Известие

Collapse
No announcement yet.

Проект 147 1.9 JTD 8V Z-Еdition до към 200++

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Първоначално публикувано от VLaDky88 Покажи съобщение
    Голям отговор колега мерси... НЕ за разликата в моторите или НЕ за конете след турбо ? Как да го тълкувам това човече дето си написал?
    Да имат разлика дюзи,помпи и кво ли не още И НЕ няма да стане такива коне без сериозни промени
    0888 232 484 - Бобо Extreme Service
    sigpic
    Alfa 145 QV Turbo VS Alfa GTV 3.2 24V 04'
    Alfa 156 05' 1.9 16V M-JET, Fiat Brava 1.9 JTD , Алфа 164 Super, Alfa 147 JTD малкото GTA, Alfa 155 2.0 16v Super

Comment

• Докато чаках бай Добри да избистри момента с увеличаване дебита на ГНП-то, реших да свърша нещо, което от бая време ме човърка...
      Attached Files
      SNAKE 147 1.9 JTD Z-Edition '05 - THE RED TORPEDO
      SNAKE 147 1.9 JTDm 8V '06 - Nero
      SNAKE 159 1.9 JTDm 16V '06 - Rosso

Comment

• Първоначално публикувано от Zmeycho Покажи съобщение
        Докато чаках бай Добри да избистри момента с увеличаване дебита на ГНП-то, реших да свърша нещо, което от бая време ме човърка...
        Аве Змей дай ти пратя моите на ГТВ-то да ми ги освежиш така
        0888 232 484 - Бобо Extreme Service
        sigpic
        Alfa 145 QV Turbo VS Alfa GTV 3.2 24V 04'
        Alfa 156 05' 1.9 16V M-JET, Fiat Brava 1.9 JTD , Алфа 164 Super, Alfa 147 JTD малкото GTA, Alfa 155 2.0 16v Super

Comment

• Първоначално публикувано от Bobo Покажи съобщение
          Аве Змей дай ти пратя моите на ГТВ-то да ми ги освежиш така
          Батка требe ти такъв спрей VHT (от ибей), читав бояджия, 8-ма серия термо фолио на 3М и следва ефекта "WoW"
          Last edited by ЗМЕЯ!; d.m.y г., 01:41.
          SNAKE 147 1.9 JTD Z-Edition '05 - THE RED TORPEDO
          SNAKE 147 1.9 JTDm 8V '06 - Nero
          SNAKE 159 1.9 JTDm 16V '06 - Rosso

Comment

• въпрос

Виждам,че доста си се занимавал,евала,резултата е безспорен,колата ти е уникална.Аз съм новобранец,но с амбиции.Имам 147-ца 1.9 дизел 115 кончета,скромно.Моля те за помощ,от къде да си поръчам полиоретанови тампони,кой да ми ги смени и с колко ще трябва да се бръкна,също имам проблеми със съединителя-голям празен ход и не добро отцепване,ще трябва да се сменя помпа и искам и дисковете да сменя,какво да взема за да издържа на по-голяма мощност за в бъдеще.Между другото съм от Варна.Ще съм ти благодарен за съветите и ако може тел за връзка да ти звънна за повече инфо.

Comment

• Първоначално публикувано от uno Покажи съобщение
              Виждам,че доста си се занимавал,евала,резултата е безспорен,колата ти е уникална.Аз съм новобранец,но с амбиции.Имам 147-ца 1.9 дизел 115 кончета,скромно.Моля те за помощ,от къде да си поръчам полиоретанови тампони,кой да ми ги смени и с колко ще трябва да се бръкна,също имам проблеми със съединителя-голям празен ход и не добро отцепване,ще трябва да се сменя помпа и искам и дисковете да сменя,какво да взема за да издържа на по-голяма мощност за в бъдеще.Между другото съм от Варна.Ще съм ти благодарен за съветите и ако може тел за връзка да ти звънна за повече инфо.
              Иво - pininfarina е твоя човек за Варна

http://clubalfaromeo.com/forum/member.php?u=1288
              Hyundai i40 - 13 - CRDI - Powered By TST Racing
              Suzuki Grand Vitara - 07 - AWD EX
              Alfa 156 - 1.9 JTD - 03 - Powered By TST Racing + K&N Filter - EX
              Kawasaki Ninja ZXR - 06 -The Fastest
              Honda PCX150 - 15 - The Cheapest

Comment

Working...
              X