Известие

Collapse
No announcement yet.

Дискусия за "Баш Мапването"-дела и аргументи.

Collapse
This topic is closed.
X
This is a sticky topic.
X
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от миро Покажи съобщение
    Орлине доуточнявай се какво значи неутрален, щото или си пиян, или може би не си....
    А по принцип на всички е ясно кой за кого.

Тука не си прав, има хора, които не са били само при един.

Форумът се събуди.
    Значи че нито един от 3 мата в спорът
    и пуснах за този тето не го и познавам дори поне да видя презултата ,
    както казах по голем от мене нема
    така че не виждам за какво спорите тука .
    мен не ме кефи графиката . и това е факт , за мене турбото е куцо

за това кой кого обижда , е там е проблема , че ако не се обиждахте щяхме да сме светлинни години напред , не виждам за какво си ги мерите като пак ви казвам моя е най голям
    и ако решите да си стиснете ръцете накрая ще е най добре

ИЦИ не го познавам , само следя темите
    с Бобо , Добри и компания се познаваме от ммного години и знам всеки какво и как може
    За мене по Добър майстор дето пипа бавно без да бърза от Дригата няма , в това число пиша всички италянски майстори в софия щото за 9 години съм ги обиколи всичките

Всичко останало е отношение към човека , което тука всички потъпквате като се впускате в некви спорове
    а и Ици , кажи че и на тебе не ти харесва , щото на много хора не им харесва ама с китайка толкова

Да смятаме спора за приключен и нека на следващото състезание да можете да се гледате в очите , щото все пак сме от една италяска кръв , насочете си негативизма към другите марки не към колегите
    лек ден
    Last edited by WhitePower; d.m.y г., 10:07.
    Volvo S80 2.0 T5 180hp
    Saab 9-5 2.3 Hot Aero 250Hp Turbo
    Alfa 147 1.9JTD 16V Turbo- Powered by DAGi and SprintAuto

Comment

Абе келеша що не фигурира в анкетата ?
      Или той хич неможе да мапва...
      Hyundai i40 - 13 - CRDI - Powered By TST Racing
      Suzuki Grand Vitara - 07 - AWD EX
      Alfa 156 - 1.9 JTD - 03 - Powered By TST Racing + K&N Filter - EX
      Kawasaki Ninja ZXR - 06 -The Fastest
      Honda PCX150 - 15 - The Cheapest

Comment

Първоначално публикувано от Kamen666 Покажи съобщение
        Абе келеша що не фигурира в анкетата ?
        Или той хич неможе да мапва...
        батко по тая логика , липсват , хеед , просиид , драг пауър . ..... сите фирми и мапери дето правят и други марки

тука май спора личностен
        Volvo S80 2.0 T5 180hp

Comment

Първоначално публикувано от WhitePower Покажи съобщение
          батко по тая логика , липсват , хеед , просиид , драг пауър . ..... сите фирми и мапери дето правят и други марки

тука май спора личностен
          To oще много хора ги няма,иначе темата е супер ташак и смях
          Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
          Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
          Piaggio Liberty 05" 50cc 2T

Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex

Comment

Тази анкета не беше пусната с цел да се види кой е по добрият мапер,а да се видят реакциите на определен кръг хора.

От реакциите и постовете си правим изводи ,аз направих своите,дано и вие сте си направили вашите.

Към ICI-обвиненията ти за затрити постове са пошли,а именно за поста ми за който претендираш се намира на първа страница на тази тема и е пост номер 9.

А относно последните ти постове,нали знаеш,че заплахите са като огнестрелното оръжие-ако не си готов да го използваш,не го вадиш въобще!

Да приемам предизвикателството,само не уточни ти с каква кола ще си?

И за кое да ти се извиня ,при положение ,че ползвам за факти ,постовете на твоите хора,а и някъде да съм те обидил със словоохотливи наречия,както постъпваш ти?

Аз си имам мнение и го споделям,ако смятате ,че това не е мое право сте се объркали жестоко!
            145 1,7 16v turbo http://www.youtube.com/watch?v=QP5CtDmTIpc

Comment

Първоначално публикувано от drigata Покажи съобщение
              Тази анкета не беше пусната с цел да се види кой е по добрият мапер,а да се видят реакциите на определен кръг хора.

От реакциите и постовете си правим изводи ,аз направих своите,дано и вие сте си направили вашите.

Към ICI-обвиненията ти за затрити постове са пошли,а именно за поста ми за който претендираш се намира на първа страница на тази тема и е пост номер 9.

А относно последните ти постове,нали знаеш,че заплахите са като огнестрелното оръжие-ако не си готов да го използваш,не го вадиш въобще!

Да приемам предизвикателството,само не уточни ти с каква кола ще си?

И за кое да ти се извиня ,при положение ,че ползвам за факти ,постовете на твоите хора,а и някъде да съм те обидил със словоохотливи наречия,както постъпваш ти?

