Известие

Collapse
No announcement yet.

Дискусия - срещи във Велико Търново

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Защо???

Първоначално публикувано от stenli
    3 пъти ме нямаше на сбирки и вии да ги преместите в Щастливеца без да се обадите
    В този аспект искам да знам защо срещата е преместена на Щастливеца без да се обяви във форума за да знаят всички?! И кой ще носи отговорността за провалената среща с чаровната колежка от София!?
    Карам си петата Alfa - Romeo & Giulietta-почти безпроблемно, и никога не се отказвам!!!И едно МИТО за съпругата !

Comment

• Сигурно защото там има повече Алфи (GTV и 147) отколкото на първомайската ни сбирка
      Alfa Romeo 147 1.9 JTD 8v Distinctive
      Fiat Punto Mk1 1.2 Fire
      Ex: BMW E61 530 Xi

Comment

• Лек въпрос към агитката от Търново. Никой ли няма да отскочи този уикенд до Русе за да наблюдава първия кръг от националния шампионат за туристически автомобили ???
        AR 145 , 1.6 , 76 kw- ex; GT 1.9 JTD 110 KW
        Posted by Bat Vas:Алфиста трябва да има минимум две коли, ако не иска да ходи с градски транспорт от време на време.
        sigpic

Comment

• Защо да ходим чак до Русе,ти да видиш тук по улиците какъв шампионат е
          2011 Giulietta MA-ex
          1995 155 1.8 TS 8V
          2005 GT JTD-ex,1998 156 1.8 TS-ex,1993 155 2.5V6-ex

Comment

• Re: Защо???

Първоначално публикувано от JORDI
            Първоначално публикувано от stenli
            3 пъти ме нямаше на сбирки и вии да ги преместите в Щастливеца без да се обадите
            В този аспект искам да знам защо срещата е преместена на Щастливеца без да се обяви във форума за да знаят всички?! И кой ще носи отговорността за провалената среща с чаровната колежка от София!?
            А бе тя срещата в щастливеца е била на високо ниво,за редовите кюфтеядци с безалкохолна бира си остава на крушата.....ръъйшш
            2011 Giulietta MA-ex
            1995 155 1.8 TS 8V

Comment

• Първоначално публикувано от stelt
              Лек въпрос към агитката от Търново. Никой ли няма да отскочи този уикенд до Русе за да наблюдава първия кръг от националния шампионат за туристически автомобили ???
              Аз може и да отскоча , бат Наско ти нема ли да ходиш,ако искаш обади се да се разберем нещо
              boxer вярната комбинация!!!
              Alfa Romeo 146 1.6 boxer

Comment

• Ми няма,тоя път ще се наложи да пропусна
                2011 Giulietta MA-ex
                1995 155 1.8 TS 8V

Comment

• тоя път и мен ме отпишете
                  Alfa romeo 146 1.6 Т.S
                  Renault Laguna 2.0 16v 98g.

Comment

• Къде???

Е хубаво де...В четвъртък на "Кривата круша" ли ще сме или на "Щастливеца" МУТЕраторите ако и да са глухонеми да вземе да ни информират!
                    Карам си петата Alfa - Romeo & Giulietta-почти безпроблемно, и никога не се отказвам!!!И едно МИТО за съпругата !

Comment

• Бат Данчо , ако идва някоя девойка от форума на гости сме в Щастливеца ако ли не в до под кривата круша

Comment

• тъй тъй,аз викам да си одим на крушата да си мааме кюфтетата
                        2011 Giulietta MA-ex
                        1995 155 1.8 TS 8V

Comment

• Първоначално публикувано от stenli
                          Бат Данчо , ако идва някоя девойка от форума на гости сме в Щастливеца ако ли не в до под кривата круша
                          Да значи ясно ,на Крушата сме да маааме кифтета с лук
                          boxer вярната комбинация!!!
                          Alfa Romeo 146 1.6 boxer

Comment

• Аз нося отговорноста за това,че несе видяхте с колежката от София
                            Тоест ходихме на звук и светлина и преди това бяхме седнали в Щастливеца,след това отидохме на Крушата но там вече нямаше никой

Тая седмица мен неме пишете Сложна е програмата.
                            Луд Съм МаМо пАрИтЕ нЕпоЗнаВаМ...

EX`146 2.0 TD
                            EX`146 2.0 16v TS

Comment

• перфектна срещичка се получи днес,напрао пръсва
                              2011 Giulietta MA-ex
                              1995 155 1.8 TS 8V

Comment

• Значи ли това , че общия сбор на присъствалите, са били поне с един повече от теб

От другия месец обещавам да съм редовен , но сега ми е малко натоварено
                                Alfa Romeo 147 1.9 JTD 8v Distinctive
                                Fiat Punto Mk1 1.2 Fire
                                Ex: BMW E61 530 Xi

Comment

Working...
                                X