Известие

Collapse
No announcement yet.

Alfa Romeo 145 1.4 TS

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• 1. "Края на правата" въобще не е миродавен дали една кола е бърза или не извън дисциплината драг, а и там има аномалии

2. Тия ми ти дискове ще си ги носиш и в завоите
    Най-елементарно спирачките .... основно превръщат "нещо" в топлина и се изхожда оттам

3. За предавателните числа и джантите сметките са елементарни, хвани и смятай правилно. В интернет има хиляди таблици колко разстояние трябва да изминава дадена кола (тип) за определени обороти на мотора и т.н.... темата е дълга ама инфо има колкото искаш за планиско, рали, за писта за 4х4 за извънземни и т.н.......

4. Не забравяй за регулирането на колелата и осите на колата със 17'' и повече от 7J

http://www.facebook.com/VenturaGarage
    Sotiris Rokkos: "Neno you gave me scary feelings I did not ever feel before in my 30 years experience of racing... you know..."

Comment

• Смятам аз от край време. Въвел съм всичко и си отговаря баш на 3.561 главно предавателно със 610 сликове.
      Спирачки ми трябват просто хубави за сега. Главно инвестиция в накладки.
      Последно какво предлагате , 16-ки ?
      Alfa Romeo 145 JTD & Audi A4 B6 1.8T quattro

Comment

• аз съм за 15'' 190/580 .....

Sotiris Rokkos: "Neno you gave me scary feelings I did not ever feel before in my 30 years experience of racing... you know..."

Comment

• Първоначално публикувано от ne0 Покажи съобщение
          4. Не забравяй за регулирането на колелата и осите на колата със 17'' и повече от 7J
          може ли повече инфо за това?

Даването на газ, води до пристрастяване!
          Alfa Romeo 155 1.8TS by RuBig
          Volvo V50 2.0D by RuBig

Comment

• елементарно казано, увеличават се размери (рамена, лостове наричо както ти е по-разбираемо), оттам, активна площ на гумата, ъгъл на Акерман, сходимост и прочие

Comment

аз съм за 15'' 190/580 .....
              теснички ще дойдат за тия интегралета, много тежат и много претоварват гумите.
              Лично на мен ми се иска да карам поне с 245, това като минимум, преди като имах 17-ки бях така.

Fiat Tipo HF Integrale powered by ICIDesign 475HP 11,5/1,9/191
              YouTube
              evo2 600

Comment

• Говорете ми в завойте и при спиране как ще е. Манете го това ускорение Аз бърза кола никога не съм имал.

Comment

• Първоначално публикувано от ICI Покажи съобщение
                  теснички ще дойдат за тия интегралета, много тежат и много претоварват гумите.
                  Лично на мен ми се иска да карам поне с 245, това като минимум, преди като имах 17-ки бях така.
                  S1600 карат на 170 мм гуми

Comment

S1600 карат на 170 мм гуми
                    те явно имат ограничение на размера, ние като нямаме трябва да шляпаме колкото може да се носи, ето примерно Mr.G с евото на последният трак дей е дал 58 сек. с неговите улични гуми размер 265мм -време достойно за кола със сликове.

Fiat Tipo HF Integrale powered by ICIDesign 475HP 11,5/1,9/191
                    YouTube
                    evo2 600

Comment

• Значи всичко е ясно

Comment

• Ако на някой му се кара количката само сега за сумата от 4500лв с коментар!
                        http://clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?t=56016
                        Last edited by kocta; d.m.y г., 20:48.

Comment

• Вече с нови свещи...

17-ски джанти ,4 слика 225/625/17 и 16 чистонови болтове за джанти.

Last edited by kocta; d.m.y г., 18:31.

Comment

• Завърших и генерацията до края. Остана само да сложа една алуминиева плочка на бронията,че я е стопило.
                            Главната задача е да прехвърля касетата от делта за 23-ти и да купя някакви по-хубави накладки ,че съм със симер отпред а отзад със старите от Q4-ката на j1v барабар с апаратите и дисковете.

Comment

• И накрая кви 17-ки събра че аз съм пред грамадна дилема с тия гуми?
                              0888 232 484 - Бобо Extreme Service
                              sigpic
                              Alfa 145 QV Turbo VS Alfa GTV 3.2 24V 04'
                              Alfa 156 05' 1.9 16V M-JET, Fiat Brava 1.9 JTD , Алфа 164 Super, Alfa 147 JTD малкото GTA, Alfa 155 2.0 16v Super

Comment

• Побраха се без проблем: 225/625/17
                                При макферсона има още малко място (но при теб този проблем го нямаш).

Comment

Working...
                                X