Известие

Collapse
No announcement yet.

Дискусия за "Баш Мапването"-дела и аргументи.

Collapse
This topic is closed.
X
This is a sticky topic.
X
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Само да кажа,че се вижда кой за кого е гласувал.
    Alfa Romeo 147 05" 1,9 JTDm Distinctive
    ех.. Малкото КуВе
    sigpic

Comment

Момци махнете тая анкетата щото на мен ми звучи като-даите да си премерим п.....е!
      155 1.7ts... 146 1.9jtd...155 Q4...156 1.9jtd Q4
      Powered by ...
      sigpic

Comment

цирка е пълен

п.с. а като гледам кви хора и как са гласували,нз на кои кво им е мап-вано

п.с.2 и предлагам печелившия мапер да пусне аванта на първи 10 записали се коли,щото е най-добрия и естествено с най-много клиенти и най-много киНти
        Last edited by vladeto_; d.m.y г., 23:39.
        Alfa Romeo 1.4 TS 146 Junior
        Alfa 147 1.6 TS Remapped by OEM
        Alfa Romeo GT 1.8 TS
        Yamaha R6

Comment

Първоначално публикувано от vladeto_ Покажи съобщение
          цирка е пълен
          и вънка още хора идват !!
          155 осем хиляди клапана 16 вериги
          0884650778 токи4а

http://www.youtube.com/watch?v=JLPSY...eature=related

Comment

Орлине доуточнявай се какво значи неутрален, щото или си пиян, или може би не си....
            А по принцип на всички е ясно кой за кого.

Първоначално публикувано от oem Покажи съобщение
            Как може някой да каже кой може и кой не може след като никой от другите не го е мапвал преди това?
            Тука не си прав, има хора, които не са били само при един.

Форумът се събуди.
            sigpicex
            147Q2
            300bhp/606nm
            Gtb2260, fmic, ss exhaust, Eibach springs & anti-roll bars

Comment

Първоначално публикувано от миро Покажи съобщение
              Тука не си прав, има хора, които не са били само при един.

Форумът се събуди.
              И аз така знам,па даже и с графики са хората.
              ех.. Малкото КуВе
              sigpic

Comment

Първоначално публикувано от ICI Покажи съобщение
                Дрига, нали ти казах че съм ти запазил глупавите постове дето ме наричаш гайкаджия, как колите били с фалшиви резултати за пред клиентите и други тъпни от сорта, та те останаха на лаптопа в сервиза и мислех да ти предложа, ако няма да се извиниш за тия драсканици, на следващото мероприятие ако ще се появяваш де, да вземе да на'лузиш един чорапогащник с токчета и да сложиш малко сенки и червило, барем никой не те познае ...че е жалко
                Не знам,до какво ниво се опитваш да паднеш и защо,но с този пост ти се получава
                Mercedes ML 63 AMG 07'
                159 TI 2.4JTDm SW 09'
                156 2.0 20V Turbo
                VW Phaeton 3.0 TDI 09'
                sigpic

Comment

Е ква е тая анкета:баш мапера разбирател го няма-за кого да гласувам сега.....обърках сЪ тотално
                  146 Turbo

Comment

Тука има КОРУПЦИЯ
                    Alfa Romeo 1.4 TS 146 Junior
                    Alfa 147 1.6 TS Remapped by OEM
                    Alfa Romeo GT 1.8 TS
                    Yamaha R6

Comment

Жалки сте!
                      Alfa Romeo 147 "Selespeed"
                      sigpic

Comment

Първоначално публикувано от V_A_N_K_A_T_A Покажи съобщение
                        Tака си е!
                        ех.. Малкото КуВе
                        sigpic

Comment

Първоначално публикувано от V_A_N_K_A_T_A Покажи съобщение
                          не аз изписах помии от сорта че на диното са се вадили лъжливи резултати да се замазват очите на клиентите и т.н.
                          Ти за какво мислиш звъннах на Келеша?

Интересно как изчезна после поста на Дригата, все едно нищо не е казал, само че аз казах че ще го сейфна, нали.

Сега някой щом е казал нещо такова, или си отстоява на думата, или се извинява, щот да ме прощаваш, ама такова нещо на живо ако има смелостта да каже, да се пробва ако иска някой път.

То това форума голяма бащиния, сереш по някой, после решиш че нищо не е било, да ама като се опиташ да засереш по някой трябва и да ти идва на акъла че всичко се развива в реалния свят.

Ако трябва утре да пусна пак скрийншота, че май някой не е разбрал що за гнус се изсипа?

