Известие
Collapse
No announcement yet.
Тунинг на Fiat Punto GT почна се
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от bouncer Покажи съобщениеТова пък защо, бе друже? Какво не й харесваш?
Аз за по малко от 10000 няма да я дам , от което се виджа колко я обичам
Имам раздвоение на личността и чесно казано мисля да минавам в скандинавския клуб 400++ коне , който пак сам трабва да си ги охраняVolvo S80 2.0 T5 180hp
Saab 9-5 2.3 Hot Aero 250Hp Turbo
Alfa 147 1.9JTD 16V Turbo- Powered by DAGi and SprintAuto
Comment
-
Първоначално публикувано от bouncer Покажи съобщениети си знаеш, но точно това си мислих на драг дея - няма по абсурдно изглеждаща кола за тунинг от СААБ. Ако е някой от по-новите 95 или 93 аеро да, ама ......Volvo S80 2.0 T5 180hp
Comment
-
Първоначално публикувано от bouncer Покажи съобщениепод карбон визираш фолио или истински карбон?Volvo S80 2.0 T5 180hp
Comment
-
Първоначално публикувано от WhitePower Покажи съобщениее истински в купето вътре няма как да ми направят корите на вратите
при добро желание и малко повече кинтаж може да ти изработят всякакъв детайл. Другото е да си поръчаш от нетя карбонови платна и специална смола и да си направиш корите сам с истински каброн. На един познат така направихме задния дифузер на БМВ-то.няма вече Алфи, няма вече тръпка...
Comment
-
Първоначално публикувано от bouncer Покажи съобщениеима, имааааааа
при добро желание и малко повече кинтаж може да ти изработят всякакъв детайл. Другото е да си поръчаш от нетя карбонови платна и специална смола и да си направиш корите сам с истински каброн. На един познат така направихме задния дифузер на БМВ-то.Volvo S80 2.0 T5 180hp
Comment
-
Първоначално публикувано от diapper Покажи съобщениеАз пръсках разни пластмаси по интериора на Алфата и стана много добре,спрея е 400 мл. в Бриколаж за 13 лв.
Препоръчвам го
аматиорски неща не харесвам , предпочитам или да не го правя или да стане като хората ,за да не ме дразни след това
а това си е цяло таблоVolvo S80 2.0 T5 180hp
Comment
Comment