Известие

Collapse
No announcement yet.

V6 turbo алфа vs V5 turbo фиат

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от MrX Покажи съобщение
    Ми хайде купи си де, к'во се занимаваш типото да правиш турбо! Въпроса не е да си купиш каква да е турбо кола, а да направиш тази, която ти е на сърцето, каквато я желаеш. А и след като пуснеш тема в "Тунинг проекти" кибиците нали трябва да има по какво да лаят.
    Сега се сетих за един младеж ,който ми беше написал ти 'абе ти защо не си взе 147-ца много са хубави отвътре ами даваш пари за тази ' . Няма нищо по -хубаво от добре направена кола и цената за това естествено е много голяма !
    BMW 330 D 280h.p600nm by TST Bmw 725 Toyota Yaris T.Sport ex Alfa Romeo 145 2.0 16v Turbo 200hp Suzuki Burgman 400 Malossi kit

Comment

Първоначално публикувано от bokota Покажи съобщение
      Е да ама да караш 164 не е такъв "кеф" както 147 или 156 за голямо съжаление.
      Обзалагам се ,че не си карал 164-ка за да коментираш
      Някои хора трябва да имат не акт за раждане, а писмено извинение от производителя на контрацептиви.乁໒( ͒ ⌂ ͒ )७ㄏ
      Българите ще излязат масово на протест, чак когато спрат Замунда
      Една тема във форума се счита за успешна, ако до седмия коментар не се заговори за плюскане и пукница !

Comment

Първоначално публикувано от sunny2006 Покажи съобщение
        Обзалагам се ,че не си карал 164-ка за да коментираш
        Само съм се возил.За съжаление не съм карал,но аз лично не си падам по големите коли и не ми дреме дали е масова или не и дали хората ще ме питат "Защо такава".
        Un Amore Grande!
        Alfa Romeo 147t.s. 2002sigpic
        Skoda Favorit 94 с АГУ (ама не инж. )
        http://www.bokota.snimka.bg/album.ph...=6687668&lp=30

Comment

Първоначално публикувано от bokota Покажи съобщение
          Само съм се возил.За съжаление не съм карал,но аз лично не си падам по големите коли и не ми дреме дали е масова или не и дали хората ще ме питат "Защо такава".

Някои хора трябва да имат не акт за раждане, а писмено извинение от производителя на контрацептиви.乁໒( ͒ ⌂ ͒ )७ㄏ
          Българите ще излязат масово на протест, чак когато спрат Замунда
          Една тема във форума се счита за успешна, ако до седмия коментар не се заговори за плюскане и пукница !

Comment

Working...
          X