Известие

Collapse
No announcement yet.

Дискусия - срещи във Велико Търново

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Нас със Лъчо ни пишете,след 20 часа сме на линия. До довечера
    Луд Съм МаМо пАрИтЕ нЕпоЗнаВаМ...

EX`146 2.0 TD
    EX`146 2.0 16v TS

Comment

• Ето за тази къща ви говорих снощи http://selo.bg/accomodation_details.php ... 38&lang=bg

Comment

• Прилична работа. За 21 -ви се гласете Любчо, намери си шофьорка да те прибере в събота вечерта
        97' Alfa Romeo 146 1.6 TS

.....и тогава Ботев слязъл от Балкана със "Шмайзер" в ръка....

Comment

• Бат Стенли тя арна работа бре Добра е къщата. Аз претенции нямам. Ние с Боби може да доидем вечерта,ако ще е на 21-ви.
          Луд Съм МаМо пАрИтЕ нЕпоЗнаВаМ...

EX`146 2.0 TD
          EX`146 2.0 16v TS

Comment

• Днес говорих с собственика на къщата вариантите са два само за събота вечер - 200 лв, ако я вземем за петък и събота вечер 300 ако има навити за по дълъг уикенд може да се спрем на втория вариант цената е повече от изгодна

Comment

• аз съм за !!!
              Alfa romeo 146 1.6 Т.S
              Renault Laguna 2.0 16v 98g.

Comment

• колеги а мотористи приемате ли че маи минавам на две колелца.

Comment

• Утре къде ще е сбирката? Ако пак сме на пишмана трябва да знам да запазя маса
                  ALFA 156 1.8TS

Comment

• Първоначално публикувано от Lepichi
                    Утре къде ще е сбирката? Ако пак сме на пишмана трябва да знам да запазя маса
                    Запазвай

Comment

• Здр колеги,от скоро и аз съм алфаджия,искам да попитам дали ще бъде вазможно вече и аз да бъда включван в сбирките, тъй като съм фен на марката

кирилица: Yon

Comment

• Този уикенд срещичка ще си правите ли, че мисля да погостувам на Търново! Ако все пак няма такава да пием по бира?
                        Alfa Romeo 166 2,4 JTD

Comment

• Ще освобождавам къщата да не връзвам ръцете на човека явно повечето са за барбекю само

Comment

• Ами в четвъртък ще говорим къде да до организираме

Comment

• Жега а?

Какво се умълчахте бре колеги? Наближава четвъртък ще има ли среща? Аз утре ще отида до Уди да му нося чарковете и ще си цукна бирката там,че кофти да отида пък да не седна!Все пак от там започнахме и мисля че ще е честно така да постъпя!Ако решите нещо за барбекюто пишете!!!
                              Карам си петата Alfa - Romeo & Giulietta-почти безпроблемно, и никога не се отказвам!!!И едно МИТО за съпругата !

Comment

• Не сме започнали от там .Е при нас на пишмана няма ли да дойдеш все пак
                                2011 Giulietta MA-ex
                                1995 155 1.8 TS 8V
                                2005 GT JTD-ex,1998 156 1.8 TS-ex,1993 155 2.5V6-ex

Comment

Working...
                                X