Аз си имам мнение и го споделям,ако смятате ,че това не е мое право сте се объркали жестоко!
              Аз също имам мнение и искам да попитам поради каква причина ми затри поста или оставяме постове които са ни удобни на "нас".
              LANCIA DELTA TD ex
              ALFA 147 JTD 16V powered by TST-Racing

Comment

Първоначално публикувано от thecleaner Покажи съобщение
                От този ти пост да разбирам ли че графиката не е кой знае какво, като отчитаме че турбината е китайче?
                е как пък заключи че графиката не е кой знае какво ?
                Ако на 218 коня на гуми извадени при 1.25 бара от 2.0 8в мотор викаш че не е кой знае какво
                Точно напротив, много добре е като резултат, ако някой твърди обратното да ми покаже негов 2.0 8в мотор какво вади и при какво налягане.
                Тоя мотор си хваща 300-те коня като се понадуе още, това как е
                Турбото реално почва да надува яко от 4000об/мин, тогава колата скача да върви яко, естествено че може да е още по-добре, това в момента е заварено положение както казах.

---------- Post added at 14:02 ---------- Previous post was at 13:58 ----------

Дрига, аз мога да извадя кола след като ти кажеш с коя правена от теб ще излезеш, ама като казвам правена от теб, нека наистина да е поне 80% от теб, щот аз ще извадя 100% от мен правена, нали се сещаш, като ще се наричаме гайкаджии и измамници на дино графики, айде да ти видя сега голямата уста

Fiat Tipo HF Integrale powered by ICIDesign 475HP 11,5/1,9/191
                YouTube
                evo2 600

Comment

с риск да ме погнете ще изкажа мнението си на почти 20 годишен младеж:

според мен този форум е направен да си помагаме и да споделяме една страст а не да "осираме" повечето теми,да се заяждаме, да се подиграваме с хората за глупости и да се правим на забавни и интересни с глупави предложения и залози

Comment

Първоначално публикувано от ICI Покажи съобщение
                    Тоя мотор си хваща 300-те коня като се понадуе още, това как е
                    80 коня отгоре с понадуване
                    и аз искам не 80 - 40 поне
                    Volvo S80 2.0 T5 180hp

Comment

Първоначално публикувано от WhitePower Покажи съобщение
                      80 коня отгоре с понадуване
                      и аз искам не 80 - 40 поне
                      eee не на гуми пък ти бре сега казваме че е 250-тина на мотора, може да стане 300-тина, още преди съм го споменал това за +50-те коня мегдан дето има.
                      Турбото е благодатно като големина, ако беше и съчмен Гарет щеше да е абсолютен кеф .

Fiat Tipo HF Integrale powered by ICIDesign 475HP 11,5/1,9/191
                      YouTube
                      evo2 600

Comment

Първоначално публикувано от Kuku Покажи съобщение
                        Братко, аз ASR нямам, ти за VDC питаш - хич не искам да знам
                        Имаш,имаш,просто ти е мноу силна колата и нищо не става с АСР-а
                        Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
                        Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
                        Piaggio Liberty 05" 50cc 2T

Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex

Comment

Първоначално публикувано от Mury Покажи съобщение
                          Имаш,имаш,просто ти е мноу силна колата и нищо не става с АСР-а
                          Силна силна колко да е силна тая вечер на гонка падна от стокова либра 140кс
                          0888 232 484 - Бобо Extreme Service
                          sigpic
                          Alfa 145 QV Turbo VS Alfa GTV 3.2 24V 04'
                          Alfa 156 05' 1.9 16V M-JET, Fiat Brava 1.9 JTD , Алфа 164 Super, Alfa 147 JTD малкото GTA, Alfa 155 2.0 16v Super

Comment

Първоначално публикувано от Bobo Покажи съобщение
                            Силна силна колко да е силна тая вечер на гонка падна от стокова либра 140кс
                            156 2.4JTD 136+ PS

Comment

Не бързай да се смееш, брат!
                              Ще изсъхне асфалта, ще се покажем пак....
                              sigpic

Comment

Първоначално публикувано от Kuku Покажи съобщение
                                Не бързай да се смееш, брат!
                                Ще изсъхне асфалта, ще се покажем пак....
                                Ха интересно тука да не се смееме във фиат форума се смеят Или да изкараме виновни скоростите? Нали сам на гонката каза каквото за мен такова и за него ?!?
                                0888 232 484 - Бобо Extreme Service
                                sigpic
                                Alfa 145 QV Turbo VS Alfa GTV 3.2 24V 04'
                                Alfa 156 05' 1.9 16V M-JET, Fiat Brava 1.9 JTD , Алфа 164 Super, Alfa 147 JTD малкото GTA, Alfa 155 2.0 16v Super

Comment

Working...
                                X