Известие

Collapse
No announcement yet.

Плахо пистовизиране и "rebuild" на 156 3.0V6

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Хаха, като за "плахо" е дооооста добре!
    Società Anonima Italiana Darracq

Comment

• Разширявам се бавно.....разширявам се бавно.......Неусетно почти.........По мъничко отпред.....по мъничко отпред.........И малко по-о-овечко отзад.......
      Attached Files
      "Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTR
      F=M x A - Исак Нютон - amateur.....

Comment

• О майко
        Discover us on Facebook page - Maha LPS3000 DynoMachine

Comment

• Първоначално публикувано от ФЕРАРИСТ Покажи съобщение
          Разширявам се бавно.....разширявам се бавно.......Неусетно почти.........По мъничко отпред.....по мъничко отпред.........И малко по-о-овечко отзад.......
          Ъъъ...Азис тунинг?
          Браво баце, ама цъкни повече снимки... и отза-а-а-ад

Comment

• Квазимодо
            Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
            Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
            Piaggio Liberty 05" 50cc 2T

Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex

Comment

• Алфенщайн
              ...

Comment

• Е човека доде само да вземе мерки и да премери калъпите бре.......
                Между другото ще махам май това гърне отзад, две тръби с резонатори на тях, и не ме интересува какъв шум ще се чува......тоя грънец сега нещо много място ми заема, а и инж. Зашев мисли че щом ще кова дифузьор, ще твябва и да го обдухвам, макар и нежно само......
                П.П - ма глейте кви арни 11 инчови бидончета бре, ма ебаси трябват ми само две, а как да изръся за две жантари тия пари.....http://gumi.cars.bg/f97656
                Last edited by ФЕРАРИСТ; d.m.y г., 16:03.
                "Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTR

Comment

• С нежното обдухване е редно да го докараш и до добро изпразване...а съм чувал, че е добре по някое време ауспусите да се събират в една тръба...а после, щом те влече ги разделяй пак...
                  Мда, бая пара за 2 джанти...но понеже знам, че не си пиеш хапчетата, ще ти метна следната идея - има луди, които разцепват джантите и ги разширяват колкото си искат...ама трябва точно рязане, заварки, баланс...пак бая кинти ще заминат. А и ти много си трепериш за кожицата, та не те знам ще имаш ли душица да даваш газ с такива самоделни, рязани и събирани /верно Франкенщайн/ джанти...

Comment

• Първоначално публикувано от pla_y_men Покажи съобщение
                    .а съм чувал, че е добре по някое време ауспусите да се събират в една тръба...а после, щом те влече ги разделяй пак...
                    Тва все едно не си го написал, ще го подмина.......

Comment

• Първоначално публикувано от ФЕРАРИСТ Покажи съобщение
                      Е човека доде само да вземе мерки и да премери калъпите бре.......
                      Между другото ще махам май това гърне отзад, две тръби с резонатори на тях, и не ме интересува какъв шум ще се чува......тоя грънец сега нещо много място ми заема, а и инж. Зашев мисли че щом ще кова дифузьор, ще твябва и да го обдухвам, макар и нежно само......
                      П.П - ма глейте кви арни 11 инчови бидончета бре, ма ебаси трябват ми само две, а как да изръся за две жантари тия пари.....http://gumi.cars.bg/f97656
                      Луд ли си,да се махаш с тея голфиански жанти
                      Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
                      Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
                      Piaggio Liberty 05" 50cc 2T

Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex

Comment

• Те ти джанти...да стъпиш нашироко и отпред и отзад...стига написаното в обявата за 10J да е вярно
                        http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi...s&slink=5mti2h

Comment

• Първоначално публикувано от pla_y_men Покажи съобщение
                          Те ти джанти...да стъпиш нашироко и отпред и отзад...стига написаното в обявата за 10J да е вярно
                          http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi...s&slink=5mti2h
                          Диаметър в инча 17
                          Пламенчо, ще те изгоня......

Comment

• Чи ко? Ш'си напазаруваш 17-ки цвички.
                            И ако си погледнеш записките от последната лекция, ще видиш, че съм казал, че щом задницата не мърда и е бетон с 250-ки, нема ко да се абиш и да бучиш 285...иначе съм фен на бидоните, знаеш...напук на теоретиците, математиците и кибиците.

Comment

• Не бях слагал предна броня от миналата година и сега вече свалена колата доста, нежно ще посурква кърбчетата на Калояново утре......
                              Станал съм малко богче на настройването на камбъра н полеви условия и с електронен нивелир, но ща не ща за сходимоста трябва да се ходи на мост......
                              Утре втори важен стрес тест на предно и задно окачване.....
                              Attached Files

Comment

• Хаха последната снимка КЪРТИ
                                Ясно, че в тоя форум - слаб пияч, бияч, ебач и слаб шофьор няма, ма нема смисъл да се фалим..

FIAT Coupe 16VT
                                Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD

Comment

Working...
                                X