Известие

Collapse
No announcement yet.

Плахо пистовизиране и "rebuild" на 156 3.0V6

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Първоначално публикувано от pla_y_men Покажи съобщение
    Йеее, кефя се като плочкаджия на ново нивелирче!
    Какви цвички търкаля отзад? Както си говорихме, по предницата не си правил реглаж преди карането? До колко градуса загря умрелия шестак?
    Отзад стандартните 250/64/18, отпред ония дънлопи дето ги наряза калника на пъвия Серес миналата година......трябваха ми тежки и ненужни терлици.......
    Сходимост правих на око на пистата, щото все пак основната цел беше издържливоста......водата трудно стигна 60 градуса, маслото към 100.......

Голфа надали беше 1.4, или поне не звучеше на толкова.....
    "Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTR
    F=M x A - Исак Нютон - amateur.....

Comment

• Добре изглеждат нещата, щом с незнайно каква предница, галоши, без калници и без стаб. щанги даваш такова време - супер!
      С едни маркучи и 300 гр. повече масло, ще закараш масления радиатор до водния, не се чуди. И тури един термостат на водата...на 60-70 гр. мотора не е в пълна кондиция...само харчиш тунджа набогато...

Comment

• http://youtu.be/8kRXwZYUUuw
        "Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTR

Comment

• Ми като за задни горе долу биват......предните 250/64/18 малко теснички изглеждат на тоя фон......
          Attached Files

Comment

• Мале, това си е гоУема баница Йокохамите, които миналия Серес ми даде да карам 240/61/17 ще ги ползваш ли? Ако няма да ти трябват бих ги закупил, че имам 2 такива слика и търся още 2 да ми станат комплект на този размер
            Ясно, че в тоя форум - слаб пияч, бияч, ебач и слаб шофьор няма, ма нема смисъл да се фалим..

FIAT Coupe 16VT
            Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD

Comment

• Първоначално публикувано от digitalundgrd Покажи съобщение
              Йокохамите, които миналия Серес ми даде да карам 240/61/17 ще ги ползваш ли?
              Аз приключих със 17ките, а въпросните йокота жетедето отдавна им показа конците....

Comment

• Има една интересна теория...че на този свят всеки има двойник...но пълна противоположност, антипод...за баланс/нещо като стаб. щанга/. Току-що открих потвърждение - ето го антипода на нашия Феро:
                http://forum.rally-club.bg/viewtopic...b8e4d854114f20
                ...пълна противоположност - не купува, а продава сликове! Какъв късмет - Феро намира двойника си, барабар с него и още два мечтани глигански слика

Comment

• a тука са му каскадьорските изяви в шоу бизнеса на Феро...

https://www.youtube.com/watch?v=nNSRDKKM5mY

http://www.facebook.com/VenturaGarage
                  Sotiris Rokkos: "Neno you gave me scary feelings I did not ever feel before in my 30 years experience of racing... you know..."

Comment

• Първоначално публикувано от pla_y_men Покажи съобщение
                    Има една интересна теория...че на този свят всеки има двойник...но пълна противоположност, антипод...за баланс/нещо като стаб. щанга/. Току-що открих потвърждение - ето го антипода на нашия Феро:
                    http://forum.rally-club.bg/viewtopic...b8e4d854114f20
                    ...пълна противоположност - не купува, а продава сликове! Какъв късмет - Феро намира двойника си, барабар с него и още два мечтани глигански слика
                    Ко стаа тука бре? Нещо явно е размислил за размера Феро На Порше къп размери ли ще минаваме
                    Ясно, че в тоя форум - слаб пияч, бияч, ебач и слаб шофьор няма, ма нема смисъл да се фалим..

FIAT Coupe 16VT
                    Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD

Comment

• Ми принципно не съм фен на дънлопа, и реших че за 500 кинта от тия, ще си взема доста по евтино макар и търкаляни, доста по държеливи Мишелин или Пирели че ще имам и някой лев настрана......днес приехме обаждане от корифей в националния моторспорт, който обаче нещо е недогледал размера и малко се изненада........
                      Иначе размера си е бомба 285 е максимума който мога да натикам на наличните ми джанти, реално съм ограничен от тях, а не от желанието си да карам с широки терлици......
                      Междувременно се опитваме се да инкорпорираме предни амортисьори от БМВ е36 на преден шенкел от 145ца, който са ми отзад.....нямало невъзможни неща......
                      Last edited by ФЕРАРИСТ; d.m.y г., 21:38.

Comment

• Първоначално публикувано от ФЕРАРИСТ Покажи съобщение
                        Ми принципно не съм фен на дънлопа, и реших че за 500 кинта от тия, ще си взема доста по евтино макар и търкаляни, доста по държеливи Мишелин или Пирели че ще имам и някой лев настрана......днес приехме обаждане от корифей в националния моторспорт, който обаче нещо е недогледал размера и малко се изненада........
                        Иначе размера си е бомба......
                        Междувременно се опитваме се да инкорпорираме предни амортисьори от БМВ е36 на преден шенкел от 145ца, който са ми отзад.....нямало невъзможни неща......
                        Батко, ти си такъв психопат, че тия амортисьори ли ще ти се опънат. Дет се вика, догодина и БиМоторе да я вида твоята кола, пак няма да се учудя! И тогава ще стане 6.0 V12.

Ташака настрана, отзад стъпката ще расте ли, както и отпред?
                        Alfa 33 1.7 16V QV `85г. карбураторен бензинояд

Comment

• Не, но ми писна да търся всякакви скъпи амортисьори за типовата платформа, при бмв избора е доста голям и не е особенно скъп.....проблема ще е докато направя първия преходник за да видя как може да пасне и да имам минимален реглаж на камбъра, и после следващия ще е лесен......
                          Отзад не мога да разширявам повече, ограничен съм от полуоски и платформа.........
                          Убих с в тоя скапан град да търся безшевна тръба 25х4мм за да си прикапя и задни носачи и няма ебаси - а уж е често срещан размер......като идвам към СФ ще търся там......

Comment

• Първоначално публикувано от ФЕРАРИСТ Покажи съобщение
                            Не, но ми писна да търся всякакви скъпи амортисьори за типовата платформа, при бмв избора е доста голям и не е особенно скъп.....проблема ще е докато направя първия преходник за да видя как може да пасне и да имам минимален реглаж на камбъра, и после следващия ще е лесен......
                            Отзад не мога да разширявам повече, ограничен съм от полуоски и платформа.........
                            Убих с в тоя скапан град да търся безшевна тръба 25х4мм за да си прикапя и задни носачи и няма ебаси - а уж е често срещан размер......като идвам към СФ ще търся там......
                            До нас са Интерметал....
                            Alfa 33 1.7 16V QV `85г. карбураторен бензинояд

Comment

• Аз пазарувам железа от тук и съм доволен: http://www.astoilov96.com/
                              alfa romeo sprint 1984

Comment

• Вече имаме готов преходник за преден амортисьор на БМВ Е36, изненадващо нещата станаха от първия път, ще се опитам да направя камбъра регулируем от горната част на стержина, макар че така или иначе средната дупка на тоя преходник ще бъде поразпробита още за да може и оттам да се мърда, макар че надали като ида на писта ще си играя точно оттам да го пипам.......койловъра влиза идеално в амортисьора, ще направя пружините така че да се сменят по бързо, като сегашната беше доста твърда, а е силно желателно да се ползват по меки такива......
                                Attached Files

Comment

Working...
                                X