Известие

Collapse
No announcement yet.

Дискусия - срещи във Велико Търново

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• и аз съм за сряда че се заформя напиване в четвъртак
    Alfa romeo 146 1.6 Т.S
    Renault Laguna 2.0 16v 98g.

Comment

• и Гого и Кикирики са съгласни за сряда,но шефовете трябва да кажат,и Бат Данчо и тои Аиде началниците, обаждайте кога ще е срещата.
      Луд Съм МаМо пАрИтЕ нЕпоЗнаВаМ...

EX`146 2.0 TD
      EX`146 2.0 16v TS

Comment

• wrc каза , че е съгласен за СРЯДА 19:30 JORDI и той знае остава да се видим тогава.
        GoGo, я звънни на stenli
        97' Alfa Romeo 146 1.6 TS

.....и тогава Ботев слязъл от Балкана със "Шмайзер" в ръка....

Comment

• Добре.Значи сряда 21.03 19:30 Всички на линия... Той дано Бат Стенли види тука и да доиде и той.Аз ще кажа на боксерчо

EX`146 2.0 TD
          EX`146 2.0 16v TS

Comment

• На линия съм

Comment

• Аре Любчооо то , че ще се местим е ясно и ако трее съботници на строежа ще даваме :P Аз отдавна си го мисля ама за сичкото туй дето го изядаме и изпиваме евтинджос идва затуй не им обръщайте внимание те не знаят що думат

Comment

• Добре да се пренестим само дето новото ми иде лееееко много далеко и трябва да вадя тайното уръжие - паметника

Аз искам този паметник Тогава дали ще се класирам
                Alfa Romeo 147 1.9 JTD 8v Distinctive
                Fiat Punto Mk1 1.2 Fire
                Ex: BMW E61 530 Xi

Comment

• Днес прескочих на бързо до строежа да избера място на знамената Само ще трябва да ги поизгладим малко, че така показваме неуважение към марката :P По план трябва до два месеца всичко да е готово и отпред да се разхождат пияни алфаджии с по една четирилистна детелинка зад ухото
                  ALFA 156 1.8TS

Comment

• Съжалявам за оня ден,но имам отсъствие.Просто бях ангажиран мислех,че ще доида ама окъснях.Как си прекрахте? и Къде мислите да се местим ? Че нещо несъм в нещата вътре

EX`146 2.0 TD
                    EX`146 2.0 16v TS

Comment

• боксерчо вика да променим за сряда че да можел и тои да доиде че в чет. е нощна а на 01.04 е на работа няма да доиде на ксилифор какво ще кажете?
                      Alfa romeo 146 1.6 Т.S
                      Renault Laguna 2.0 16v 98g.

Comment

• Добре и без това трябва време за организацията за Ксилифора.

Местим за сряда срещата Мислете за менюто и организацията за неделя

Comment

• Ооо супер че ще е в сряда.Тъкмо се бях затъжил че няма да можем да слушаме безжалостната сеч по Зи рок ако се съберем в четвъртък,ама така вече съм спокоен - ще си тръгна посечен
                          ALFA 156 1.8TS

Comment

• Първоначално публикувано от Lepichi
                            Ооо супер че ще е в сряда.Тъкмо се бях затъжил че няма да можем да слушаме безжалостната сеч по Зи рок ако се съберем в четвъртък,ама така вече съм спокоен - ще си тръгна посечен
                            После само някой да каже , че сме били чалгаджии

Comment

• Офф незнаех,че сте променили срещата,за сряда иначе бих дошъл.Аиде другата седмица,ще е че трябва да почерпя малко какво се разбрахте за 1-ви така и така нищо неразбрах??

EX`146 2.0 TD
                              EX`146 2.0 16v TS

Comment

• Първоначално публикувано от RoMeO_156_GTA
                                :

JORDI питай бат Йон не може ли да ти напише бележка от родител
                                С любезното съдействие на брат Стенли ето сламка за нуждаещите се

Comment

Working...
                                X