If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
То лагерите на една страна да оставим ... на третата снимка нещо подава муцуна отзаде с В6 мотор
сорри за офф-а
Това е едно спаидьрче,на което слагам три-литров мотор през свободното време,ама не е нещо особено,(наи слабата версия,184к.с.).ще ви кача инфо и снимки някои ден по подробно за него(вчера даже му се чу гласа)ама пьрво ще направя 33-ката.
за сега има лек застои ама много скоро ще ви представя официално 155 8в турбо.Не сам мн.лакум ще гоня около 200 коня пак да видим кво ще излезе що се отнася до 3 литровия спаидар които правих и за които не сам казвал' дано успее да доиде момчето на феста в хасково че след боята стана уникален'що се отнася до моя боксер 'още си чакам раздв.шаиби че маи доста избяга аванса
малко прекалих сьс згьстяването,чука и аванса и на газ,та тва имах предвит,макар че имам едни сьмнения че и с раздвижните шаиби няма да се получи ама все пак,проба/грешка
Колеги извинявам се , че ви спамя темата , но тези дни ще идвам към Бургас да гледам една 146 1.9jtd и искам да ми кажете къде правят диагностика както трябва ?
Поздрави
Ето снимки на друг бургаски ИНЖ. , Гошо Ланчията .
Интегралето му е на 98% готово , за предстоящото състезание в Бургас тази неделя "Републикански шампионат по автомобилизъм писта Бургас" . Остават козметичните неща , като стикери , прагове , полиране и др. от този тип. В петък или събота ще има снимки и на 100% готовото Интеграле и още инфо за самото него.
Attached Files
Alfa Romeo 145 JTD 105+ HP BY sigpic
Alfa Romeo GT 1.9JTD 150+ HP BY DAGI
Ето снимки на друг бургаски ИНЖ. , Гошо Ланчията .
Интегралето му е на 98% готово , за предстоящото състезание в Бургас тази неделя "Републикански шампионат по автомобилизъм писта Бургас" . Остават козметичните неща , като стикери , прагове , полиране и др. от този тип. В петък или събота ще има снимки и на 100% готовото Интеграле и още инфо за самото него.
Евала за колата да му кажеш перфектна е - ма да беше снимал и мотора
снимай етикетчето на капака на ЕКУ-то да видим какво се има предвид под нова електроника
а и с 8в мотора си е мъка да се извадят коне в сравнение с 16в-то
На мен ми е интересно какви са новите валове и колко са "отпушили" 8-клапановата глава във високи обороти спрямо стандартните
Има ли информация за мощността преди и след валовете?
Comment