Известие

Collapse
No announcement yet.

ПРОЕКТ 145 2.4ЖТД до към 250++

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Първоначално публикувано от Rado145QV Покажи съобщение
    това със засекретяването го направих за да не ме питат постояно тва какво е,тва защо е така,по цял ден телефона ми звани и не мога да работя,Относно проекта почти всичко е готово, колата за сега е напълно СТОК,без чип,и си върви супер прилично,тунингът те първа предстои.

---------- Post added at 22:27 ---------- Previous post was at 22:23 ----------

тази вечер колегата ,abart_,се повози в 2.4та нека каже как е
    Вървенето като за стоков дизел ме изненада много приятно доста рязка е, а и звука от 5-ка радва определено!!

Личи си че мотора има потенциал,интересното ще стане след заигравка с ЕКУ-то. Колата става все по уникална
    146 Turbo

Comment

• Първоначално публикувано от abart_ Покажи съобщение
      Вървенето като за стоков дизел ме изненада много приятно доста рязка е, а и звука от 5-ка радва определено!!

Личи си че мотора има потенциал,интересното ще стане след заигравка с ЕКУ-то. Колата става все по уникална
      Tия дни ше мина и аз да видим кво става
      ALFA ROMEO 156 2.4 20V JTDM sportwagon ALFA ROMEO 155 Q4 300+++Ps.
      Alfa Romeo 145 3.0V6
      Alfa Romeo 33 1.7 16V 4x4 Аlfa spider 3.0 V6

Comment

• Поздравления за резултата от положените усилия!
        Alfa Romeo 75 24V

Comment

• тази вечер направих първият магистрален тест,на максимална се държи доста добре дадох и газ до 220 като че ли можеше още но ме хвана страх.Утре ще направя и тест по завои да видя как ще се държи.Днес я теглих 1260кг а преди беше 1200,в момента предна ос е 830кг а задна 430. интересно ми е какви са килограмите на предна и задна ос на фиат браво 2.0 20в,ако някои знае нека сподели
          SPRINTAUTO service
          0893277773

Comment

тази вечер направих първият магистрален тест,на максимална се държи доста добре дадох и газ до 220 като че ли можеше още но ме хвана страх.Утре ще направя и тест по завои да видя как ще се държи.Днес я теглих 1260кг а преди беше 1200,в момента предна ос е 830кг а задна 430. интересно ми е какви са килограмите на предна и задна ос на фиат браво 2.0 20в,ако някои знае нека сподели
            Нали ти казах,разликата ще е минимална,да не казвам ,че сега в завоите може и да се дьржи по добре колата,поне при мен като вляза с гас в завои,не ми припльзва предницата,а при теб има и шпер, което пьк е още по добре.Щото и при мен говореха че шестака бил тежак и колата щала да се обьрне на някои завои,ама се оказа ,че е по тежьк с 35кг. от 1.4-то проверил сьм го
            ALFA ROMEO 156 2.4 20V JTDM sportwagon ALFA ROMEO 155 Q4 300+++Ps.
            Alfa Romeo 145 3.0V6
            Alfa Romeo 33 1.7 16V 4x4 Аlfa spider 3.0 V6

Comment

• Първоначално публикувано от Gosheto30v6 Покажи съобщение
              Нали ти казах,разликата ще е минимална,да не казвам ,че сега в завоите може и да се дьржи по добре колата,поне при мен като вляза с гас в завои,не ми припльзва предницата,а при теб има и шпер, което пьк е още по добре.Щото и при мен говореха че шестака бил тежак и колата щала да се обьрне на някои завои,ама се оказа ,че е по тежьк с 35кг. от 1.4-то проверил сьм го
              Което си компенсирал като си сложил батерията в багажника
              Alfa Romeo 146 2.4JTD '00 230hp
              Alfa Romeo 166 2.4JTD 175hp FL '04 - на части
              Mercedes Benz ML270 CDI FL '03
              Mercedes Benz A170 CDI FL '01
              Yamaha FZ1 Fazer 150hp '08

