Поздрави и на тебе ! Жив и здрав да си ! Всичко хубаво...
Известие
Collapse
No announcement yet.
Дискусия - срещи във Велико Търново
Collapse
X
-
???
Първоначално публикувано от WOLFеи забавлявате се вие тукахич не ви е зле така като гледам
аз малко се позагубих като на стара баба...
ама ме е срам да идвам с моита колица
само да се срамя.
Или ела пеш, преди 1000 години как са вървяли хората?
Таман ше мое си шморкаш уискито без разредител
Карам си петата Alfa - Romeo & Giulietta-почти безпроблемно, и никога не се отказвам!!!И едно МИТО за съпругата !
Comment
-
Първоначално публикувано от wrcЙонко,ко стана бе,имаме ли си кръчма вече97' Alfa Romeo 146 1.6 TS
.....и тогава Ботев слязъл от Балкана със "Шмайзер" в ръка....
Comment
-
Първоначално публикувано от Stanislav3014здравейте момчета и аз вече съм член на алфа ромео от една седмица притежавам 145-ца
p.s.
Не си продавай колата
Ела да си зададеш въпросите и да решим проблемите с които си се сблъскал.97' Alfa Romeo 146 1.6 TS
.....и тогава Ботев слязъл от Балкана със "Шмайзер" в ръка....
Comment
-
Първоначално публикувано от odiseyНе ги слушай, най-много да ти се появи още един проблем - да свърши БоляркатаЛуд Съм МаМо пАрИтЕ нЕпоЗнаВаМ...
EX`146 2.0 TD
EX`146 2.0 16v TS
Comment
-
Първоначално публикувано от BobyBravoЧестито! Много, много безаварийни километри с нея.
Като се замислих ,има една фотосесия от лятото ,която още не си качилAlfa Romeo 147 1.9 JTD 8v Distinctive
Fiat Punto Mk1 1.2 Fire
Ex: BMW E61 530 Xi
Comment
-
Първоначално публикувано от VANЕдин агент ми сподели, че срещите ви не вървят напоследък.Шефа не идвал. Лоша работа.
Утре 30.11.2007 съм при вас гледайте да сте налице.Луд Съм МаМо пАрИтЕ нЕпоЗнаВаМ...
EX`146 2.0 TD
EX`146 2.0 16v TS
Comment
Comment