Известие

Collapse
No announcement yet.

Бургаските "инжове" полудяха

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Първоначално публикувано от Jorkkoo Покажи съобщение
    То лагерите на една страна да оставим ... на третата снимка нещо подава муцуна отзаде с В6 мотор

сорри за офф-а
    Това е едно спаидьрче,на което слагам три-литров мотор през свободното време,ама не е нещо особено,(наи слабата версия,184к.с.).ще ви кача инфо и снимки някои ден по подробно за него(вчера даже му се чу гласа)ама пьрво ще направя 33-ката.
    ALFA ROMEO 156 2.4 20V JTDM sportwagon ALFA ROMEO 155 Q4 300+++Ps.
    Alfa Romeo 145 3.0V6
    Alfa Romeo 33 1.7 16V 4x4 Аlfa spider 3.0 V6

Comment

• какво става със проектите ?

Comment

• Първоначално публикувано от eskaliburg Покажи съобщение
        какво става със проектите ?
        за сега има лек застои ама много скоро ще ви представя официално 155 8в турбо.Не сам мн.лакум ще гоня около 200 коня пак да видим кво ще излезе що се отнася до 3 литровия спаидар които правих и за които не сам казвал' дано успее да доиде момчето на феста в хасково че след боята стана уникален'що се отнася до моя боксер 'още си чакам раздв.шаиби че маи доста избяга аванса
        Alfa Romeo 145 3.0V6

Comment

• Кой аванс?????
          145 1,7 16v turbo http://www.youtube.com/watch?v=QP5CtDmTIpc

Comment

• Първоначално публикувано от drigata Покажи съобщение
            Кой аванс?????
            малко прекалих сьс згьстяването,чука и аванса и на газ,та тва имах предвит,макар че имам едни сьмнения че и с раздвижните шаиби няма да се получи ама все пак,проба/грешка
            Alfa Romeo 145 3.0V6

Comment

• Колеги извинявам се , че ви спамя темата , но тези дни ще идвам към Бургас да гледам една 146 1.9jtd и искам да ми кажете къде правят диагностика както трябва ?
              Поздрави

A passion for perfection --> ALFA ROMEO

Comment

• Ето снимки на друг бургаски ИНЖ. , Гошо Ланчията .
                Интегралето му е на 98% готово , за предстоящото състезание в Бургас тази неделя "Републикански шампионат по автомобилизъм писта Бургас" . Остават козметичните неща , като стикери , прагове , полиране и др. от този тип. В петък или събота ще има снимки и на 100% готовото Интеграле и още инфо за самото него.
                Attached Files
                Alfa Romeo 145 JTD 105+ HP BY sigpic
                Alfa Romeo GT 1.9JTD 150+ HP BY DAGI

Comment

• Първоначално публикувано от S_G_M Покажи съобщение
                  Ето снимки на друг бургаски ИНЖ. , Гошо Ланчията .
                  Интегралето му е на 98% готово , за предстоящото състезание в Бургас тази неделя "Републикански шампионат по автомобилизъм писта Бургас" . Остават козметичните неща , като стикери , прагове , полиране и др. от този тип. В петък или събота ще има снимки и на 100% готовото Интеграле и още инфо за самото него.
                  Евала за колата да му кажеш перфектна е - ма да беше снимал и мотора
                  0888 232 484 - Бобо Extreme Service
                  sigpic
                  Alfa 145 QV Turbo VS Alfa GTV 3.2 24V 04'
                  Alfa 156 05' 1.9 16V M-JET, Fiat Brava 1.9 JTD , Алфа 164 Super, Alfa 147 JTD малкото GTA, Alfa 155 2.0 16v Super

Comment

• Споко и него ще снимам тези дни .

Comment

• Мотора е 8V

да доуточня,че не се разбира много от снимките.

Аз мислех че днес вече ще е с фарове и т.н......айде,че не остана
                      146 Turbo

Comment

• Първоначално публикувано от abart_ Покажи съобщение
                        Мотора е 8V

да доуточня,че не се разбира много от снимките.

Аз мислех че днес вече ще е с фарове и т.н......айде,че не остана
                        8V - 16V се тая колата е маняшка мен ме кефи много поне от снимките
                        0888 232 484 - Бобо Extreme Service
                        sigpic
                        Alfa 145 QV Turbo VS Alfa GTV 3.2 24V 04'
                        Alfa 156 05' 1.9 16V M-JET, Fiat Brava 1.9 JTD , Алфа 164 Super, Alfa 147 JTD малкото GTA, Alfa 155 2.0 16v Super

Comment

• Първоначално публикувано от Bobo Покажи съобщение
                          8V - 16V се тая колата е маняшка мен ме кефи много поне от снимките
                          На живо е още по-интересна.

За мен това е цвета за Гралето .

Дано не създава проблеми през уйкенда, и Гошо си покара както трябва. Успех!
                          146 Turbo

Comment

• Каза ми че бил с нова електроника и валове , тоест тази година ще е много по-добре.

Comment

Каза ми че бил с нова електроника и валове , тоест тази година ще е много по-добре.
                              снимай етикетчето на капака на ЕКУ-то да видим какво се има предвид под нова електроника

а и с 8в мотора си е мъка да се извадят коне в сравнение с 16в-то

Fiat Tipo HF Integrale powered by ICIDesign 475HP 11,5/1,9/191
                              YouTube
                              evo2 600

Comment

Каза ми че бил с нова електроника и валове , тоест тази година ще е много по-добре.
                                Първоначално публикувано от ICI Покажи съобщение
                                снимай етикетчето на капака на ЕКУ-то да видим какво се има предвид под нова електроника

а и с 8в мотора си е мъка да се извадят коне в сравнение с 16в-то
                                На мен ми е интересно какви са новите валове и колко са "отпушили" 8-клапановата глава във високи обороти спрямо стандартните
                                Има ли информация за мощността преди и след валовете?
                                1991 ALFA 33 S 16V QV Permanent 4
                                и делта

Comment

Working...
                                X