Известие

Collapse
No announcement yet.

Гуми за Драг или/и за писта

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Потенцата е гумата!!! Обаче е много твърда, даже имам докато настройвахме спирачките на жужа изкъртих асфалта, а на гумата и нямаше нищо
    1983 Alfa Romeo 6 2.5 VMTD 10V 105hp
    1984 Alfa Romeo Giulietta 2.0 8V 130 hp
    2001 Lancia Zeta 2.0 JTD 16V LX 110 hp

Comment

Първоначално публикувано от MainaCore Покажи съобщение
      Потенцата е гумата!!! Обаче е много твърда, даже имам докато настройвахме спирачките на жужа изкъртих асфалта, а на гумата и нямаше нищо
      Тва е така, щот са пластмасови...
      SNAKE 147 1.9 JTD Z-Edition '05 - THE RED TORPEDO
      SNAKE 147 1.9 JTDm 8V '06 - Nero
      SNAKE 159 1.9 JTDm 16V '06 - Rosso

Comment

от 4 страници нито едно предложение което да се намира на моя размер
        май ша е тойо накрай и да си гу чукам в глават после или 4 федерали
        нищо прилично не намерих за моя размер на сносна цена
        а 350 лева за гума няма да дам
        Volvo S80 2.0 T5 180hp
        Saab 9-5 2.3 Hot Aero 250Hp Turbo
        Alfa 147 1.9JTD 16V Turbo- Powered by DAGi and SprintAuto

Comment

бе гледах чисто нови сликове от по 100 кинта
          ама не мога да кажа бива ли ги
          http://tuningcenterbg.com/racing-1.html
          alfa 164 t.s ex
          tipo 2,0 16v turbo ex
          opel astra amnesia ex
          megane 2 ex
          alfa 159 jtd ех
          audi A6/S TQ 330+
          audi a4 b5 1,8 TQ 500++
          alfa romeo 147 1,9jtdm 16v cadamuro design

Comment

Първоначално публикувано от WhitePower Покажи съобщение
            от 4 страници нито едно предложение което да се намира на моя размер
            май ша е тойо накрай и да си гу чукам в глават после или 4 федерали
            нищо прилично не намерих за моя размер на сносна цена
            а 350 лева за гума няма да дам
            Орлине какво се правиш на две и половина, пуснал си същата тема в още поне два форума.... какво нищиш, пара трябва. А И ТОЗИ РАЗМЕР 195/50/15 не е състезателен размер и трудно ще намериш гума на истински производител, писах ти по-важна за теб е структората на гумата от колкто на износващия слой. ..... Смени размера или си вземи тойо, което те посъветвах аз и още около 10 човека в три форума.....

но това в никакъв случай няма да ти подобри стартовете, тези гими трябва да се загряват и т.н..... аба кола със задно и 4х4 ша та дармонят винаги...... Научи се да го караш пунтото просто.

http://www.facebook.com/VenturaGarage
            Sotiris Rokkos: "Neno you gave me scary feelings I did not ever feel before in my 30 years experience of racing... you know..."

Comment

Здравейте колеги по миналата година спях да се състезавам но до тогава ползвах сликове 13 14 15 и 16 цола на Avon не знам дали ги продават в БГ но са доста добри и имат всички тези размери
              155 2.0 16v МY95 Sport

Comment

При тебе лесно се намират, тук е малко по орязано откъм избор на пълни сликове....
                "Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTR
                F=M x A - Исак Нютон - amateur.....

Comment

Първоначално публикувано от ne0 Покажи съобщение
                  Орлине какво се правиш на две и половина, пуснал си същата тема в още поне два форума.... какво нищиш, пара трябва. А И ТОЗИ РАЗМЕР 195/50/15 не е състезателен размер и трудно ще намериш гума на истински производител, писах ти по-важна за теб е структората на гумата от колкто на износващия слой. ..... Смени размера или си вземи тойо, което те посъветвах аз и още около 10 човека в три форума.....

но това в никакъв случай няма да ти подобри стартовете, тези гими трябва да се загряват и т.н..... аба кола със задно и 4х4 ша та дармонят винаги...... Научи се да го караш пунтото просто.
                  ела се научи ти да стартираш с маХХис - не става
                  а в перформаса никой не е доволен от тойото , за това бягат от него , но явно .....
                  Volvo S80 2.0 T5 180hp

Comment

Аз точно с Тойо 888 195/50/15 на бмв 3-ка 190hp направих 59 секунди на калояново.За тези пари на този размер това ти е избора.
                    Alfa Romeo 145 JTD & Audi A4 B6 1.8T quattro

Comment

както казах избора е ограничен
                      или ще са 2 тойота или 2 федерали
                      Volvo S80 2.0 T5 180hp

Comment

Имам 4 доста добри Гудрича 200/50R17 - някой интересува ли го - при интерес и реални снимки
                        Attached Files
                        Last edited by pininfarina; d.m.y г., 22:49.
                        sigpic
                        Автосервиз, Варна, ул.Наум 8, 0888757558
                        Alfa Romeo GT 1.9 16v 05'

Comment

Първоначално публикувано от pininfarina Покажи съобщение
                          Имам 4 доста добри Гудрича 200/50R17 - някой интересува ли го - при интерес и реални снимки
                          освен размера е хубаво да дадеш модела и индекса на гумата и дота ако го има както и мм ляв десет борд....

иначе размера е за А6, кажи и колко пари им искаш... нека модовете направят компромис.... предлог - помагаш ни. Ако не ни направят такъм да ни намерят гуми

Sotiris Rokkos: "Neno you gave me scary feelings I did not ever feel before in my 30 years experience of racing... you know..."

Comment

освен размера е хубаво да дадеш модела и индекса на гумата и дота ако го има както и мм ляв десет борд....

иначе размера е за А6, кажи и колко пари им искаш... нека модовете направят компромис.... предлог - помагаш ни. Ако не ни направят такъм да ни намерят гуми
                            Щом им интерес ще дам подробности утре за всичко, всеки по реда си че има колеги квече към които съм поел ангажимент вече - не очаквах такъв интерес
                            sigpic

Comment

Първоначално публикувано от pininfarina Покажи съобщение
                              Щом им интерес ще дам подробности утре за всичко, всеки по реда си че има колеги квече към които съм поел ангажимент вече - не очаквах такъв интерес
                              споко бе на мен не ми вършат работа не ме мисли, но евала

Comment

споко бе на мен не ми вършат работа не ме мисли, но евала
                                Бих си ги карал ама ми идват тесни - а и на джанти 7.5 идват малко малки - трудно се издуват
                                sigpic

Comment

Working...
                                X