Разбирам те... По принцип,колата е напълно приложима за ежедневна употреба.Това беше една от основните ми цели.Но,разбира се,не се знае какви акъли ще ми дойдат.
Известие
Collapse
No announcement yet.
156 2.0 20V Turbo
Collapse
X
-
Аз съм със същия мотор и карам с каквото ми попадне масло. В момента съм с "някакво" 5w40. Карал съм и със Селения Голд. По скоро в случая е актуален въпроса, почернява ли маслото скоро след като се налее в мотора, и каква температура държи. Иначе незнам как колегата успяв да кара през 80% от времето в атмосферен режим, при моето шофиране е точно обратното.http://shop.bakbg.com/
Fiat Coupe 20VT
Comment
-
Първоначално публикувано от zdravioАнгеле, айде не се излагайте турбо кола в атмосферен режимНе съм казал,че я карам постоянно така,просто в момента с тези проблеми гледам да не я "мачкам" толкова,а и е приятно...
Първоначално публикувано от RPWWDБе в задръстванията става, ма колегата сигурно като си тръгне през уикенда към "Кинана" ще и стопи буталата, нал тъй артикТук усещам Хасковска жилка
Честно казано вече я прибирах към "Кинана" и знам колко върви
За да не съм тотално офф,ето така изглежда колата в момента...Mercedes ML 63 AMG 07'
159 TI 2.4JTDm SW 09'
156 2.0 20V Turbo
VW Phaeton 3.0 TDI 09'
sigpic
Comment
-
Не само бензиновата помпа е от купето,ами и тръбопроводите.
Comment
-
Първоначално публикувано от littlesister Покажи съобщениетъй като виждам,че е доста по-нисичка от стандартната ще те питам какво и е окачването,кога си го сменял,кви пари и дали мърда по завоите или е стабилно залепена на пътя?Mercedes ML 63 AMG 07'
159 TI 2.4JTDm SW 09'
156 2.0 20V Turbo
VW Phaeton 3.0 TDI 09'
sigpic
Comment
-
Първоначално публикувано от V_A_N_K_A_T_A Покажи съобщениеДоста е по-ниска,да.Има пружини Eibach 40/40.Поведението се подобри чувствително.И все пак не препоръчвам на никого да си слага само пружини.Добре е да са в комбинация с амортисьориDiscover us on Facebook page - Maha LPS3000 DynoMachine
Comment
-
Първоначално публикувано от V_A_N_K_A_T_A Покажи съобщениеМоже,не споря.Имам някъде pdf-ски файл,но сега ме мързи да търся.Мисля,че не е про кит.Пружината е от червените,а доколкото си спомням и ти си с такива.Така или иначе,колата падна с доста...Пружините и имат номер. Про-кит може да е червен, може и да е черен
Спортлайн-също е така.
По номера на пружината се вижда каква е точно. Но като гледам предницата ти е доооста забита. Мойта не е толкова ниска.Discover us on Facebook page - Maha LPS3000 DynoMachine
Comment
-
Първоначално публикувано от oem Покажи съобщениеНе се лъжи по цветаПружините и имат номер. Про-кит може да е червен, може и да е черен
Спортлайн-също е така.
По номера на пружината се вижда каква е точно. Но като гледам предницата ти е доооста забита. Мойта не е толкова ниска.Fiat Punto 1.4GT 1996
Hyundai Tucson 2.0 2007
Renault Clio 1.5 2019
Comment
-
Първоначално публикувано от thecleaner Покажи съобщениеТи си с по лек двигател макар и минимално според мен и това има значение.Discover us on Facebook page - Maha LPS3000 DynoMachine
Comment
-
Първоначално публикувано от Da_Fuse Покажи съобщениеАбе остави тая работа... 5-така си е с 1/4 по-тежък, и на място и в движение...
Този спор е излишен. Най-добре колегата да си види номерчето на пруйините и ще се разбере с какви пружини е. Щото ако е със Спортлайн, те возят малко по-твърдичко от про-кит.Discover us on Facebook page - Maha LPS3000 DynoMachine
Comment
Comment