Известие

Collapse
No announcement yet.

145 QV-Turbo - Започна се

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Днес бяхме с Бобо на Божурище да засичаме QV - Turbo-то, ама за съжаление не даде времена под 16.21сек на 400м. Има явно някакъв проблем, защото само чипосани Астри дават по около 16.00сек. Ще разберем какво е...и после ще пукаме другите...

PS Мойта дава 16.07 на Божурище, така че явно тая на Бобо има проблем, ама какъв...аз мисля че може да е от генерацита нещо да се спъва след трета скорост...
    www.facebook.com/workshox

Comment

• Добре де, ама не ми стана ясно какво стана с разработването на двг-то та вече се ходи на Абажурище? Не, че не знам какво е отвътре да те чопли и човърка все едно усещаш горещия чай, който се стича по хранопровода ти, но все пак . То колкото майстори, толкова и теории има за сработването и улягането на чарколяците и аз самия не мога да се спра на никоя разумна признавам
      Alfa Romeo 75 24V

Comment

• Първоначално публикувано от ShoxXx
        Днес бяхме с Бобо на Божурище да засичаме QV - Turbo-то, ама за съжаление не даде времена под 16.21сек на 400м. Има явно някакъв проблем, защото само чипосани Астри дават по около 16.00сек. Ще разберем какво е...и после ще пукаме другите...

PS Мойта дава 16.07 на Божурище, така че явно тая на Бобо има проблем, ама какъв...аз мисля че може да е от генерацита нещо да се спъва след трета скорост...
        Ти от малък ли сънуваш толкова бе Бил си ти у нова телевизия и си гледал на зара гъзо
        0888 232 484 - Бобо Extreme Service
        sigpic
        Alfa 145 QV Turbo VS Alfa GTV 3.2 24V 04'
        Alfa 156 05' 1.9 16V M-JET, Fiat Brava 1.9 JTD , Алфа 164 Super, Alfa 147 JTD малкото GTA, Alfa 155 2.0 16v Super

Comment

• Първоначално публикувано от Bobo
          Бил си ти у нова телевизия и си гледал на зара гъзо
          мммм
          '04 Alfa Romeo GT 1.9 JTDm Q2 150cv heavily tunned
          '02 Alfa Romeo 166 2.4 JTD Q2 150cv, remapped by Bobo
          '99 Alfa Romeo 145 1.6 TS 120cv - ex

Comment

• Тва не е отношение към потребител искам да ви кажа...
            Аз какво лошо съм ви казал, че ме нападате...Зара...ми мн си е готена Зара...а Бобо като падне на гонка и вечено трябва да засегне някой!
            Виж ся Бобо, знам че тука в тоя форум много хора ти вярват, само че аз едно нещо искам да ти кажа, а именно, да си гасиш турбото у сряда и да кибичиш пред телевизоръ да чъкъшъ SMS-и на Шоки...

PS Днес карах с 210 на цариградско...без турбо!!!!

Comment

• Е значи аз ако ви хвана ше ви цепна яко че са нещо бегачката въри мнооооо.
              Ама нема да звъннете да ви изложа малко а ходите без мене
              Шоки дай тая Зара на сам ве бате стига я стиска само за теб.

Comment

• малко новини и снимки с днешна дата
                колата е при Божо, както каза Бобо "на козметик"
                Общ поглед под капака:
                <a href="http://valjo.alfaromeo-bg.com/phorum/QV-TB/DSC00079.JPG">
                </a>
                Турбото:
                <a href="http://valjo.alfaromeo-bg.com/phorum/QV-TB/DSC00081.JPG">
                </a>
                Смукателите:
                <a href="http://valjo.alfaromeo-bg.com/phorum/QV-TB/DSC00082.JPG">
                </a>
                АЛФА РОМЕО:
                <a href="http://valjo.alfaromeo-bg.com/phorum/QV-TB/DSC00080.JPG">
                </a>

Comment

• супер изглежда .ама много ми е интересно с колко се е увеличил вървежа нищо не видях написано по въпроса , айде бе Bobo похвали се ,че и на мен ми минава мисълта за турбо

Comment

• Първоначално публикувано от stefi
                    супер изглежда .ама много ми е интересно с колко се е увеличил вървежа нищо не видях написано по въпроса , айде бе Bobo похвали се ,че и на мен ми минава мисълта за турбо
                    е за резултати ще трябва да изчакаме чипа....

Comment

• Малко търпение и ще ви пусна филмче на което Shoxxx изглежда като комар в огледалото ми
                      sigpic
                      Alfa 156 05' 1.9 16V M-JET, Fiat Brava 1.9 JTD , Алфа 164 Super, Alfa 147 JTD малкото GTA, Alfa 155 2.0 16v Super

Comment

• Последни снимки от преди половин час

Comment

• Абе ти кажи дали върви че Еньо ме скъса от бъзик дееба аз немоа предцена
                          sigpic

Comment

• Еееееееееееебати дилъра..............как можа да надупчиш колата бе???
                            Само да те видя следващия път...само ми ела Бобовинке!!!

Comment

• Първоначално публикувано от Bobo
                              Абе ти кажи дали върви че Еньо ме скъса от бъзик дееба аз немоа предцена
                              ами батко тя и преди много вървеше, незнам дали така си обръщаше оборотомера като сега, но и аз вече ако мога да прецена те на...
                              ми то има лесно, седаме в колата на насо правим две три тръгвания спирания
                              с твойта същото и така ше разберем най грубо

Comment

• Първоначално публикувано от ShoxXx
                                Еееееееееееебати дилъра..............как можа да надупчиш колата бе???
                                ИТАЛФЕСТ 2004 - "Барабар Петко с мъжете"

:biker: ИТАЛФЕСТ 2005 :biker:

Comment

Working...
                                X