Comment

• освен батерията в багажника имам и 2 стъпала и туба и пълният набор от инструменти,рез. гума,крик. Тази вечер имаше тестове по завои, и резултата е мн. добър доволен съм от резултата,направихме и една сверка с колегата ,abart, с неговата 146 2.0 8в турбо на първа и втора водех но после ми каза чао,нормално е аз съм 140к.с а тои 170
                SPRINTAUTO service
                0893277773

Comment

• Едно по едно
                  Alfa Romeo 145 JTD 105+ HP BY sigpic
                  Alfa Romeo GT 1.9JTD 150+ HP BY DAGI

Comment

• Първоначално публикувано от S_G_M Покажи съобщение
                    Едно по едно
                    И аз така мисля Колата ще стане голям бегач.
                    Alfa Romeo 147 05" 1,9 JTDm Distinctive
                    ех.. Малкото КуВе
                    sigpic

Comment

• Радо нали знаеш че твоята първа и втора са малко по-дълги от моята първа,а и те поизпуснах малко на старта

Принципно идеята беше да се види разликата преди и след ремапа каква ще е

Предполагам тогава резултатите ще са на обратно-ти ще минаваш покрай мен Дано е скоро, че и аз мисля да се размърдам вече от стоковото положение

Както казах и преди колата върви многоо добре като за ''нечипосан'' дизел! А не само върви, а и завива и спира

п.п. трябваше да хванем и оная 159-ка с нас,ей така за куриоз макар че собственика й едва ли щеше да се навие....
                      Last edited by abart_; d.m.y г., 02:20.
                      146 Turbo

Comment

освен батерията в багажника имам и 2 стъпала и туба и пълният набор от инструменти,рез. гума,крик. Тази вечер имаше тестове по завои, и резултата е мн. добър доволен съм от резултата,направихме и една сверка с колегата ,abart, с неговата 146 2.0 8в турбо на първа и втора водех но после ми каза чао,нормално е аз съм 140к.с а тои 170
                        Ти си ненормалник /в добрия смисъл на думата/
                        sigpic
                        33-(1.3),(1.5 TI),(1.7 8V),(1.7 16V),145-(1.4TS),(2.0TS),(1.7 16V Boxer),146-(1.4TS),156-(2.4 JTD),(1.9JTDm),164-(2.0 V6 Turbo)
                        Само черна Алфа може да бие друга черна Алфа

Comment

• хаха ако този алфист съм аз с 159-ката /дето се запознахме в сервиза/ наистина нямаше да се навия видяхте, че колата не е пипана, откакто е излязла от завода, а и освен това още не съм я усетил напълно. радвам се, че се запознах с вас момчета и се надявам да ме вкарате в нещата, защото съм абсолютен новак в момента.
                          sigpic159 TI

Comment

• Първоначално публикувано от KRASSETO Покажи съобщение
                            хаха ако този алфист съм аз с 159-ката /дето се запознахме в сервиза/ наистина нямаше да се навия видяхте, че колата не е пипана, откакто е излязла от завода, а и освен това още не съм я усетил напълно. радвам се, че се запознах с вас момчета и се надявам да ме вкарате в нещата, защото съм абсолютен новак в момента.
                            За теб ставаше въпрос колега Първо-поздрвления за избора ти,колата е страшна особенно с тия 19"-ки

Навъртай се по-често към сервизите(не за ремонти обаче) и ще влезнеш по-бързо в час-само внимавай че е "заразно"
                            146 Turbo

Comment

• Като гледам никой не е умрял от тази зараза Спирам да не спамя темата, че и Радо да не ми се разсърди без още да сме се запознали като хората. Свиркайте и вие ако има нещо интересно. Обешавам, че няма да задавам много тъпи въпроси
                              sigpic159 TI

Comment

• след редица тестове и проби установих,че всичко е ок,няма проблем,че отпред се натовари малко дори сега тръгва и спира по добре от преди и в завои е мн. добре. сега започвам вече с тунинговането,че нямам нерви да я карам стокова,но пък разхода е уникален около 6 на 100
                                SPRINTAUTO service
                                0893277773

Comment

Working...
                                X