If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Колеги я ми кажете точно кои са ви алфите ние тука с 3-4 момчета се виждаме от време на време всичките имаме 156ци и ми е интересно пък и ако ви засека в града да знам
Колеги я ми кажете точно кои са ви алфите ние тука с 3-4 момчета се виждаме от време на време всичките имаме 156ци и ми е интересно пък и ако ви засека в града да знам
намери ме в скайп
tt_todorov_
да ти пратя някоя снимка
Alfa Romeo 147 1.9 JTD 8v Distinctive
Fiat Punto Mk1 1.2 Fire
Ex: BMW E61 530 Xi
Ще ходя на бригада в USA
И ще съм много благодарен ако споделите мнение относно Cool Travel aгенцията. Която се намира във Велико Търново. Някой ходил ли е на бригада чрез тях или познат да има?
Че не са малко парите и незнам да не стане гаф..
Поздрави
sigpicFiat Grande Punto 1.3 Multijet Alfa Romeo 155 1.8TS 8V -SOLD
Ще ходя на бригада в USA
И ще съм много благодарен ако споделите мнение относно Cool Travel aгенцията. Която се намира във Велико Търново. Някой ходил ли е на бригада чрез тях или познат да има?
Че не са малко парите и незнам да не стане гаф..
Поздрави
Аз ти препоръчвам Usit. Аз ползвах техните услуги и съм много доволен.
Аз ти препоръчвам Usit. Аз ползвах техните услуги и съм много доволен.
Да и Job FAIR си имат който е доста добра гаранция, че наистина имаш работна оферта aма пък незнам дали ще се справя на интервю-то.... Ама пък и те нямат оферта за града в който искам.
А в Cool travel уж има.
Пък и приятел мин. година е ходил с тях и не е имал проблеми.
Ох незнам... Казвайте каквото знаете че идната седмица внасям парите
sigpicFiat Grande Punto 1.3 Multijet Alfa Romeo 155 1.8TS 8V -SOLD
Да и Job FAIR си имат който е доста добра гаранция, че наистина имаш работна оферта aма пък незнам дали ще се справя на интервю-то.... Ама пък и те нямат оферта за града в който искам.
А в Cool travel уж има.
Пък и приятел мин. година е ходил с тях и не е имал проблеми.
Ох незнам... Казвайте каквото знаете че идната седмица внасям парите
С която и агенция да идеш, си мисля, че няма да има проблеми никакви.. и работа ще си намериш, и виза ще вземеш... само голяма грешка ще направиш ако се върнеш после
Ела тоя четвъртък на сбирка, ще обсъдим нещата
Нещо за този четвъртък ще правите ли? Къде се събрате сега? Пак ли на същото място? Да вземем да се съберем пак да се видим, че от лятото не сме го правили.
Comment