If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Направо изумително (за мен, като лаик) е как колата се е движила на 1.5 със сток буталата?! Можеби мапването е направено кадърно, но каквото и да е евала на инжинерите, които така са преоразмерили "джилязуту" в този боксер!
П.П. Ако не е тайна на каква степен е двигателя в момента?
Направо изумително (за мен, като лаик) е как колата се е движила на 1.5 със сток буталата?! Можеби мапването е направено кадърно, но каквото и да е евала на инжинерите, които така са преоразмерили "джилязуту" в този боксер!
П.П. Ако не е тайна на каква степен е двигателя в момента?
Момчето обясняваше в началото на темата .че буталата са му от Тоиота Супра или от друга японска кола ,а японеца си е японец та нищо чудно.
Приключихме със стоковата карантия на 1,5 холд и 1,6 пик и 330-350 коня............
Минаваме на кованяк......
Деига с тия бутала ли се прибрахте мен ?? ... ти да видиш
Fiat Bravo 2.0 8V Twin Spark - Ex /155 2.0 8V Twin Spark - Ex/ Fiat Marea 1.6 16V LPG - Service car
Peterson 90cc - Ex/ Piaggo Zip 75cc Fast & Furious!! / Suzuki Bandit 400 VC - Ex/ Honda 919 Hornet '04 - My brand new LOVE
Последно колата беше с бутала от 33 1,7 8 клапана с направени зарези за 16 винтила и степен на сгъстяване 8,1/1 .
Супровите бутала се предадоха още на има няма 300 коня.
Сегашните бутала се предадоха не само от големият буст, а и от ранният буст.
Колата имаше диапазон на вървене от 3000 обр до 7200обр. като при 3000обр имаше 1 бар буст.
По буталата няма видими следи от детонации,както и уредите не отчетоха нищо тревожно,просто якоста на буталата е до тук.
Като се има в предвид ,че стигнахме около 80 конски сили от цилиндър си е направо невероятно със сток карантия.
А и другото невероятно нещо е ,че нямаше счупени или разкалени сегменти,а и с тези бутала се прибрахме от пловдив през Пазарджик,без капка разход на масло.
ти забрави да уточниш колко километра искара с супровските бутала и колко с тези
така че нещата не са баш тъй
аз знам за някаква 5 цифрен километраш а за тези незнам колко ги кара и колко гас са видели но по спомен супровските бяха издържали няколко тракдея да не казвам колко драга и .....
Volvo S80 2.0 T5 180hp
Saab 9-5 2.3 Hot Aero 250Hp Turbo
Alfa 147 1.9JTD 16V Turbo- Powered by DAGi and SprintAuto
ти забрави да уточниш колко километра искара с супровските бутала и колко с тези
така че нещата не са баш тъй
аз знам за някаква 5 цифрен километраш а за тези незнам колко ги кара и колко гас са видели но по спомен супровските бяха издържали няколко тракдея да не казвам колко драга и .....
Е да ама супровските бяха 6 броя ,а тези 4,хахаххах.
И супровските се предадоха на 1,4 буст ,а тези на 1,5/1,6 и с ранен буст,а супровките имаха фулбуст на 4000обр и все пак турбо буталата от супра издържат по малко от обикновенни асматични алфа 33 бутала от 198.. и някоя си архаична година.
Comment