с много бирка и болярки....... от техникума.
п.с.
Дотогава ще са се събрали парици
97' Alfa Romeo 146 1.6 TS
.....и тогава Ботев слязъл от Балкана със "Шмайзер" в ръка....
хаха еии как е изчислено всичко,Бат Yon има време ще се разбреме за Ксилифор идея не е лоша никак даже,другия път ще е подложим на гласуване и на коментиране
Нямаш проблеми с вземането ама е време да се замислиш няма ли някой път да напълниш задната седалка на 156-цата с невръстни възпитанички на икономическия техникум Аз ще им покажа как се отварят задните врати щото ще има да се чудят каде са им дръжките (то да не е голф 3 че всеки да може да си влиза) :P А иначе снимките са станали много готини
До колкото знам са си все още там бетонните тръби, но това не е проблем може да се мине от горна страна през Арбанаси. Така че има излаз с кола. Да се фанем О зеленото и сме там с цър-пър. Ще направим един огън и само като си помисля ми потичат ли**те. По първа пролет може да го направим някоя неделя.
Comment