Известие

Collapse
No announcement yet.

Бургаските "инжове" полудяха

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Първоначално публикувано от Gosheto30v6 Покажи съобщение
    Ами сигурно и тва ше напраим,ама кога точно..............бояджията до нас ше каже, че сега не е много за гледане
    Па може и тук да я боядисат,бояджията е много арен!!!
    Last edited by to6ko; d.m.y г., 23:26.
    0892 488 330-Теодор
    Alfa Romeo 145 3.0 24V
    Alfa Romeo 146 TI-Turbo

Comment

• Може ,може....... само, че сега сьм пред дилема,джатите сиви ли да ги оставам или и те да минат през арния бояджия ама бели,или пьк прахово пак бели,ама пьк 300лв. праховото там сичко
      ALFA ROMEO 156 2.4 20V JTDM sportwagon ALFA ROMEO 155 Q4 300+++Ps.
      Alfa Romeo 145 3.0V6
      Alfa Romeo 33 1.7 16V 4x4 Аlfa spider 3.0 V6

Comment

Може ,може....... само, че сега сьм пред дилема,джатите сиви ли да ги оставам или и те да минат през арния бояджия ама бели,или пьк прахово пак бели,ама пьк 300лв. праховото там сичко
        Гоше,сиви ги остави!
        Alfa Romeo 146 2.4JTD '00 230hp
        Alfa Romeo 166 2.4JTD 175hp FL '04 - на части
        Mercedes Benz ML270 CDI FL '03
        Mercedes Benz A170 CDI FL '01
        Yamaha FZ1 Fazer 150hp '08

Comment

Може ,може....... само, че сега сьм пред дилема,джатите сиви ли да ги оставам или и те да минат през арния бояджия ама бели,или пьк прахово пак бели,ама пьк 300лв. праховото там сичко

Ей, да не видиш нещо от мен
          MAZDA 323 1.5 16V
          Alfa Romeo 1.7 16V 4x4

Comment

Според мен ги направи златисти тип Суби.
            0892 488 330-Теодор
            Alfa Romeo 145 3.0 24V
            Alfa Romeo 146 TI-Turbo

Comment

• хаиде Гошо къде са снимките на бясната КУЧКА,Даи и малко снимки на другия проект за клиент Фиат Купе 2.0 16 турбо 4х4 които разбрах че вече е в движение.
              SPRINTAUTO service
              0893277773

Comment

• Къде са тия коли ве.....дай да ги видим
                146 Turbo

Comment

• Първоначално публикувано от abart_ Покажи съобщение
                  Къде са тия коли ве.....дай да ги видим
                  В Бургас при Гошо в газ сервиза,там е купето и кучката
                  SPRINTAUTO service
                  0893277773

Comment

• Ето малко снимки от днес, преди малко отпътува за Бургас, защото тази седмица вече трябва да се боядиса
                    Attached Files
                    MAZDA 323 1.5 16V
                    Alfa Romeo 1.7 16V 4x4

Comment

• Все още е грозна за гледане
                      Alfa Romeo 145 3.0V6

Comment

• Защо е толкова изсипана отзад?Проблема в пружините ли е,че и аз имам същия проблем
                        Браво за завършването на проекта и да и давате само газ
                        Peugeot Partner 1.6 HDI - служебно

Comment

• Това по скоро е от фотографа
                          MAZDA 323 1.5 16V
                          Alfa Romeo 1.7 16V 4x4

Comment

• Първоначално публикувано от Desi323 Покажи съобщение
                            Ето малко снимки от днес, преди малко отпътува за Бургас, защото тази седмица вече трябва да се боядиса
                            Значи отива за разкрасяване........
                            Alfa Romeo 145 QV
                            Alfa Romeo 146 TI-Turbo
                            Fiat Tipo 1.6 M.i-LPG
                            Fiat Multipla....LPG Мечка

Comment

• Първоначално публикувано от ivanko_rs Покажи съобщение
                              Защо е толкова изсипана отзад?Проблема в пружините ли е,че и аз имам същия проблем
                              Ползвам спортните пружини от стария мос,с тях колата не беше така исипана отзат,а новия явно е с по дьлбоки ботуши и........отпред вече оправих височината,че и там гумите бяха около 2см. под калника сега и отзат трябва да мисля нещо не много високо и не много меко,а така вчера като я карах беше много стабилна,стои като залепена за пьтя,ама много и опира отдолу

---------- Post added at 08:16 ---------- Previous post was at 08:13 ----------

Първоначално публикувано от ivanko_rs Покажи съобщение
                              Защо е толкова изсипана отзад?Проблема в пружините ли е,че и аз имам същия проблем
                              Първоначално публикувано от 146_TTI Покажи съобщение
                              Значи отива за разкрасяване........
                              Надявам се ,че тая седмица ше вляза в графика на бояджията
                              Alfa Romeo 145 3.0V6

Comment

• Явно проблема е тежината отзад.Мойта изглеждаше като твойта и взех радикални мерки като си направих метални фланци с размер 130мм външен на 100мм вътрешен диаметър,дебелина по усмотрение,но аз ги направих на 10мм че да мога да комбинирам.Колкото и странно да звучи сега съм с 20мм фланци над пружините отзад и положението е добре.Просто не се намират достатъчно високи(не колкото оригиналните де) и твърди пружини.Живко и той имаше подобни проблеми на кучката и то с койлоувър кита.
                                Peugeot Partner 1.6 HDI - служебно

Comment

Working...
                                X