Само една идея от мен: можеш с много фин кит да замажеш нитовете и след това с облепване да го пръснеш с тази черна боя - при мата много лесно ще се получи "преливането" и няма да личи грам, че е боядиствано "на петна"... А пък може и цялото да го повториш...
Известие
Collapse
No announcement yet.
Заден дифузьор за Алфа 156
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от -Bobby- Покажи съобщениеЗнам, че ще е малко гъзене, ама може ли да щракнеш едно кадро как е захванат отдолу и как минава покрай гърнето? Мерси предварително.
И обявявай цената и срок за доставка, щото това ще са следващите питания в темата.
Незнам на какво разстояние е от земята но не на по ниско от предницата.Ще гледам до края на седмицата да направя и по детайлни снимки но нещо времето не ми достига.
---------- Post added at 12:08 ---------- Previous post was at 12:05 ----------
Първоначално публикувано от badmadafaka Покажи съобщениеСамо една идея от мен: можеш с много фин кит да замажеш нитовете и след това с облепване да го пръснеш с тази черна боя - при мата много лесно ще се получи "преливането" и няма да личи грам, че е боядиствано "на петна"... А пък може и цялото да го повториш...CUORE SPORTIVO 164 +,156 2.4 TI +++, 159 TI +++,Alfa Romeo Arna 1.3 TI
Fiat Uno Fire,Fiat Tipo Gran Turismo,Fiat Bravo, Fiat Grande Punto, Fiat 1500 Lunga,Fiat 850,Fiat 1300/1500
Comment
-
Първоначално публикувано от 136 Покажи съобщениеИдеята ми не е да ги скрия.Това са болтове със шестограм ,така ми харесва
Comment
-
Уникално добре се е получило! Изглежда точно на мястото си!
Поздравления!Недозавиване е когато се халосаш у дувара с предницата
Презавиване е когато се халосаш у дувара със задницата
Мощност е колко бързо ще се халосаш у дувара
Въртящ момент е колко далече ще влачиш дувара...
Comment
-
Еееех, нетърпелив човек! Казах ти да изчакаш 1 седмица, за да го наснимаме като хората, ама нямаш търпение
Честно казано, на тези снимки няма нищо общо с това което е реално. В действителност изглежда много по-добре, много хубав мат е, с много приятна текстура. На тези снимки стои леко "плоско". Радвам се, че го видях първо на живо. В никакъв случай не го съсипвай като скриваш болтовете, така стои много солидно на живо, ако ги намажеш с кит или спрей ще го съсипеш.
Поздравления за труда!
Comment
-
Е сега ако кажеш, че при 150+км/ч ти се мачкат пружините и почват да ти стържат задните гуми в подкалниците от аеродинамичното притискане направо и аз ще взема да си спретна един!Недозавиване е когато се халосаш у дувара с предницата
Презавиване е когато се халосаш у дувара със задницата
Мощност е колко бързо ще се халосаш у дувара
Въртящ момент е колко далече ще влачиш дувара...
Comment
-
Първоначално публикувано от ldv6 Покажи съобщениеЕ сега ако кажеш, че при 150+км/ч ти се мачкат пружините и почват да ти стържат задните гуми в подкалниците от аеродинамичното притискане направо и аз ще взема да си спретна един!и смъква разхода с 3-4 литра на 100 км
Все още не съм е карал с по висока скорост за да изкажа впечатления.CUORE SPORTIVO 164 +,156 2.4 TI +++, 159 TI +++,Alfa Romeo Arna 1.3 TI
Fiat Uno Fire,Fiat Tipo Gran Turismo,Fiat Bravo, Fiat Grande Punto, Fiat 1500 Lunga,Fiat 850,Fiat 1300/1500
Comment
-
Незнам какво да кажа но в събота давах газззз на машината и наистина на висока скорост седи като закована.Имаше и доста сериозен вятар.CUORE SPORTIVO 164 +,156 2.4 TI +++, 159 TI +++,Alfa Romeo Arna 1.3 TI
Comment
Comment