Известие

Collapse
No announcement yet.

Дискусия - срещи във Велико Търново

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Първоначално публикувано от wrc Покажи съобщение
    тоя четвъртък фотосесия ще има ли бе
    Ся сериозно,четвъртък кои сме,да се знаЙ.Ми кои,кои-койт запали
    Discover us on Facebook page - Maha LPS3000 DynoMachine

Comment

• Болен!!!

Абе моята пали без грешка,ама аз май се разболях малко!
      Карам си петата Alfa - Romeo & Giulietta-почти безпроблемно, и никога не се отказвам!!!И едно МИТО за съпругата !

Comment

• Лошо,ми виж намери някоя докторка......да те излекува някак си.

Начи кво,тоз четвъртък пропускаме,а?Мии,хубу.
        2011 Giulietta MA-ex
        1995 155 1.8 TS 8V
        2005 GT JTD-ex,1998 156 1.8 TS-ex,1993 155 2.5V6-ex

Comment

• Аз пропускам ... че ме зове математиката ... но ако има желаещи , ще дойда да отразя събитието

В бат Данчо не се съмнявам , че си е намерил подходяща докторка
          Alfa Romeo 147 1.9 JTD 8v Distinctive
          Fiat Punto Mk1 1.2 Fire
          Ex: BMW E61 530 Xi

Comment

• Шъ дойда!!!

Сифона ми спря да тече...значи ще мина в 18.30 да ви видя!!!
            Карам си петата Alfa - Romeo & Giulietta-почти безпроблемно, и никога не се отказвам!!!И едно МИТО за съпругата !

Comment

• ...

и аз ще мина
              2,0 t.s.

Comment

• Днес???

Днес ще бия Камбаната към 18.30. Друг ще идва ли да помага на сервитьорката?

Comment

• ...

и аз може да мина

с нова броня съм
                  2,0 t.s.

Comment

• Колеги я ми кажете точно кои са ви алфите ние тука с 3-4 момчета се виждаме от време на време всичките имаме 156ци и ми е интересно пък и ако ви засека в града да знам
                    Alfa Romeo 156 1.9 JTD

Comment

• Първоначално публикувано от FoRiu Покажи съобщение
                      Колеги я ми кажете точно кои са ви алфите ние тука с 3-4 момчета се виждаме от време на време всичките имаме 156ци и ми е интересно пък и ако ви засека в града да знам
                      намери ме в скайп
                      tt_todorov_
                      да ти пратя някоя снимка
                      Alfa Romeo 147 1.9 JTD 8v Distinctive
                      Fiat Punto Mk1 1.2 Fire
                      Ex: BMW E61 530 Xi

Comment

• Здравейте.

Ще ходя на бригада в USA
                        И ще съм много благодарен ако споделите мнение относно Cool Travel aгенцията. Която се намира във Велико Търново. Някой ходил ли е на бригада чрез тях или познат да има?

Че не са малко парите и незнам да не стане гаф..

Поздрави
                        sigpicFiat Grande Punto 1.3 Multijet Alfa Romeo 155 1.8TS 8V -SOLD

Comment

• Първоначално публикувано от The_Game Покажи съобщение
                          Здравейте.

Ще ходя на бригада в USA
                          И ще съм много благодарен ако споделите мнение относно Cool Travel aгенцията. Която се намира във Велико Търново. Някой ходил ли е на бригада чрез тях или познат да има?

Че не са малко парите и незнам да не стане гаф..

Поздрави
                          Аз ти препоръчвам Usit. Аз ползвах техните услуги и съм много доволен.
                          2,0 t.s.

Comment

• Първоначално публикувано от wazzz Покажи съобщение
                            Аз ти препоръчвам Usit. Аз ползвах техните услуги и съм много доволен.

Да и Job FAIR си имат който е доста добра гаранция, че наистина имаш работна оферта aма пък незнам дали ще се справя на интервю-то.... Ама пък и те нямат оферта за града в който искам.
                            А в Cool travel уж има.
                            Пък и приятел мин. година е ходил с тях и не е имал проблеми.
                            Ох незнам... Казвайте каквото знаете че идната седмица внасям парите
                            sigpicFiat Grande Punto 1.3 Multijet Alfa Romeo 155 1.8TS 8V -SOLD

Comment

• ...

Първоначално публикувано от The_Game Покажи съобщение
                              Да и Job FAIR си имат който е доста добра гаранция, че наистина имаш работна оферта aма пък незнам дали ще се справя на интервю-то.... Ама пък и те нямат оферта за града в който искам.
                              А в Cool travel уж има.
                              Пък и приятел мин. година е ходил с тях и не е имал проблеми.
                              Ох незнам... Казвайте каквото знаете че идната седмица внасям парите
                              С която и агенция да идеш, си мисля, че няма да има проблеми никакви.. и работа ще си намериш, и виза ще вземеш... само голяма грешка ще направиш ако се върнеш после
                              Ела тоя четвъртък на сбирка, ще обсъдим нещата
                              2,0 t.s.

Comment

• Нещо за този четвъртък ще правите ли? Къде се събрате сега? Пак ли на същото място? Да вземем да се съберем пак да се видим, че от лятото не сме го правили.
                                Discover us on Facebook page - Maha LPS3000 DynoMachine

Comment

Working...
                                X