Известие
Collapse
No announcement yet.
Тунинг на Fiat Punto GT почна се
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от голямата риба Покажи съобщениеОрлине, аз имам въпорс.
За какво мислиш да ги ползваш тези 230 коня.
Защото освен V-макс не виждам какво ще подобриш по колата.
Мисля да наказвам скъпички автомобили по светофарите а и най вече за собсвен кефVolvo S80 2.0 T5 180hp
Saab 9-5 2.3 Hot Aero 250Hp Turbo
Alfa 147 1.9JTD 16V Turbo- Powered by DAGi and SprintAuto
Comment
-
Аз с малко закъснение, но разглеждах снимките и ми се стори че си отнел малко от челото на блока, предполагам с цел идеална равнина. Та въпросът ми е колко е взето от блока и колко е дебела гарнитурата която си сложил?1991 ALFA 33 S 16V QV Permanent 4
и делта
Comment
-
след като имах проблем със плетенето на колата след буст и се чесах п оглавата и ето го проблема
разпадна ми се във ръката личат си къде са били пукнатините ехх мамка и скъса ми нервите
Volvo S80 2.0 T5 180hp
Comment
-
NGK,но изглежда технически проблем,а не ,че е с неподходящо топлинно число,7-ци са.
Comment
-
Първоначално публикувано от drigata Покажи съобщениеNGK,но изглежда технически проблем,а не ,че е с неподходящо топлинно число,7-ци са.Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
Piaggio Liberty 05" 50cc 2T
Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex
Comment
-
Първоначално публикувано от Mury Покажи съобщениеДа технически проблем,правил ги е чичо Манчо в мазята) всички пунтовци са със такива
Volvo S80 2.0 T5 180hp
Comment
-
Първоначално публикувано от zdravioДа ма на чичо Манчо са му убави цигарите... по темата: NGK са склонни към такива еретични изпълнения
най вероятно или докато са правили главата или аз докато съм я сглабял сън я натиснал
а за NGK или хубаво или нищоVolvo S80 2.0 T5 180hp
Comment
-
Първоначално публикувано от WhitePower Покажи съобщениепиове тази керамика нема ка да се счупи ейтака
най вероятно или докато са правили главата или аз докато съм я сглабял сън я натиснал
а за NGK или хубаво или нищо...са ша знаеш за следващия път
.
AR 145 QV '97
Comment
-
Първоначално публикувано от chico Покажи съобщениеАз лии... да си сваля свещите като давам главата за шлайф......са ша знаеш за следващия път
.
на "тирититит" имам си нови свещи за 20 лева не като на СССсссСскъпите TS с 8 свещи спешил едишън и с туй гармящотото QV ша та отвея с антиката ми
Last edited by WhitePower; d.m.y г., 18:25.Volvo S80 2.0 T5 180hp
Comment
-
Абе тези свещи аз ти ги оставих в жабката, като ти ги представих за перфектни... забрави ли
Майтап си правя, ама на фона на изписаното по мой адрес в темата си е детска играчка!
Който ти прочете темата и не ме познава ще си помисли, че съм някой супер мошеник дето съм те набутал така.
Ако имам време тези дни ще напиша от мойта гледна точка колко е голямо "голямото набутване"
Comment
Comment