If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Тай като не следиш редовно тукашната весела рубрика Инъче трябваше да ти кажа като те видях ама мислех ,че си редовен
Последно какво става с Ксилифор ,бат Йон знае защо питам ,заради новите попълнения
П.С GoGo като си тръгна и дойде едно много общително момиче ,само че го изтърва
Alfa Romeo 147 1.9 JTD 8v Distinctive
Fiat Punto Mk1 1.2 Fire
Ex: BMW E61 530 Xi
Някой знае ли кво й се е случило на черната 159-ка,днес я гледаха като голям камък и след това я отнесоха с пътна помощ,пък удар не видях.Ебаси,кола на няколко месеца.
За покарване ще видим,ама иначе ще видите,няма проблеми.
Питаи Лъчо каква е разликата,тои я видя на едно кръстовище.Ама иначе се засичаме доста из града,голяма мафия сме станали на всеки ъгъл алФист
Колеги за следващата среща може да сме с един повече :P Надявам се нямате нищо против това По същество, младежът ,който прояви желание, се пише coolboby (Браво 1.2 16v) , бат Йонко и Стенли може да го знаят от Фиат форума Събере ли смелост както мен ,пишете го на линия
Alfa Romeo 147 1.9 JTD 8v Distinctive
Fiat Punto Mk1 1.2 Fire
Ex: BMW E61 530 Xi
Я да питам, кой ми се радваше на входа на Арбанаси в неделя към 7 часа вечерта. Ако не ме лъже паметта и очите ( много вероятно - изхождайки от менюто на Люляк) една тъмно тъмно синя 146 със сумати народ вътре......
Я да питам, кой ми се радваше на входа на Арбанаси в неделя към 7 часа вечерта. Ако не ме лъже паметта и очите ( много вероятно - изхождайки от менюто на Люляк) една тъмно тъмно синя 146 със сумати народ вътре......
Тая тъмносинята ми е комшийка но не идва по срещи незнам защо
97' Alfa Romeo 146 1.6 TS
.....и тогава Ботев слязъл от Балкана със "Шмайзер" в ръка....
Comment