За какви пари говорим ???(разпънката смисъл ?)
Известие
Collapse
No announcement yet.
Тунинг на Fiat Punto GT почна се
Collapse
X
-
ето го и двигателя с температурния датчик на маслото в картера и спотрния съединител произведен в осака Япония , което чак сега забелязах
Ето го и датчика на EGT-то на даунпайпа( температура на изгорелите газове)
снимка за спомен
а ето го и животното в коша вече вързан за купето и полуоскоата и скоростите - голям заор беше , ма успяхме за 2 часа
Volvo S80 2.0 T5 180hp
Saab 9-5 2.3 Hot Aero 250Hp Turbo
Alfa 147 1.9JTD 16V Turbo- Powered by DAGi and SprintAuto
Comment
-
ми малко беше издулаха гарнитурата на главата и като и отлупихме канчето и колата ни беше за основен ни да я затвориш така
и напраих и изосновен ремонт и всички части докато събера -да са качесвени и всичко да е чисто ново и перфектно и за тва се позабавих малко със сглабянето и сега вече имам всичко без некви дреболии ама те не са проблемLast edited by WhitePower; d.m.y г., 14:30.Volvo S80 2.0 T5 180hp
Comment
-
ето и днескашния резултат
малко лоши новини след като сложихме главата
оказа че не е от ГТ и от там драми съответно по малки клапани и по малко коне но каквото излезе толкова
така с главата се оказа че не е имали нищо здраво във ГТ-то като съм го купил
купух и ная якото перформанс масло продаващо се на българския пазат - сега ще лети с това масло
ето и няколко снимки с нареждането днеска
Volvo S80 2.0 T5 180hp
Comment
-
Първоначално публикувано от TRENDiМного прилича визуално на главата на Тъпото. А, гледам, че е и по същия супер изчекнат жабарски начин се прави и регража на клапаните..
Все пак от какъв Фиат е главата?Не може ли да оправиш леглата и да си сложиш големите клапани.Или мислиш да го караш с атмосферен разпределителен вал?
Успех в довършителните работи и с настройките.Last edited by Ilko Ivanov; d.m.y г., 20:16.Sprint-ex./155 2.0 16v. x2-ex./145QV-еx./156 2.0-ex./ GTV2.0 -ex./166 2.0-ех./147jtd-ex./156SW 2.4jtd-ex./146jtd-ex.
Alfa 147jtd/Alfa 147 Selespeed
Comment
-
е нова гарнитура не ми се купува все пак е една кофа пари
за атмосферен вал съм чувал ама какъв е смисала като лифта на клапаните е по малък на антмосферките
епа бегачките са си с пулове
иначе ще компенсираме с налягане на турбината загубитеVolvo S80 2.0 T5 180hp
Comment
-
Първоначално публикувано от code Покажи съобщениеТи си правиш майтап, ама маслото си е супер само дето трябва да е 10/40)
аа супер е първите няколко часа на колата) спор няма
за промивка пак е много добреVolvo S80 2.0 T5 180hp
Comment
-
ето и днеска е замерено че всичко влиза
след 4 часа мъки
свалих пак алтернатора че пречеше
мамата ми се еба и кръста ме боли яко ама припилихме тук-таме малко и вече всичко влезе
утре следва пак да се свали всичко да се сложи гарнитурата , да се умотаят колекторите с термо лентата и да се постави всичко пак отнаяало
надявам се този път да е по лесно
Volvo S80 2.0 T5 180hp
Comment
-
Малеее...Нещо не ти върви с тая кола.Ама после кефа е по-голям като тръгне....
М/у другото от снимките ми се струва, че си махнал или я нямаш турбинката дето е под стойката на акумолатора и охлажда всмукателния колектор. Или се лъжа?
И аз я бях махнал, ама вчера и днес в жегите реших да си я монтирам и ми се струва, че има голям ефект. Все пак тя и завихря въздуха зад интеркулера и масления радиатор.Обаче я направих на ключе, а не с оригиналния термоконтакт.
Ти с интеркулера явно нямаш проблем де.Аз на моя ще му направя водно охлаждане, само да остане малко време.Иначе вече съм го измислил.Sprint-ex./155 2.0 16v. x2-ex./145QV-еx./156 2.0-ex./ GTV2.0 -ex./166 2.0-ех./147jtd-ex./156SW 2.4jtd-ex./146jtd-ex.
Alfa 147jtd/Alfa 147 Selespeed
Comment
-
не съм го махнал) просто там още не сглабяно
) , ама тватам е работа за 5 минутки
а за кулер с водно за какво ти е като сложиш един най от отпреде FMIC и проблема се решава , и остава място да малсенния да се охлажда като хората ....
тази седмица ще почивам дано късмета ме подгони малко пък и да ме фанеLast edited by WhitePower; d.m.y г., 23:43.Volvo S80 2.0 T5 180hp
Comment
Comment