If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
хеииии поздрави от швеция.Няма алфи мъчна работа ама има сааб и волво ша сменяме марката
Браво на момчето! Значи си пристигнал нормално, щото Лъчо ти е звънял и не вдигаш! Как е там евтинко ли е? Взе ли си някой стек цигари от тук, и на никого не казвай,че това е марихуана,нали от там ще избиеш парите за новото Волво! Хи..хи!
Много здраве на Цецито и маминка,и кат видиш някъде интернет кафета драсвай ни по някой ред,че може да ви дойдем на гости!
взех аз цигари в повече те тука си ебало цените на тея цигари.Цецито я поздравявам всяка вечер аиде засега баи
Alfa romeo 146 1.6 Т.S
Renault Laguna 2.0 16v 98g.
еи добре сте си вии тука мака наи ми е мачно за моита си алфичка.Днес видях една 166 амо не се лажа 3.0 16в една жена си караше и изобщо не и пукаше.Ама чесно казано много малко алфи има предимно Сааб,мерцедес и БМВ. Аиде засега чао
Alfa romeo 146 1.6 Т.S
Renault Laguna 2.0 16v 98g.
Гоги,ко прайш бе ,гледам към вас студ дъжд,пък тук си е добре 36градуса.Ако не вярваш ела в четвъртък на срещата да видиш ,ако пък СЛУЧАЙНО НЕ СЕ ПОЯВИШ ЩЕ ИЗЯДЕМ ЕДНИ ДРОБЧЕТА И ЗАРАДИ ТЕБЕ .
При мен се появиха меко казано големи проблеми и няма да дойда
Както и да е, трябваше да се извиня понеже пропускам поредна среща вече(май не ми е писано да идвам по срещите) Айде пийте по нещо и за мен, че май имам нужда
П.С. Гого поздрави и успех по чужбината!
А бе,Симитли още ли е село,че едни срещи заформили там,като в голям град.
Наско,ако ще се ходи идвам, че отдавна не съм ходил по тоя край Какво село бе, не е ли по-голям от Благоевград Или бъркам
Йонко да пита Вируса за тая среща и да ни обади
Карам си петата Alfa - Romeo & Giulietta-почти безпроблемно, и никога не се отказвам!!!И едно МИТО за съпругата !
Аз викам у Симитльйе да одим ем са почивни днйе да ги видиме тез Хроми и Темпри с лупите.
А за тролейте ако ще се ходи кажете че да си заведа колата на автомивка.
Comment