Първоначално публикувано от MrX
Покажи съобщение
Известие
Collapse
No announcement yet.
V6 turbo алфа vs V5 turbo фиат
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
BMW 330 D 280h.p600nm by TST Bmw 725 Toyota Yaris T.Sport ex Alfa Romeo 145 2.0 16v Turbo 200hp Suzuki Burgman 400 Malossi kit
-
Първоначално публикувано от bokota Покажи съобщениеЕ да ама да караш 164 не е такъв "кеф" както 147 или 156 за голямо съжаление.Някои хора трябва да имат не акт за раждане, а писмено извинение от производителя на контрацептиви.乁໒( ͒ ⌂ ͒ )७ㄏ
Българите ще излязат масово на протест, чак когато спрат Замунда
Една тема във форума се счита за успешна, ако до седмия коментар не се заговори за плюскане и пукница !
Comment
-
Първоначално публикувано от sunny2006 Покажи съобщениеОбзалагам се ,че не си карал 164-ка за да коментирашUn Amore Grande!
Alfa Romeo 147t.s. 2002sigpic
Skoda Favorit 94 с АГУ (ама не инж.)
http://www.bokota.snimka.bg/album.ph...=6687668&lp=30
Comment
-
Първоначално публикувано от bokota Покажи съобщениеСамо съм се возил.За съжаление не съм карал,но аз лично не си падам по големите коли и не ми дреме дали е масова или не и дали хората ще ме питат "Защо такава".
Някои хора трябва да имат не акт за раждане, а писмено извинение от производителя на контрацептиви.乁໒( ͒ ⌂ ͒ )७ㄏ
Българите ще излязат масово на протест, чак когато спрат Замунда
Една тема във форума се счита за успешна, ако до седмия коментар не се заговори за плюскане и пукница !
Comment
Comment