Известие

Collapse
No announcement yet.

Дискусия - срещи във Велико Търново

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Re: Hi !

Първоначално публикувано от JORDI
    Първоначално публикувано от GoGo
    хеииии поздрави от швеция.Няма алфи мъчна работа ама има сааб и волво ша сменяме марката
    Браво на момчето! Значи си пристигнал нормално, щото Лъчо ти е звънял и не вдигаш! Как е там евтинко ли е? Взе ли си някой стек цигари от тук, и на никого не казвай,че това е марихуана,нали от там ще избиеш парите за новото Волво! Хи..хи!
    Много здраве на Цецито и маминка,и кат видиш някъде интернет кафета драсвай ни по някой ред,че може да ви дойдем на гости!
    взех аз цигари в повече те тука си ебало цените на тея цигари.Цецито я поздравявам всяка вечер аиде засега баи
    Alfa romeo 146 1.6 Т.S
    Renault Laguna 2.0 16v 98g.

Comment

• Модератора да не умре,бе?
      Аlfa 164 Super 2.5TD

Comment

• ???

Първоначално публикувано от virusalfa
        Модератора да не умре,бе?
        Абе и аз това се чудим Па може да си е загубил метлата...а може от морето да не се е научил да работи правилно с прахоСМУКАЧКАТА
        Карам си петата Alfa - Romeo & Giulietta-почти безпроблемно, и никога не се отказвам!!!И едно МИТО за съпругата !

Comment

• Re: ???

Първоначално публикувано от virusalfa
          Модератора да не умре,бе?
          Сигурно му е свършила мастиката и бензина на Алфата и е тръгнал пеша към фабриката, за запаси

П.С Йонко твойте комшии вече работят отново и съм взел стикери
          Alfa Romeo 147 1.9 JTD 8v Distinctive
          Fiat Punto Mk1 1.2 Fire
          Ex: BMW E61 530 Xi

Comment

• еи добре сте си вии тука мака наи ми е мачно за моита си алфичка.Днес видях една 166 амо не се лажа 3.0 16в една жена си караше и изобщо не и пукаше.Ама чесно казано много малко алфи има предимно Сааб,мерцедес и БМВ. Аиде засега чао
            Alfa romeo 146 1.6 Т.S
            Renault Laguna 2.0 16v 98g.

Comment

• Гоги,ко прайш бе ,гледам към вас студ дъжд,пък тук си е добре 36градуса.Ако не вярваш ела в четвъртък на срещата да видиш ,ако пък СЛУЧАЙНО НЕ СЕ ПОЯВИШ ЩЕ ИЗЯДЕМ ЕДНИ ДРОБЧЕТА И ЗАРАДИ ТЕБЕ .
              2011 Giulietta MA-ex
              1995 155 1.8 TS 8V
              2005 GT JTD-ex,1998 156 1.8 TS-ex,1993 155 2.5V6-ex

Comment

• часът и мястото на срещата утре остават същите ----> КРУшАТА - 19:30

Comment

• При мен се появиха меко казано големи проблеми и няма да дойда
                  Както и да е, трябваше да се извиня понеже пропускам поредна среща вече(май не ми е писано да идвам по срещите) Айде пийте по нещо и за мен, че май имам нужда
                  П.С. Гого поздрави и успех по чужбината!

Comment

• А бе,Симитли още ли е село,че едни срещи заформили там,като в голям град.
                    2011 Giulietta MA-ex
                    1995 155 1.8 TS 8V
                    2005 GT JTD-ex,1998 156 1.8 TS-ex,1993 155 2.5V6-ex

Comment

• ???

Първоначално публикувано от wrc
                      А бе,Симитли още ли е село,че едни срещи заформили там,като в голям град.
                      Наско,ако ще се ходи идвам, че отдавна не съм ходил по тоя край
                      Какво село бе, не е ли по-голям от Благоевград Или бъркам
                      Йонко да пита Вируса за тая среща и да ни обади
                      Карам си петата Alfa - Romeo & Giulietta-почти безпроблемно, и никога не се отказвам!!!И едно МИТО за съпругата !

Comment

• Чичо Митко и срещите в Симитли

Е те в Симитли само Крома с лупи карат. Заради дизела ли ? , ... заради марката ли ? Никой незнае
                        97' Alfa Romeo 146 1.6 TS

.....и тогава Ботев слязъл от Балкана със "Шмайзер" в ръка....

Comment

• Re: Чичо Митко и срещите в Симитли

Първоначално публикувано от Yon
                          Е те в Симитли само Крома с лупи карат. Заради дизела ли ? , ... заради марката ли ? Никой незнае
                          Ногу сори,ама у Симитли се карат опели и фаувета.Никакви кроми нема.
                          п.п. Кой изтри сексо сус животнье,бре?Още ли не са му изсаанали ръцете?
                          Аlfa 164 Super 2.5TD

Comment

• Този четвъртък на обръщалото на тролеите, а и е почивен ден ? После на крушата какво ще кажете ?
                            97' Alfa Romeo 146 1.6 TS

.....и тогава Ботев слязъл от Балкана със "Шмайзер" в ръка....

Comment

• Здравейте на всички Колко часа сме на обръщалото бре Че нещо несъм с крак в модата
                              Луд Съм МаМо пАрИтЕ нЕпоЗнаВаМ...

EX`146 2.0 TD
                              EX`146 2.0 16v TS

Comment

• Аз викам у Симитльйе да одим ем са почивни днйе да ги видиме тез Хроми и Темпри с лупите.
                                А за тролейте ако ще се ходи кажете че да си заведа колата на автомивка.

Comment

Working...
                                X