If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
И проекта продължава да се развива след 2 месеца каране ми омразна това налягане и лагавата турбина и почнах да търся нова пък и тази бута много масло и така де казах на двама 3ма приятели че търся турбина и вчера колегата 164тд ме зарадва с новината че ми е намерил нова турбинка тази с капачката надявам се като отпадне големия лаг на старата защото тя правеше пълния буст на 4000 4200 оборота да е мн по приятна за каране а и да не забравя продалжаваме работа и в друга посока но тя е за аудио темата
Казано на кратко, моторът става почти изцяло чисто нов, понеже в старият си вид беше понесъл много страдания, 4-ти цил. беше с дълбока деруга та и блокът е нов също.
Та така, в старото си масльонково състояние, с доста износени сегменти и леко издишащ 4-ти цил, колата даде 219 коня на гуми при 1.25 бара.
Имаше голям проблем и с HKS бофа, премодифицирах го сериозно и вече бууста ще идва както си трябва от рано.
Новите плюсове, освен чисто новият като състояние мотор са - премахнати баланс валове и много пипната откъм портване глава с нови фаски.
Ще я мапна с новият 3 баров мап сензор, мислим да гоним 300-тина коня на мотора, към 1.7 бара вероятно.
И на последно място цветът на блока, така нашумелият напоследък АR 4С матово бяло
Голям зор беше докато навия Маркионе да прати един спрей по Еконта
предполагам за 16в глава питаш
ами защото покрай нея трябват още всм и изп. колектор което налага и преработка и на даунпайпа, на турбопътя за дросела, 16в ангранажно колело на к. вал, нов ремък и ролка, преработка на буталата към 16в на струг и фреза със всичките му мерения и сметки, не са малко части и доработки и се събира една немалка сума.
Лагерите са Глико.
Айде прави я да се возим ... Нямаш ли там някой скътан кардан със заден мост да му турим на тос кош , че иначе трябва само със сликове да кара ... Поздрави и успехи с довършването
sigpic
33-(1.3),(1.5 TI),(1.7 8V),(1.7 16V),145-(1.4TS),(2.0TS),(1.7 16V Boxer),146-(1.4TS),156-(2.4 JTD),(1.9JTDm),164-(2.0 V6 Turbo)
Само черна Алфа може да бие друга черна Алфа
Comment