Известие

Collapse
No announcement yet.

Дискусия - срещи във Велико Търново

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• каква кола си карал досега, че ти се виждат множко? ... свиквай

аз сложих NGK някъде около 270 бяха...

п.с. ако си на зор имам едни в багажника нови champion, мога да услужа, ама не стават баш като да ги сложиш и да забравиш (малките са най-обикновенни свещи)

п.п.с. тоя четвъртък ще дойда и аз на сбирка
    Last edited by wazzz; d.m.y г., 02:09.
    2,0 t.s.

Comment

• Първоначално публикувано от FriToN Покажи съобщение
      ...Гледah едни Denso iridium power ама множко ми се виждат 300 лева комплекта.
      Попринцип препоръчителни на TS са точно Denso iridium и доста хора от форума карат с такива . А 300 лв ми се виждат множко , по едно време бяха около 240 Провери ли в "Косер"
      http://www.kosser.net/

Инъче в сравнение с другите коли са си скъпички , кабелите им също
      Alfa Romeo 147 1.9 JTD 8v Distinctive
      Fiat Punto Mk1 1.2 Fire
      Ex: BMW E61 530 Xi

Comment

• Бат Данчо знае колко струват свещите Денсо, има и доста по тънки варианти но става въпрос за обикновенни а не иридиум свещи /разликата най-вече е в пробега който осигуряват/.
        Наско проверих за твоята Алфа за ремък и ролка, ремък между 40 - 60 лв, ролка - 80-85 лв.

Comment

• колеги, помагайте! търся добър бояджия във ВТ, който да ми боядиса и лакира алуминиевите джанти. казвайте къде и ако знаете кви пари? благодаря ви!

sigpic
          Alfa Romeo 146 1,9 JTD Айв гат да пауъра му!
          http://caralyze.bg/user-car/12/42

Comment

• В леденик има един,който добре ги прави и в Самоведене. Няма да ги знаеш,трябва някой да те заведе драскай ще се разбереме - за пари немога да ти кажа.
            Луд Съм МаМо пАрИтЕ нЕпоЗнаВаМ...

EX`146 2.0 TD
            EX`146 2.0 16v TS

Comment

• Поотикал съм си нещата и на 12-ти сме на срещичка нали ?

п.с.
              Дайте идея да сменим кръмата, че много задимено е в камбаната...
              97' Alfa Romeo 146 1.6 TS

.....и тогава Ботев слязъл от Балкана със "Шмайзер" в ръка....

Comment

• Първоначално публикувано от Yon Покажи съобщение
                Поотикал съм си нещата и на 12-ти сме на срещичка нали ?

п.с.
                Дайте идея да сменим кръмата, че много задимено е в камбаната...
                Раничко е да си планираш от сега,щот до 12-ти може да изтече повечко вода в Янтра , а иначе за "запушената" Камбана...ми не ми се струва да е много запушена! Ми то тогава да ходим на сладкарница "Неделя" над пионерския дом...ха...ха!!!
                Карам си петата Alfa - Romeo & Giulietta-почти безпроблемно, и никога не се отказвам!!!И едно МИТО за съпругата !

Comment

• що бе, добро си е кръчмето
                  аз да си призная тая седмица забравих да дойда... ама на 12ти ще гледам да присъствам

п.с. офтопик - на някой да му трябват два елипса JBL 6х9 -> 50лв.
                  2,0 t.s.

Comment

• Ей!!!

Интересно ми е защо не се пише вече през седмицата, а само в петък...току някой се извини, че не е дошъл на срещата! Ами не е честно така! Я земете се събудете, и елате утре! А???
                    Карам си петата Alfa - Romeo & Giulietta-почти безпроблемно, и никога не се отказвам!!!И едно МИТО за съпругата !

Comment

• здравеите и от мен на всички колеги.Имам няколко въпроса,Бат Данчо за колко пари си сложи ксенона само на късите светлини ли и колко {K} е. и дали си сложил такова нещо като огасиш колата да ти светят фаровите извесно време.
                      Alfa romeo 146 1.6 Т.S
                      Renault Laguna 2.0 16v 98g.

Comment

• !

Първоначално публикувано от GoGo Покажи съобщение
                        здравеите и от мен на всички колеги.Имам няколко въпроса,Бат Данчо за колко пари си сложи ксенона само на късите светлини ли и колко {K} е. и дали си сложил такова нещо като огасиш колата да ти светят фаровите извесно време.
                        Ей...бандит! За какво ти е ксенон в Стокхолм! Ми нали там никога не е тъмно! Ха...ха! Когато го купувах беше около 200лв. Сега ги има от 120 до 150 лв.същите.Всички са Китай,Кореа и тем подобни! 6000К са моите и според мен са наи-подходящи!Води се "студено-бяло"! За другите шукарийки бат Стенли ще те просветли!Той по-рано ми демонстрираше подобни екстри на бившата му Алфа.На Бравото сложих същите ксенони и са убиец...също като теб! Ха...ха! Айде идвай, че не мога да ги събирам като пилци на всяка среща!

P.S. Какъв е тоя аватар, каква е тая папионка на очите ти???
                        Last edited by JORDI; d.m.y г., 12:48.

Comment

• аватара пръсва а ксенона не е замен а за бащата за алфата че нещо се навил да слага та викам да те питам това онова
                          Alfa romeo 146 1.6 Т.S

Comment

• ебати скуката тука
                            Alfa romeo 146 1.6 Т.S

Comment

• Kъде бе Гоги,у Шведско ли,и квай таз Лагуна дето си я писал отдолу
                              2011 Giulietta MA-ex
                              1995 155 1.8 TS 8V
                              2005 GT JTD-ex,1998 156 1.8 TS-ex,1993 155 2.5V6-ex

Comment

• Гого, я ела довечера на срещата, че май на теб ще ти е "по-близо", отколкото на някои колеги от Търново! А...и донеси некой строшен компютър втора употреба,че бат Йон нема с кво да влиза у форума, ама да не е с Макинтош, че тогава пак нема да влиза! Айде чао до довечера!

...и квай таз Лагуна дето си я писал отдолу
                                Наско, да не е служебната бре???
                                Last edited by JORDI; d.m.y г., 11:48.

Comment

Working...
                                X