Извинение или чорапогащи с червило човек, айде стига сме се правили на велики и да кендзаме по всички а?

Чакам и отговор на предизвикателството, ще ли го бъде или не, че да знам с каква кола правена от мен ще трябва да се излиза

Fiat Tipo HF Integrale powered by ICIDesign 475HP 11,5/1,9/191
                          YouTube
                          evo2 600

Comment

не аз изписах помии от сорта че на диното са се вадили лъжливи резултати да се замазват очите на клиентите и т.н.
                            Ти за какво мислиш звъннах на Келеша?

Интересно как изчезна после поста на Дригата, все едно нищо не е казал, само че аз казах че ще го сейфна, нали.

Сега някой щом е казал нещо такова, или си отстоява на думата, или се извинява, щот да ме прощаваш, ама такова нещо на живо ако има смелостта да каже, да се пробва ако иска някой път.

То това форума голяма бащиния, сереш по някой, после решиш че нищо не е било, да ама като се опиташ да засереш по някой трябва и да ти идва на акъла че всичко се развива в реалния свят.

Ако трябва утре да пусна пак скрийншота, че май някой не е разбрал що за гнус се изсипа?

Извинение или чорапогащи с червило човек, айде стига сме се правили на велики и да кендзаме по всички а?

Чакам и отговор на предизвикателството, ще ли го бъде или не, че да знам с каква кола правена от мен ще трябва да се излиза
                            Като лайк които само чете във форума ще те попитам нещо без да се засягаш и т.н., според теб тая кола добре ли е направена т.е. диапазаон на коне, смеси, спулване и т.н. аз пръв подех да се пусне графиката и всички скочиха че се заяждам и т.н., затова те и питам добре ли е колата? Добри е с 10коня отгоре ок ма ти каза че на 1,6бара е много силна колата, направи я на 1,6 и тогава ще се замерват двете По-въпроса с Типеца в момента от активно пишещите във форума твоята кола е най-силна неоспорим факт, но дали ще е така след някои и друг месец само времето ще покаже.
                            Fiat Punto 1.4GT 1996
                            Hyundai Tucson 2.0 2007
                            Renault Clio 1.5 2019

Comment

Първоначално публикувано от thecleaner Покажи съобщение
                              Като лайк които само чете във форума ще те попитам нещо без да се засягаш и т.н., според теб тая кола добре ли е направена т.е. диапазаон на коне, смеси, спулване и т.н. аз пръв подех да се пусне графиката и всички скочиха че се заяждам и т.н., затова те и питам добре ли е колата? Добри е с 10коня отгоре ок ма ти каза че на 1,6бара е много силна колата, направи я на 1,6 и тогава ще се замерват двете По-въпроса с Типеца в момента от активно пишещите във форума твоята кола е най-силна неоспорим факт, но дали ще е така след някои и друг месец само времето ще покаже.
                              Някой да е казвал да не се пуска графика, то аз най-много исках да я видя, че да знам като се засилва какво и трябва
                              Ами като се надуе на 1.6 бара ще е интересно, само това ще кажа
                              Колата само с друго турбо може да се подобри драстично като спулване, така беше купен мотора нацяло .
                              Турбото има дългогодишна история, може би е едно от първите китайчета внесени в зората на тунинга, на Астрата на Гената set16v се е карало, после отива на една Дедра Интеграле, после в Алфата на Коста, и след това в Алфата на Митко
                              Типеца ако не може да се справи, има и много по-силни жокери дето чакат само, така чее ...за това питам какво става

Fiat Tipo HF Integrale powered by ICIDesign 475HP 11,5/1,9/191
                              YouTube
                              evo2 600

Comment

Някой да е казвал да не се пуска графика, то аз най-много исках да я видя, че да знам като се засилва какво и трябва
                                Ами като се надуе на 1.6 бара ще е интересно, само това ще кажа
                                Колата само с друго турбо може да се подобри драстично като спулване, така беше купен мотора нацяло .
                                Турбото има дългогодишна история, може би е едно от първите китайчета внесени в зората на тунинга, на Астрата на Гената set16v се е карало, после отива на една Дедра Интеграле, после в Алфата на Коста, и след това в Алфата на Митко
                                Типеца ако не може да се справи, има и много по-силни жокери дето чакат само, така чее ...за това питам какво става
                                От този ти пост да разбирам ли че графиката не е кой знае какво, като отчитаме че турбината е китайче?
                                Fiat Punto 1.4GT 1996
                                Hyundai Tucson 2.0 2007
                                Renault Clio 1.5 2019

Comment

Working...
                                X