If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
е сега ако кажеш и как го установи това без да си се докосвал до колата... че ми стана интересно
---------- Post added at 22:14 ---------- Previous post was at 22:09 ----------
и едно видео в движение има http://www.youtube.com/watch?v=Pxh9gh2sG2I
голфа е мерен в маднес 180 коня доколкото разбрах, после е станал към 200, с валове е, ремап и др.
бате да пишем излишно няма нужда.с този аспух дето е тръба за фуниики,заводския кулер в които като дадеш газ и става 100+ градуса температура,и това че сте надули турбината аха да литне, според мене едва ли са се появили 60 коня отгорено ако ги има екстра.това е според мене аз не съм специалист все пак и не мисля да споря по въпроса.красио има г тек модерен може да направи ако иска проби и да се види горе долу какво ще покаже. а колко коне е в момента на мотора не важно както писах а че работи и върви колата както трябва.след смяна на аспух кулер,въздухопроводи и дино ще стане екстра.дан е забравяме е колата има газ и не се прави да става 400 метров убиец.вр-6 има дино 183 коня със спортен раз.вал
Вчера ремап,а днес вече стартове и то с-у мощен гоУф...браво за колата,радва
Спорта спорта е важен и без това исках да си видя колата на какво дереже е срещу Голфа който разцепи всички във ВТ региона
В крайна сметка съм доволен 1439кг кош как върви
Преди теста с голфа ходих да измеря предна и задна ос и кантара показа следното ... предна ос 868кг задна ос 571кг ( това със 20л бензин )
В крайна сметка съм доволен 1439кг кош как върви
Преди теста с голфа ходих да измеря предна и задна ос и кантара показа следното ... предна ос 868кг задна ос 571кг ( това със 20л бензин )
Eй тва е кофтито на тия трансплантации че колата става доста тежичка......
"Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTR
пуснете 2-3 ръна на 4-та (внимателно че минава 200)ако има възможност, или поне на 3-та, че всичко зависи от товара на мотора, съответно развъртането на турбото.
пуснете 2-3 ръна на 4-та (внимателно че минава 200)ако има възможност, или поне на 3-та, че всичко зависи от товара на мотора, съответно развъртането на турбото.
Comment