Известие

Collapse
No announcement yet.

Заден дифузьор за Алфа 156

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Само една идея от мен: можеш с много фин кит да замажеш нитовете и след това с облепване да го пръснеш с тази черна боя - при мата много лесно ще се получи "преливането" и няма да личи грам, че е боядиствано "на петна"... А пък може и цялото да го повториш...

Comment

Първоначално публикувано от -Bobby- Покажи съобщение
      Знам, че ще е малко гъзене, ама може ли да щракнеш едно кадро как е захванат отдолу и как минава покрай гърнето? Мерси предварително.
      И обявявай цената и срок за доставка, щото това ще са следващите питания в темата.
      Покрай гърнето е изрязано последното ребро и по точно до тампона на гърнето.В края на дифузьора има метална планка която е захваната за дъното на резервната гума.Абе доста гърч се оказа.Но хората които го боядисаха монтираха се справиха много добре.Те му дадоха крайната визия и пасване.
      Незнам на какво разстояние е от земята но не на по ниско от предницата.Ще гледам до края на седмицата да направя и по детайлни снимки но нещо времето не ми достига.

---------- Post added at 12:08 ---------- Previous post was at 12:05 ----------

Първоначално публикувано от badmadafaka Покажи съобщение
      Само една идея от мен: можеш с много фин кит да замажеш нитовете и след това с облепване да го пръснеш с тази черна боя - при мата много лесно ще се получи "преливането" и няма да личи грам, че е боядиствано "на петна"... А пък може и цялото да го повториш...
      Идеята ми не е да ги скрия.Това са болтове със шестограм ,така ми харесва
      CUORE SPORTIVO 164 +,156 2.4 TI +++, 159 TI +++,Alfa Romeo Arna 1.3 TI
      Fiat Uno Fire,Fiat Tipo Gran Turismo,Fiat Bravo, Fiat Grande Punto, Fiat 1500 Lunga,Fiat 850,Fiat 1300/1500

Comment

Браво колега много добре е станало,радвам се,че ти помогнах косвено с бронята
        sigpicAlfa Romeo 156 1.8ts-2000г
        Alfa Romeo 156 2.0ts-1998г

Comment

Първоначално публикувано от 136 Покажи съобщение
          Идеята ми не е да ги скрия.Това са болтове със шестограм ,така ми харесва
          На мен ми се стори от снимките, че са нитове... В такъв случай е по-добре да се виждат, да

Comment

страшно готино... браво

Comment

Уникално добре се е получило! Изглежда точно на мястото си!
              Поздравления!
              Недозавиване е когато се халосаш у дувара с предницата
              Презавиване е когато се халосаш у дувара със задницата
              Мощност е колко бързо ще се халосаш у дувара
              Въртящ момент е колко далече ще влачиш дувара...

Comment

Поздравления за успешно осъществения проект!Зверско се е получило !
                Alfa Romeo 156 2.4 JTD
                Suzuki Swift 1.6
                Ford Fiesta 1.8D

Comment

Еееех, нетърпелив човек! Казах ти да изчакаш 1 седмица, за да го наснимаме като хората, ама нямаш търпение
                  Честно казано, на тези снимки няма нищо общо с това което е реално. В действителност изглежда много по-добре, много хубав мат е, с много приятна текстура. На тези снимки стои леко "плоско". Радвам се, че го видях първо на живо. В никакъв случай не го съсипвай като скриваш болтовете, така стои много солидно на живо, ако ги намажеш с кит или спрей ще го съсипеш.
                  Поздравления за труда!
                  Огнян Стойнев - Сватбен фотограф

Comment

Браво колега, много добре се е получило! Това за мене е една от най-стилните 156-ци, които съм виждал!
                    Alfa Romeo 156 2.4 JTD Distinctive 00' - EX
                    Alfa Romeo 156 2.4 JTD M-Jet 20V Distinctive 04' - Now
                    Toyota Avensis 1.6 D-4D Executive 15' - Now

Comment

Колега казвай какви пари излезе и да ти пускаме поръчки
                      AR 156 2.4 JTD 98' RED ~200 bhp - EX
                      Seat Toledo 1L 1,9 TDI EX
                      AUDI A4 Avant B5 1,9 TDI ~150 H.P Quattro

Comment

Радвам се че ви е харесал дифузьора,наисти на живо е още по добре
                        Fiat Uno Fire,Fiat Tipo Gran Turismo,Fiat Bravo, Fiat Grande Punto, Fiat 1500 Lunga,Fiat 850,Fiat 1300/1500

Comment

Е сега ако кажеш, че при 150+км/ч ти се мачкат пружините и почват да ти стържат задните гуми в подкалниците от аеродинамичното притискане направо и аз ще взема да си спретна един!
                          Недозавиване е когато се халосаш у дувара с предницата
                          Презавиване е когато се халосаш у дувара със задницата
                          Мощност е колко бързо ще се халосаш у дувара
                          Въртящ момент е колко далече ще влачиш дувара...

Comment

Първоначално публикувано от ldv6 Покажи съобщение
                            Е сега ако кажеш, че при 150+км/ч ти се мачкат пружините и почват да ти стържат задните гуми в подкалниците от аеродинамичното притискане направо и аз ще взема да си спретна един!
                            Да така е и смъква разхода с 3-4 литра на 100 км
                            Все още не съм е карал с по висока скорост за да изкажа впечатления.

Comment

Незнам какво да кажа но в събота давах газззз на машината и наистина на висока скорост седи като закована.Имаше и доста сериозен вятар.

Comment

колега колко струва изработката на един такъв дифузьор? Драсни на Л.С. ако може за повече инфо. Мерси предварително.
                                Alfa Romeo 156 2.4JTD+++ Alfa Romeo 156 1.9JTD+
                                ex. Fiat Stilo 1.6 16v

Comment

Working...
                                X